reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zonami, czy w Twoim przypadku teoria przyrostu bety się sprawdziła?
Luisa, ja tez z dieta na bakier ale pocieszam sie ze teraz śluzu nie za wiele w porównaniu z tym co kiedyś. Pewnie Vitex tak wysuszył, sam mąż marudził ze jest u mnie z ty słabo.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Strasznie ciężkie to wszystko. Kupiłam inofem i jeszcze myśle czy w ogóle go pic ? Niby dziewczybkowy... czy któraś Piła?

Dziękuje za gratulacje, rzeczywiście imama tyle nerwów i stresów mnie kosztowały te starania zeby w ogole zajść. A moze cos w tym jest bo syna w 1’cyklu sie udało a tutaj prawie rok.
Żonami, pamietam jak mowilas ze beta ta sama, śliczne skarpetki.
A wiecie ze mi sie nie spieszy do tych różowych rzeczy, nic mi sie nie podoba i chyba jeszcZe niedowierzam.

Kitqa No właśnie nie wiem czy w Polsce dostaniesz. Musiałabyś poczytać bo się nie zaglebialam w temat.
Wrozka „moja” żyje i ma się dobrze. Bo znajoma ostatnio u niej była. Wykrakała mi tego chłopaka! Ale ona tylko stacjonarnie przyjmuje w Pszczynie woj.Śląskie.
U mnie jak już babcia mi trzy razy nie wymodliła to chyba nic nie pomoże [emoji23]
Szczypiorkowa widzisz to dieta się u Was zgadza [emoji6]
Luisa inofem bierze się przy PCOS bądź problemach z zajściem w ciąże, długo już się staracie?
Ajlak to ja nie umie uwierzyć w mojego chłopczyka w bezruchu a podstaw nie mam żeby nie wierzyć hehe. Szalej szalej z zakupami bo już 17 tc to musiałoby coś dyndać.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama, nie , krótko bo dopiero zaczęliśmy. O drugiego syna staraliśmy się prawie 2 lata.

Chciałam wziąć ze względu na nieregularne cykle przy kp no i pamietam z dawnych lat ze to niby Pro dzieeczynkowe ;p

Kupiłam 2 opakowania i teraz myśle na kiego mi to hah

Kinga_z1 o o o dobry ten żel, i do tego w promocji :d tylko szkoda że teraz mi się teraz nie przyda:/

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zreszta mam dola trochę i nie wiem jaka obrać strategie

Bo niby za czasów piranii na dziewczynkę jadło się nabiał bo to zakwasza organizm najlepiej dukan

Zero warzyw bo one odkwaszające .. a teraz w sumie to jeden kit co jeść

Do góry