reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Miciurka wg mnie jest cien cienia :) A podpowiedz Ty na chłopca czy dziewczynkę?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Belle No prawie rok obsesyjnego czytania GD. Ale No i tak się nie udało z córka ‍♀️
Luisa między kolacja a śniadaniem powinno być 14-16h. Zależy kiedy jesz kolacje. Jak o np 18 to wtedy śniadanie szybciej. Ja jadłam ostatni posiłek o 20 wiec śniadanie 13 ale nieraz o 18 i śniadanie i tak o 12.
Gosica nie musisz ograniczać. Wg LE to można jeść wszystko tak naprawdę tylko w limitach ale wiadomo niektóre ograniczają do tego potas i sód itd. Na PCOS zalecają warzyw więcej jeść bo przeważnie wtedy występują wtedy inne problemy i Atomic dietę rozpisała waśnie dla PCOS.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Imama jesteś naprawdę ekspertką. Ja wierzę, ze karma wraca, zobaczysz. Jak nie doczekasz się w dosłownym znaczeniu córeczki to los Ci to wynagrodzi. Będziesz miala wspaniałe synowe i do tego cudowne wnuczki, a wnuki podobno kocha się jeszcze bardziej niż dzieci ;) Podobno Bóg zsyła na nas tylko takie rzeczy, z których jesteśmy w stanie wyjść obronną ręką. Mi jak się nie uda córeczki to nie będę rozpaczała jak za pierwszym razem. Jak patrzę na swojego synka to mam wyrzuty sumienia, że wolałam córkę. Teraz bym go nie zamieniła na 5 dziewczynek!
Czasami niektórzy zazdroszczą, że niektórym udała sie parka (wiem to silniejsze od nas) ale później jak dzieci postarają to nie ma najmniejszego znaczenia. Mam znajomych co mają ogromne problemy z nastoletnimi córkami, a inni maja 3 fantastycznych trzech synów, z których są strasznie dumni.
Kończę moje wywody :)

No wlasnie gołym okiem widac ale tak mega słabo ze sama zie zastanawiam.czy to tam.jest czy ja to widze faktycznie czy nie bo to taki mega mega słaby cien..

Nie wiem.sama musze zdecydowac czy jeszcze brac progesteron i cos jest czy nic nie widac i odstawic i czekac na @

Ja sie staram o corke mihasia

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie gołym okiem widac ale tak mega słabo ze sama zie zastanawiam.czy to tam.jest czy ja to widze faktycznie czy nie bo to taki mega mega słaby cien..

Nie wiem.sama musze zdecydowac czy jeszcze brac progesteron i cos jest czy nic nie widac i odstawic i czekac na @

Ja sie staram o corke mihasia

@Miciur-ka
Kurde zmieniłam telefon i przepadło mi zdjęcie ktore wysyłałam do siostry i mamy, ja widziałam cień cienia ale widziałam kreskę a dziewczyny nic! Minęło 4 dni i były dwie porządne krechy :D plus ten test co trzymasz w ręce u mnie się kompletnie nie sprawdził, na min dwie kreski wyszły mi dopiero jak byłam bodajże w 4tyg ciąży :D więc na Twoim miejscu lecialabym do apteki jeśli masz taką możliwośc ;) w Tesco są z tego co pamiętam te zwyklaki :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

@Imama jesteś naprawdę ekspertką. Ja wierzę, ze karma wraca, zobaczysz. Jak nie doczekasz się w dosłownym znaczeniu córeczki to los Ci to wynagrodzi. Będziesz miala wspaniałe synowe i do tego cudowne wnuczki, a wnuki podobno kocha się jeszcze bardziej niż dzieci ;) Podobno Bóg zsyła na nas tylko takie rzeczy, z których jesteśmy w stanie wyjść obronną ręką. Mi jak się nie uda córeczki to nie będę rozpaczała jak za pierwszym razem. Jak patrzę na swojego synka to mam wyrzuty sumienia, że wolałam córkę. Teraz bym go nie zamieniła na 5 dziewczynek!
Czasami niektórzy zazdroszczą, że niektórym udała sie parka (wiem to silniejsze od nas) ale później jak dzieci postarają to nie ma najmniejszego znaczenia. Mam znajomych co mają ogromne problemy z nastoletnimi córkami, a inni maja 3 fantastycznych trzech synów, z których są strasznie dumni.
Kończę moje wywody :)

Ładnie powiedziane :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Imama a to lajcik :) ja jem kolacje ok 17 a śniadanie czasem przeciagam do 11-12....

A ta atomic jakiej płci ma dzieci ?:) zaplanowane :D płcie ?:) wiesz może :)

Szczypiorkowa cudny dresik :*

reklama
Szczypiorkowa- to chyba masz na mysli jakis podobny test anizeli ty mialas - Bo na tym ja tylko widze mega cien , to jest test firmy wondfo, specjalnie je sobie załatwiłam bo dobre ponoc - i on wlasnie najwczesniej pokaze anizeli taki first response bo widzialam gdzies że dziewczyny testowały i ten najszybciej im pokazywał a dla porownania zrobilam test one step i tam nic nie widać, takze albo mnie oczy myla albo testy wadliwe albo jakis evap. Albo nie wiem co zatestuje za dzien lub dwa , i zobacze jak nic nie bedzie to trudno ,juz i tak lecialam z planem na nastepny cykl [emoji23][emoji85] ale.marzec stopujemy ,

Do góry