reklama
belle81
Fanka BB :)
@leeleeth jak kawa nie smakuje, to coś musi być na rzeczy. Wiem że jesteś jej wielbicielką tak jak ja i wiem że nie przestaje ona smakować od tak bez powodu.
Biel testu na pewno Cię zasmuciła ale my wszystkie jesteśmy z tobą i trzymamy kciuki za twój złoto- różowy strzał
Imama to skarbnica wiedzy. Zawsze doradzi i odpowie na nurtujące pytania. Musiałaś kochana poświęcić duuuza czasu na zgłębienie tematu planowania.
@Gosica @mihasiaaa ale wy chudzinki jesteście teraz wystarczy tylko utrzymać odpowiednie proporcje białek,tłuszczu i węglowodanów i będzie ok
Biel testu na pewno Cię zasmuciła ale my wszystkie jesteśmy z tobą i trzymamy kciuki za twój złoto- różowy strzał
Imama to skarbnica wiedzy. Zawsze doradzi i odpowie na nurtujące pytania. Musiałaś kochana poświęcić duuuza czasu na zgłębienie tematu planowania.
@Gosica @mihasiaaa ale wy chudzinki jesteście teraz wystarczy tylko utrzymać odpowiednie proporcje białek,tłuszczu i węglowodanów i będzie ok
Ostatnia edycja:
szczypiorkowa12345
Tak nie próbuj nawet pokazywać nam testów, ja widziałam 2 krechy a na zdjęciu jak wysyłałam to każdy mówił że TAM NIC NIE MA [emoji23]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Marzycielka86
Miciurka ja coś widzę ale dobrze trzeba się wpatrzec :-) trzymam kciuki żeby następny test już pokazał piękne 2 kreseczki.
Imama u mnie testy owu nadal negatywne Ale liczę że owu będzie na dniach bo szyjka wysoko otwarta i miękka a śluz robi się coraz bardziej plodny :-)
Imama u mnie testy owu nadal negatywne Ale liczę że owu będzie na dniach bo szyjka wysoko otwarta i miękka a śluz robi się coraz bardziej plodny :-)
reklama
Podziel się: