reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No nie mów... No to jak to kuźwa jest?! A jednorazowe czy wielorazowe próby?! Bo ona mówiła że si ie tak zaszaleli na wyjeździe w 4 i 5 dni przed owu, kilka razy w tym czasie [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Regularnie ci dwa dni [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Pomalutku dochodzimy do sedna sprwy.Widzicie że jak pisze nas kilka i swoich doświadczeniach to wszystko zbiera się w ładną spójną całość.:)

Teraz tylko trzeba to starannie podsumować;)
Ale ja się tego dziś nie podejmę bo dziś jest mój dzień "reset" i kończę butelkę wina ;)

To jest poczęcie to owu to wychodzi jak złoto - BOY!!! JAK W KAŻDYM INNYM KALENDARZU [emoji7]

Córki spr na tym ogólnym bo nawet nie wiem kiedy miałam owu ale się sprawdzilo [emoji23]

Szczypiorkowa Ty mi nie pisz co będziesz miała bo tego jeszcze nie wiemy, Ty mi wylicz z tego kalendarza swoje córki (wpisz owulacje około mniej wiecej kiedy zostały zrobione). Ja tu testuje jego sprawdzalność :)

Ja w okolicach owu czuje bola podbrzusza ale konkretnie nie mam pojecia Kiedy mam owu i to taka lipa z celowaniem

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Szczypiorkowa Ty mi nie pisz co będziesz miała bo tego jeszcze nie wiemy, Ty mi wylicz z tego kalendarza swoje córki (wpisz owulacje około mniej wiecej kiedy zostały zrobione). Ja tu testuje jego sprawdzalność :)
Ale ja naprawdę nie wiem :D ja nigdy nawet nie czułam owu choćbym chciała to nie wiem...

Ale ja naprawdę nie wiem :D ja nigdy nawet nie czułam owu choćbym chciała to nie wiem...

To taka mała instrukcja: od daty ostatniej miesiączki z jedną i drugą dodaj 14 dni i wyjdzie Ci kiedy zaszłaś (mniej więcej, myślę że dzień czy dwa nie robią różnicy a ja chcę wiedzieć czy ten kalendarz się sprawdza bo mój syn jest mało osiągalny jeśli ten kalendarz ma rację:( pomóż..pliiissss ;)

reklama
Do góry