reklama
J
Jabłuszkowa
Gość
A ile tej mięty pić ? Pewnie to rzecz indywidualna... Ale bym sobie owu przesunela z piątku ;D mąż by w piątek wrócił zrobił co trzeba może jakby tak jakims cudem przesunela mi się nawet o dzień byłaby z tego szansa na dziewczynkę;p A tak to ja już czuje że będzie z tego chłop [emoji14]Ogólnie cały cykl może zaburzyć- przesunąć owu czy @. Lepiej poć na początku cyklu a później odstawić żeby wszystko było w miare w terminie.
Niektóre kobiety nie potrafią zajść w ciąże, No różne rzeczy czytałam. Pewnie to sprawa indywidualna i trzeba sprawdzić jak się reaguje.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kredkaczarna
Fanka BB :)
Kurczę no ja kupilam skarpetuszki
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokupiłam kilka supli na ten cykl zobaczymy co bedzie ,
Ale.juz sie rozgladam za mikroskopem lol
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
A co dokupiłas? Pochwał sie!
Tak rozkminiam ta metoda i ten mikroskop to musiałby być bardzo dobry z dużym zoomem, chyba powyżej 6tys bo na mniejszych to ledwie widać a jeszcze rozróżniać które to które [emoji86]
Rozmawiałam z mężem o tej metodzie, mówi, że nie tak łatwo uszkodzić plemnika, można witkę urwać to wtedy sie nie rusza. Ale mechanicznie DNA nie uszkodzisz. Może faktycznie egs nie jest takie głupie ?
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Gosica
Leeleeth, z tego doczytałam na GD to mikroskop nie musi być wypasny-dziewczyny z GD sprawdzały na zoomie 600, na mikroskopie szkolnym. Sprawdzę niedługo z czystej ciekawości czy jest szansa aby rozróżnić plemniki XX od XY.
szczypiorkowa12345
Dziewczyny jesteście hardrock ja pracuje przy projektach np wprowadzanie nowego produktu na rynek itp więc zrobię Wam to za free [emoji23] wakacje z płcią - rynek jest wasz [emoji41]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
andzelisia
Witajcie ja przyszlam sie pochwalic :-) w pon i 16.15 przyszedl na swiat moj synek 2920 i 54 cm do kochania :-)
reklama
Mikallo
@andzelisia ogromne gratulacje!
Podziel się: