reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No to jest szansa :)
Dziewczyny a czy realnie można zajść w ciążę z chłopcem przy codziennym współżyciu? Czy to musi by jednorazowa akcja uniesienia?! [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Ostatnia edycja:
No to jest szansa :)
Dziewczyny a czy realnie można zajść w ciążę z chłopcem przy codziennym współżyciu? Czy to musi by jednorazowa akcja uniesienia?! [emoji23]

Ja obecnie jestem w ciazy z synkiem (planowałam syna :) ) I staralisnlmy się co drugi- trzeci dzień, tj. co 72h-48h od okresu i jakos tak wyszlo, że w owulacje trafilismy :) Corcie mam z jednych- dwoch staranek w owulacje ale po wczesniejszych (czestych) stosunkach z zabezpieczeniem. Przy obu starankach z przyjemnością nie było problemu ;) Powodzenia :D

Ja jeszcze się kulam, termin na przyszły czwartek. Obym jeszcze troche wytrzymala bo córcia przyniosła mi do domu jelitowkę :/

Ostatnia edycja:
@Marzycielka86 kciuki za cykl!
@szczypiorkowa12345 mi testy owu nie wychodziły pozytywne po owulacji w szczesliwym cyklu.

Ktora dziewczyna miala dzis testować? @Miciur-ka ?
Przeprzaszm, że mało sie udzielam i nie pamietam wszystkich nickow ale juz nie mam za dużo do powiedzenia bo na forum są super ekspertki a ja nie raz nawet nie zdążę wszystkich postow przeczytać ;)

Powidzenia dziewczyny! Niech Wam się spełnią marzenia zarowno te różowe jak i błękitne :D
Fajnie, że robi się równowaga miedzy planowaniem dziewczynek i chłopców :) jak ja zaczynalam planować synka to byłyśmy same z @kitqa na polu walki o chlopca ;)

@Mikallo a poza czasem współżycia to co jeszcze zmieniłaś przy staraniach o synka? Dieta? Suplementy?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Marzycielka86 kciuki za cykl!
@szczypiorkowa12345 mi testy owu nie wychodziły pozytywne po owulacji w szczesliwym cyklu.

Ktora dziewczyna miala dzis testować? @Miciur-ka ?
Przeprzaszm, że mało sie udzielam i nie pamietam wszystkich nickow ale juz nie mam za dużo do powiedzenia bo na forum są super ekspertki a ja nie raz nawet nie zdążę wszystkich postow przeczytać ;)

Powidzenia dziewczyny! Niech Wam się spełnią marzenia zarowno te różowe jak i błękitne :D
Fajnie, że robi się równowaga miedzy planowaniem dziewczynek i chłopców :) jak ja zaczynalam planować synka to byłyśmy same z @kitqa na polu walki o chlopca ;)
Jutro będę robić test ciążowy i wtedy się okaże :)

reklama
@Mikallo dziękujemy,oby się spełniły życzenia doświadczonej i spełnionej staraczki:)
A Tobie życzę zdrówka i oczywiście szczęśliwego i szybkiego rozwiązania:tak:
Czekamy na zdjęcie synunia jak już będziesz tulić go w ramionach:)
Pozdrawiam serdecznie

Do góry