reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kinga - wg tego kalendarza moim synowie to corki obaj ;)

Takze widzisz dobrze celuje ale cos trafic nie moge [emoji23][emoji85]

Wysylam.wam.taka ciekawostke najnowsze wiesci Z BDM ;)

1518201488-b949ddad9b2eddab-aaaaaa.jpeg

1518201498-381e53d3a27d2529-aaaaaa.png
1518201507-0d55b778eb4ba781-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Majorcia a ja się kulam hehe nie mogę się doczekać środowego usg i sprawdzenia szyjki i lozyska bo ostatnio mam czasami bolesne twardnienia brzucha. I brzuszek strasznie nisko, w poprzednich ciążach wysoko bardzo miałam.
Mam nadzieje ze wszystko się podniosło
emoji120.png
. A dzidzia szaleje, bardzo ruchliwy jest
emoji170.png

A Ty jak tam, jak Twoje dzieciaczki?
Szczypiorkowa to często wszystko przypadek i loteria tak naprawdę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama to fajnie że się jakoś kulasz jeszcze troszkę i przywitasz tego piłkarza
To kciuki za usg
A u mnie leci ale coraz mniej mam czasu żeby tu zaglądać ale sprawdzam jeszcze jak tam ,,stare" forumowiczki no i czekam na twój finał i zdjęcia no i trzymam kciuki za Leleeth Miciurke Marzycielke

@Majorcia wpadaj wpadaj bo jeśli sie uda to duża zasługa Twoja będzie. Bardz dużo z diety to Twoje wskazówki, a wierze ze dieta to podstawa [emoji8]
Dziękuje Ci za wsparcie i wiarę q moją córcię [emoji166][emoji166][emoji166][emoji7]
Zdrówka dla Ciebie i całej rodzinki [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Szczypiorkowa rozwalilas system ;) Mysle, ze tak jak pisze Imama, czas nie ma za bardzo znaczenia. Licza sie inne czynnki. Ja juz teraz sama nie wiem jak próbować staranka hmmm...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry