reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth to jeszcze faktycznie może być za wcześnie. Także kciuki zaciśnięte jak kawa nie smakuje hehe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ten biały test sprowadził nas na ziemie [emoji6] pewnie nic nie będzie bo to by było niebywałe szczęście, złoty strzał i jeszcze dziewczynkowy [emoji6]

Także jeśli @ nie przyjdzie to zrobię kolejny test za dwa dni. [emoji846]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Leeleth, zaglądałam tu z samego rana z ciekawości jak tam Twoje testowanie. Hmm, to rzyganie to może dobry znak zwłaszcza jeśli nie miałaś wcześniej takich akcji z kawa. Tempka cały czas w gorze?

@Gosica 36,9
Przygoda z kawa zaczęła sie przedwczoraj, nie smakowała mi, dziś po połowie zrobiło mi sie niedobrze, aż mi sie słabo zrobiło i poleciałam rzyganca puścić.

@mihasiaaa termin mam na dziś [emoji57]

Ja w terminie miesiaczki tez mialam tylko cien cienia, takze jest nadzieja. Trzymam kciuki! Jak sie uda to koniecznie musisz napisać co robiłaś, ze w tym cyklu sie udało [emoji16]

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasia zależy tez jaka waga wyjściowa. Ogólnie najmniej to chyba 1500 kcal jednak. I nie Głodówki bo organizm różnie reaguje i może odkładać niepotrzebny tłuszcz jak tylko jakiś dostanie. Jakie masz BMI?
Leeleth a milam przeczucia ze jednak z tej temp coś będzie.
Luisa chyba pytałaś o CFR. Próbujcie w wyszukiwarce wpisywać sobie słowa/zagadnienia i wtedy łatwo idzie wszystko znaleźć. Jak nie wyszukuje to przeważnie jak wpiszesz użytkownika Imama to wszystko wyjaśnione hehe bo ja często różne rzeczy opisywałam.
1518077491-ee92e1d8c93b43f1-aaaaaa.jpeg

Baby dust teoria to 2-3 dni przed owu jeden stosunek. A inne metody to z str genderdreaming i tam wg założeń najważniejszy jest jeden stosunek w płodne nie ważne w którym dc tak naprawdę. Stamtąd tez metoda e4d czyli właśnie every 4 days czyli ze co 4 dni itd.
Ogólnie powinno się próbować z jednymi starankami po pozytywnym owu. Jak nie wychodzi bądź się nam spieszy to wtedy e4d, później e4d plus jeden stosunek po pozytywie a jak to nie działa to e3d.

Imama, moje bmi to 17,3. Jak myślisz ile kcal powinnam jeść/dzień?

reklama
@leeleeth ja pozytywne takie mini mini mini miałem dopiero w 3/4 dni po terminie @ i powiem więcej większość koleżanek miała wł cienien Cinen w dniu @ albo później lrzy dziewczynach :) ja juz zasypialam na stojąco, mdłości były, nawet piersi bolały a testy negatywne %)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Do góry