reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa- to chyba masz na mysli jakis podobny test anizeli ty mialas - Bo na tym ja tylko widze mega cien , to jest test firmy wondfo, specjalnie je sobie załatwiłam bo dobre ponoc - i on wlasnie najwczesniej pokaze anizeli taki first response bo widzialam gdzies że dziewczyny testowały i ten najszybciej im pokazywał a dla porownania zrobilam test one step i tam nic nie widać, takze albo mnie oczy myla albo testy wadliwe albo jakis evap. Albo nie wiem co zatestuje za dzien lub dwa , i zobacze jak nic nie bedzie to trudno ,juz i tak lecialam z planem na nastepny cykl [emoji23][emoji85] ale.marzec stopujemy ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaa to może :)
Poprostu kojarzę ten nieszczęsny patyk który mi się śni po nocach jako test owu [emoji23] trzymam mocno kciuki tak czy inaczej, choć jakby się tak mocno wptrzec to może i widać cień cienia a Ty widzisz jakikolwiek kolor czy sama kreskę?

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Mihasia dzięki, No może nagrodę będę miała w wnuczkach [emoji7] hehe
Zazdrość No zawsze ja będę czuła myśle jak w otoczeniu będzie rodzic się jakaś córka- taki myśle niedosyt, niespełnione marzenie zostaje.
Miciurka No to trzymamy kciuki za jutrzejszy test!
Luisa a czego ja nie wiem Haha nie No żartuje. Ale to akurat wiem [emoji6] otóż Atomic ma 4 napewno jak nie 5 synów, ostatni syn planowany metoda IG czyli supelemtacja i produkty bogate w wapń i magnez a ograniczenie potasu i sodu, do tego zakwaszanie i pH 4! I z tego ma syna. Analizowała inne teorie naukowców i wymyśliła ta LE dietę. Jak to pisze jej córka to jest potato Girl (80% jej menu przed ciza to były ziemniaki), pH miała 7.
Później przeszła właśnie na str GD i tam robi plany i analizy.
Ja dlatego zdecydowałam się na ta jej dietę itd chociaż zostawiłam pare elementów z IG żeby mieć spokojna głowę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Luisa, to dla mnie tez zagadka, kiedy te późne śniadania ;)
Szczypiorkowa, ubranka przecudne! Mam nadzieje, ze Ten test będzie szczęśliwy czego Ci życzę.
Belkę, to fakt praktycznie zawsze byłam chuda, a mam chłopców dlatego postawiłam na zmianę hormonów u męża.
Miciurka, ja cos leciutkiego widzę. Ile jesteś dpo?
Imama, już chyba nie mam czego ograniczać jedynie skończyć np.z 4 delicjami, bananem po obiedzie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczynki a jaki minimaly okres czasu trzeba trzymać diete? Ja niestety cykl zacznę na wakacjach, a wiadomo jak człowiek na wakacjach sobie nie żałuję i teraz mam zagwostke :/

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka to test owu czy ciążowy? Ja tam kreskę widzę, nie muszę się nawet przyglądać :)

Edit widzę ze hcg wow :)

Imama wow czyli jej córcia wyszła tylko i wyłącznie z diety LE. Szok.

Mihasia chyba minimum 6 tyg a lepiej więcej z tego co wiem.

Ostatnia edycja:
Luisa2018 właśnie z tą dietą to tak myślałam. Trudno będę się ograniczać w wakacje.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już nasmażyłam kopę pączków:) Pachnie w całym domu. Pyszne wyszły,a wiem bo zjadłam aż dwa. A co tam. W życiu muszą być przyjemności.
Imama u mnie jest rodzinka gdzie mają 5 córek. Facet tak się zawziął na syna,ale nie wyszło. Teraz cztery z nich już ma dzieci i wszystko to chłopcy(u jednej nawet dwuch).
Dziadek przeszczesliwy że ma wnuki,rozpieszcza ich jak może. A dziewczyny się złoszczą że wyczerpał limit dziewczynek na następne dwa pokolenia:)
Różne historie los nam pisze. Ważne aby odnaleźć w tym miejsce dla siebie i czerpać radość z tego co się ma.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry