reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth oby położna miala rację :D. W zasadzie to prawda jak ja rodzilam to bylo 8 chlopcow i ani jednej dziewczynki.
@szczypiorkowa jak jutro termin miesiączki to test moze być jeszcze jasniutki.

Ja mam dzisiaj jakiś kryzys dietowy. Ciagle mi sie chce słodkiego. I chyba przez LE zupelnie mi sie cykl przedstawiał, powinnam dostac dzisiaj @ :/

Tymczasem siedzę i popijam herbatke miętową...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Na to liczę :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Pracując w UK, miałam doczynienia mi Chinusami oni tam wierzyli w sumie się sprawdzalo u nich, że ostre jedzenie na chłopca. Ale zjadłam RAZ ich ryż z mięsem, myślałam, że braknie 2 litry wody i drugie 2 l coli. U ma skekbab na ostro to takie lekko ostre...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
No to pięknie! A on właśnie takie ostre je. Specjalnie zamawia przez internet. Dla mnie to jest niezjadliwe. A doczytałam że ostre podnosi testosteron. A ja chcę dziewczynkę!

@kredka nie martw sie, mi tez kiepsko idzie trzymanie diety, dlatego powoli w glowie nastawiam sie na chłopca :(

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mi diety jak już się wezmę to nie odpuszczam i syn także wiecie [emoji6]
Mihasia uważaj na miętę bo cykl tez się przez to niby błahe zioło miesza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ogólnie cały cykl może zaburzyć- przesunąć owu czy @. Lepiej poć na początku cyklu a później odstawić żeby wszystko było w miare w terminie.
Niektóre kobiety nie potrafią zajść w ciąże, No różne rzeczy czytałam. Pewnie to sprawa indywidualna i trzeba sprawdzić jak się reaguje.

DIewczyby widziałam w biedronce herbatkę „ na dobry cukier „ co o niej sądzicie ?

Ja taka zakupiłam, gdzieś czytałam, chyba nawet na naszym forum o tej herbatce. I popijam [emoji851]

Witajcie :) u mnie 7 tydzień, więc jeszcze trochę minie zanim się dowiem o płci :p ale cicho marzę o córce :-) jestem z północy to może akurat :p

Witaj, gratuluje ciąży i trzymam kciuki za wymarzona dziewczynkę [emoji1307]

Biore szczypiorkowa!
Mi dieta wogole nie idzie. Nigdy nie bylam dobra w dietach

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, ja z tą dietą to dramaty odchodziły. Na początku wogole nie wiedziałam o co chodzi, ciagle głodna byłam i wkurzona. Dopiero od nie dawna zaczęłam ogarniać.
I wreszcie mieszczę sie w limitach [emoji6]

Podaje kolejny sprawdzony przepis:
U mnie to kolacja
Jogurt naturalny (duży to pół opakowania) garść płatków owsianych, łyżeczka miodu, maliny mrożone, czarny sezam, Ew. Dodaje błonnik z babki (takie ziarenka jak robaczki) dużo węglowodanów, mało białka i tłuszczy. [emoji1320]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Mihasiaaa kurcze robie ile moge ale nie dam rady tak calkiem le :( ale zaczelam chodzic na fitess i sniadania pozno a kolacja max o 20. Poprostu wlaczam opcje MŻ-mniej żryj :p i stawiam na jeden stosunek przed owu i zakwaszanie. Mam nadzieje ze sie uda :) plus skarpety dziewuszkowe pod poducha. Musze je wyprac zeby bylo ze juz czekaja :p

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry