reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja dostałam od koleżanki smoczek, u niej czekała na bobasa trzy lata ( na dzieczynke [emoji7]) wiec może i mi szczęście przyniesie [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@kredka ja mam podobny plan ;) a takie skarpetki mozna samemu kupic czy trzeba dostać? Musza byc wyprane, tak?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Ogólnie cały cykl może zaburzyć- przesunąć owu czy @. Lepiej poć na początku cyklu a później odstawić żeby wszystko było w miare w terminie.
Niektóre kobiety nie potrafią zajść w ciąże, No różne rzeczy czytałam. Pewnie to sprawa indywidualna i trzeba sprawdzić jak się reaguje.

A ile tej mięty pić ? Pewnie to rzecz indywidualna... Ale bym sobie owu przesunela z piątku ;D mąż by w piątek wrócił zrobił co trzeba może jakby tak jakims cudem przesunela mi się nawet o dzień byłaby z tego szansa na dziewczynkę;p A tak to ja już czuje że będzie z tego chłop [emoji14]

Dokupiłam kilka supli na ten cykl zobaczymy co bedzie :),

Ale.juz sie rozgladam za mikroskopem lol

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A co dokupiłas? Pochwał sie!

Tak rozkminiam ta metoda i ten mikroskop to musiałby być bardzo dobry z dużym zoomem, chyba powyżej 6tys bo na mniejszych to ledwie widać a jeszcze rozróżniać które to które [emoji86]
Rozmawiałam z mężem o tej metodzie, mówi, że nie tak łatwo uszkodzić plemnika, można witkę urwać to wtedy sie nie rusza. Ale mechanicznie DNA nie uszkodzisz. Może faktycznie egs nie jest takie głupie ?

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Leeleeth, z tego doczytałam na GD to mikroskop nie musi być wypasny-dziewczyny z GD sprawdzały na zoomie 600, na mikroskopie szkolnym. Sprawdzę niedługo z czystej ciekawości czy jest szansa aby rozróżnić plemniki XX od XY.

Dziewczyny jesteście hardrock :D ja pracuje przy projektach np wprowadzanie nowego produktu na rynek itp więc zrobię Wam to za free [emoji23] wakacje z płcią - rynek jest wasz [emoji41]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Do góry