reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zonami, czy w Twoim przypadku teoria przyrostu bety się sprawdziła?
Luisa, ja tez z dieta na bakier ale pocieszam sie ze teraz śluzu nie za wiele w porównaniu z tym co kiedyś. Pewnie Vitex tak wysuszył, sam mąż marudził ze jest u mnie z ty słabo.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Strasznie ciężkie to wszystko. Kupiłam inofem i jeszcze myśle czy w ogóle go pic ? Niby dziewczybkowy... czy któraś Piła?

Dziękuje za gratulacje, rzeczywiście imama tyle nerwów i stresów mnie kosztowały te starania zeby w ogole zajść. A moze cos w tym jest bo syna w 1’cyklu sie udało a tutaj prawie rok.
Żonami, pamietam jak mowilas ze beta ta sama, śliczne skarpetki.
A wiecie ze mi sie nie spieszy do tych różowych rzeczy, nic mi sie nie podoba i chyba jeszcZe niedowierzam.

Kitqa No właśnie nie wiem czy w Polsce dostaniesz. Musiałabyś poczytać bo się nie zaglebialam w temat.
Wrozka „moja” żyje i ma się dobrze. Bo znajoma ostatnio u niej była. Wykrakała mi tego chłopaka! Ale ona tylko stacjonarnie przyjmuje w Pszczynie woj.Śląskie.
U mnie jak już babcia mi trzy razy nie wymodliła to chyba nic nie pomoże [emoji23]
Szczypiorkowa widzisz to dieta się u Was zgadza [emoji6]
Luisa inofem bierze się przy PCOS bądź problemach z zajściem w ciąże, długo już się staracie?
Ajlak to ja nie umie uwierzyć w mojego chłopczyka w bezruchu a podstaw nie mam żeby nie wierzyć hehe. Szalej szalej z zakupami bo już 17 tc to musiałoby coś dyndać.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama, nie , krótko bo dopiero zaczęliśmy. O drugiego syna staraliśmy się prawie 2 lata.

Chciałam wziąć ze względu na nieregularne cykle przy kp no i pamietam z dawnych lat ze to niby Pro dzieeczynkowe ;p

Kupiłam 2 opakowania i teraz myśle na kiego mi to hah

Kinga_z1 o o o dobry ten żel, i do tego w promocji :d tylko szkoda że teraz mi się teraz nie przyda:/

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zreszta mam dola trochę i nie wiem jaka obrać strategie

Bo niby za czasów piranii na dziewczynkę jadło się nabiał bo to zakwasza organizm najlepiej dukan

Zero warzyw bo one odkwaszające .. a teraz w sumie to jeden kit co jeść

Do góry