szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Jak po owu?! No jak? Nie przed?!Ja mam synka od 5 do 1 dnia po ovu, codziennie
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak po owu?! No jak? Nie przed?!Ja mam synka od 5 do 1 dnia po ovu, codziennie
Szczypiorkowa, ja kiedyś czytałam gdzieś, że czasami tak jest, że orgazm może spowodować pęknięcie pęcherzyka. To by w jakimś stopniu tłumaczyło taką sytuację... Ale czy tak jest to nie wiem. Ja nieraz się zastanawiam, jak możliwe jest że 5 dni żyją plemniki, dla mnie to dziwne....Aaaaa wogole właśnie dziś dzwonila koleżanka i co?! Ciąża z chłopakiem - Adrianem... Nasze imie z którego powstała młodsza córka... Zaszła w ciążę bo wpadli w 5dni PRZED OWU, JA SIĘ PYTAM KUŹWA JAK?!
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
To jest poczęcie to owu to wychodzi jak złoto - BOY!!! JAK W KAŻDYM INNYM KALENDARZU [emoji7]Szczypiorkowa, ja kiedyś czytałam gdzieś, że czasami tak jest, że orgazm może spowodować pęknięcie pęcherzyka. To by w jakimś stopniu tłumaczyło taką sytuację... Ale czy tak jest to nie wiem. Ja nieraz się zastanawiam, jak możliwe jest że 5 dni żyją plemniki, dla mnie to dziwne....
Co do linku z kalendarzem to odpowiadam: w czas poczęcia wstawiaj czas owulacji. I jak córki się sprawdziły?
Dziewczyny na spokojnie. Można zajść i przed okresem i zaraz po. To są wpadki lub jak kto woli niespodzianki spowodowane przesunięciem owulacji. Każda z nas wie że wiele czynników wpływa na to kiedy jest. I nie każda wie kiedy. Powiedzmy sobie szczerze ,jak się nie staramy i dzidzie nikt nie pbserwuje wszystkich pikow,sluzow itp. Jest jak jest a potem... No właśnie. I z rad są te wszystkie teorie. Dopiero później analizujemy jak to się stało.Moja znajomy zaszla z chłopcem zaraz po okresie i to w czasie kp [emoji14]
Taaak! Zdecydowanie!Aha orgazm wydaje mi się sprzyja poczęciu chłopca. Dodatkowo najlepiej jak dojdzie do O przed dojściem M