reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa- to chyba masz na mysli jakis podobny test anizeli ty mialas - Bo na tym ja tylko widze mega cien , to jest test firmy wondfo, specjalnie je sobie załatwiłam bo dobre ponoc - i on wlasnie najwczesniej pokaze anizeli taki first response bo widzialam gdzies że dziewczyny testowały i ten najszybciej im pokazywał a dla porownania zrobilam test one step i tam nic nie widać, takze albo mnie oczy myla albo testy wadliwe albo jakis evap. Albo nie wiem co zatestuje za dzien lub dwa , i zobacze jak nic nie bedzie to trudno ,juz i tak lecialam z planem na nastepny cykl [emoji23][emoji85] ale.marzec stopujemy ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaa to może :)
Poprostu kojarzę ten nieszczęsny patyk który mi się śni po nocach jako test owu [emoji23] trzymam mocno kciuki tak czy inaczej, choć jakby się tak mocno wptrzec to może i widać cień cienia a Ty widzisz jakikolwiek kolor czy sama kreskę?

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Mihasia dzięki, No może nagrodę będę miała w wnuczkach [emoji7] hehe
Zazdrość No zawsze ja będę czuła myśle jak w otoczeniu będzie rodzic się jakaś córka- taki myśle niedosyt, niespełnione marzenie zostaje.
Miciurka No to trzymamy kciuki za jutrzejszy test!
Luisa a czego ja nie wiem Haha nie No żartuje. Ale to akurat wiem [emoji6] otóż Atomic ma 4 napewno jak nie 5 synów, ostatni syn planowany metoda IG czyli supelemtacja i produkty bogate w wapń i magnez a ograniczenie potasu i sodu, do tego zakwaszanie i pH 4! I z tego ma syna. Analizowała inne teorie naukowców i wymyśliła ta LE dietę. Jak to pisze jej córka to jest potato Girl (80% jej menu przed ciza to były ziemniaki), pH miała 7.
Później przeszła właśnie na str GD i tam robi plany i analizy.
Ja dlatego zdecydowałam się na ta jej dietę itd chociaż zostawiłam pare elementów z IG żeby mieć spokojna głowę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Luisa, to dla mnie tez zagadka, kiedy te późne śniadania ;)
Szczypiorkowa, ubranka przecudne! Mam nadzieje, ze Ten test będzie szczęśliwy czego Ci życzę.
Belkę, to fakt praktycznie zawsze byłam chuda, a mam chłopców dlatego postawiłam na zmianę hormonów u męża.
Miciurka, ja cos leciutkiego widzę. Ile jesteś dpo?
Imama, już chyba nie mam czego ograniczać jedynie skończyć np.z 4 delicjami, bananem po obiedzie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny widzicie cien czy nie ?
1518088648-cdd830bfe6bcfe3d-aaaaaa.png

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Jest cień!
1518097729-806608439d376730-aaaaaa.jpeg

[emoji55]

Ale numer!

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Dziewczynki a jaki minimaly okres czasu trzeba trzymać diete? Ja niestety cykl zacznę na wakacjach, a wiadomo jak człowiek na wakacjach sobie nie żałuję i teraz mam zagwostke :/

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka to test owu czy ciążowy? Ja tam kreskę widzę, nie muszę się nawet przyglądać :)

Edit widzę ze hcg wow :)

Imama wow czyli jej córcia wyszła tylko i wyłącznie z diety LE. Szok.

Mihasia chyba minimum 6 tyg a lepiej więcej z tego co wiem.

Ostatnia edycja:
Luisa2018 właśnie z tą dietą to tak myślałam. Trudno będę się ograniczać w wakacje.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już nasmażyłam kopę pączków:) Pachnie w całym domu. Pyszne wyszły,a wiem bo zjadłam aż dwa. A co tam. W życiu muszą być przyjemności.
Imama u mnie jest rodzinka gdzie mają 5 córek. Facet tak się zawziął na syna,ale nie wyszło. Teraz cztery z nich już ma dzieci i wszystko to chłopcy(u jednej nawet dwuch).
Dziadek przeszczesliwy że ma wnuki,rozpieszcza ich jak może. A dziewczyny się złoszczą że wyczerpał limit dziewczynek na następne dwa pokolenia:)
Różne historie los nam pisze. Ważne aby odnaleźć w tym miejsce dla siebie i czerpać radość z tego co się ma.

Do góry