reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No nie mów... No to jak to kuźwa jest?! A jednorazowe czy wielorazowe próby?! Bo ona mówiła że si ie tak zaszaleli na wyjeździe w 4 i 5 dni przed owu, kilka razy w tym czasie [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Regularnie ci dwa dni [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Pomalutku dochodzimy do sedna sprwy.Widzicie że jak pisze nas kilka i swoich doświadczeniach to wszystko zbiera się w ładną spójną całość.:)

Teraz tylko trzeba to starannie podsumować;)
Ale ja się tego dziś nie podejmę bo dziś jest mój dzień "reset" i kończę butelkę wina ;)

To jest poczęcie to owu to wychodzi jak złoto - BOY!!! JAK W KAŻDYM INNYM KALENDARZU [emoji7]

Córki spr na tym ogólnym bo nawet nie wiem kiedy miałam owu ale się sprawdzilo [emoji23]

Szczypiorkowa Ty mi nie pisz co będziesz miała bo tego jeszcze nie wiemy, Ty mi wylicz z tego kalendarza swoje córki (wpisz owulacje około mniej wiecej kiedy zostały zrobione). Ja tu testuje jego sprawdzalność :)

Ja w okolicach owu czuje bola podbrzusza ale konkretnie nie mam pojecia Kiedy mam owu i to taka lipa z celowaniem

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Szczypiorkowa Ty mi nie pisz co będziesz miała bo tego jeszcze nie wiemy, Ty mi wylicz z tego kalendarza swoje córki (wpisz owulacje około mniej wiecej kiedy zostały zrobione). Ja tu testuje jego sprawdzalność :)
Ale ja naprawdę nie wiem :D ja nigdy nawet nie czułam owu choćbym chciała to nie wiem...

Ale ja naprawdę nie wiem :D ja nigdy nawet nie czułam owu choćbym chciała to nie wiem...

To taka mała instrukcja: od daty ostatniej miesiączki z jedną i drugą dodaj 14 dni i wyjdzie Ci kiedy zaszłaś (mniej więcej, myślę że dzień czy dwa nie robią różnicy a ja chcę wiedzieć czy ten kalendarz się sprawdza bo mój syn jest mało osiągalny jeśli ten kalendarz ma rację:( pomóż..pliiissss ;)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry