reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth jak kawa nie smakuje, to coś musi być na rzeczy. Wiem że jesteś jej wielbicielką tak jak ja i wiem że nie przestaje ona smakować od tak bez powodu.
Biel testu na pewno Cię zasmuciła ale my wszystkie jesteśmy z tobą i trzymamy kciuki za twój złoto- różowy strzał:)
Imama to skarbnica wiedzy. Zawsze doradzi i odpowie na nurtujące pytania. Musiałaś kochana poświęcić duuuza czasu na zgłębienie tematu planowania.
@Gosica @mihasiaaa ale wy chudzinki jesteście teraz wystarczy tylko utrzymać odpowiednie proporcje białek,tłuszczu i węglowodanów i będzie ok ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny widzicie cien czy nie ?
1518088648-cdd830bfe6bcfe3d-aaaaaa.png

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak nie próbuj nawet pokazywać nam testów, ja widziałam 2 krechy a na zdjęciu jak wysyłałam to każdy mówił że TAM NIC NIE MA [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Zdjęcia testów nie są wiarygodne.
Właśnie mówię że skoro Miciur-ka pokazuje nam test to coś tam jest :tak:.

reklama
Do góry