reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dodatkowo u mnie dwie dziewczyny (pierwsza zupełnie z przypadku i w zasadzie chyba jest cudem bo dzieci miało nie być na bank a tu proszę obecnie ma 3 lata hahaha :D) a druga powstała jak tylko w kalendarzu który robiłam online pokazało mi mniej więcej kiedy będę mieć dni płodne i zaczęliśmy odrazu działania - bez ograniczeń :D i skończyliśmy jakoś w kilka dni po owu więc naprawdę nie mam pojęcia co zadziałało ehhh

Hej Dziewczyny dawno się nie odzywałem. Jednak czasami Was p odczytuje. Za każdą trzymam kciuki i kibicuje wymarzonej płci. Ja nadal nie mogę uwierzyc w moje spełnione Marzenie... Naprawdę jest to uczucie nie do opisania. Termin mam na początek marca. Ostatnio był na usg i dostałam zdjęcie które wysyłam przekazując Wam różowe fluidki. Serdecznie pozdrawiam każda z osobna.

Hej Dziewczyny dawno się nie odzywałem. Jednak czasami Was p odczytuje. Za każdą trzymam kciuki i kibicuje wymarzonej płci. Ja nadal nie mogę uwierzyc w moje spełnione Marzenie... Naprawdę jest to uczucie nie do opisania. Termin mam na początek marca. Ostatnio był na usg i dostałam zdjęcie które wysyłam przekazując Wam różowe fluidki. Serdecznie pozdrawiam każda z osobna.

Gratuluje Kochana!!! A tak rozpaczałaś a tu taki Cud Ci sie trafił [emoji7]
Strasznie Ci zazdroszczę, tego oczekiwania na córeczkę. Tak bardzo chciałabym doświadczyć tego cudu.
Niech pięknie rośnie i koniecznie brzusio pokaż [emoji7]
Chwytam różowe fluidki [emoji8]

atdc9vvjktz16vlw.png

Ana87, tez zazdroszczę pozytywnie i również chciałabym doświadczyć oczekiwania tym razem na córkę. Zleciało szybko[emoji854] już niedługo rodzisz, szok!
Szczypiorkowa, ja uzywalam testów z Allegro tych niebieskich i lipa. Rossman tez mi nie podładowal, bo prawie cały czas pokazywał pozytywa. Zastanawiam się czy nie pójść na monitoring-wtedy będzie mi łatwiej. Tym bardziej, ze się powoli łamie na babydust-tak Miciurka, wkrecilas mnie w to;) i metoda przytulanka 3 dni przed ovu, ewentualnid o+12. to podejście tylko z monitoringiem, inaczej tego nie widzę.Miciurka, ja ostatnio jak nigdy dalego od diety LE. Wydaje mi się, ze jem więcej, jakoś mam taka potrzebę. Do końca w te dietę nie wierze, ale przed starankami mogłabym sobie podarować większe porcje, a tu kicha. A szyszki chmielu są w kapsułkach? Ja swojemu m daje w tabletkach.
Gorligor witaj! Mówisz mdłości, to dobry znak! Przynajmniej czujesz zejestes w ciazy. A tak na serio to życzę Ci aby te objawy szybko odpuściły abyś mogła się cieszyć stanem ciazy [emoji56]
Imama, kombinuje jeszcze z metoda babydust, waham się czy juz nie zmienić e4d, trochę się przestraszyłam ze załapie się ze starankami 4 dni przed ovu kiedy jest wyrzut testosteronu. Już głupieje [emoji19] kiedyś pamietam wspominałaś ze drugiego syna masz z odstępu-jaki cutoff?
J&d teraz postawie na min5, max 8 minut,z zegarkiem w ręku ;) swoją droga płodność masz mega, aż dziw ze suplementy Ci jej nie zmniejszyły. W poprzednia ciaze zaszłam z j&d tez od razu i podmyła się bardzo duza ilością płynu do higieny intymnej o pH 3,5. Aż dziw ze przeżył ten męski plemniczek.
Miciurka,czyli w tym cyklu starankowym robisz od razu j&d bez czekania?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ana87 o jejciu super bułeczka! Ile bym dała żeby taka zobaczyć na usg. Chociaż u mnie wcześniej na połówkowych tak jajka wyglądały hehe ale to wiaodmo inny tc. U ciebie wysoko wiec to cipeczka [emoji7] kiedy masz rozwiązanie? Jak się czujesz?
Dziewczyny dla mnie timing i całe baby dust to nie przemawia, serio serio! Ale wiaodmo każda inaczej. Ja mam syna 4-5 dni przed owu i syna dzień przed owu teraz z dieta itd.
Gosica trzy dni naprawdę przed ciężko zajść w ciąże. Tak mi się wydaje. Ja u Ciebie bym trzymała e4d bo pewności ze trzy dni przed masz staranka nie będziesz miała nawet przy monitoringu. Przecież to na oko gin określa. I tak możesz zawsze tracić na te 4-5 dni przed ale szanse na ciąże są naprawdę nikłe przy takim odstępie. Widzisz ze ja zachodzę mega szybko w ciąże a z takim odestem trwało to u mnie 8 mieisecy żeby zajść w ciąże. A było bez żadnym diet czy zakwaszaczy. No jedynie odruchowe j&d. I faktycznie w cyklu którym zaszłam to j&d miałam po 20 min wiec to myśle dużo daje.
Co do szyszek to tez miałam w tabletkach nie w kapsułkach.
Gorligor współczuje mdłości tez w tej ciąży zreszta jak w każdej miałam duże. Ale trzeba wytrwać. Kiedy masz wizytę?

Kur.. wcięło mi posta nie

Ana - kochana łapie fluidki różowe, marzec już tuż tuż [emoji7] szczęściaro :), szybko zleciało oj szybko - no i faktycznie
pokaż nam brzuszek koniecznie :)

Szczypiorkowa - to jak nie chcesz czekać nie wiadomo ile to zrób po pozytywnym teście stararania kiedy możecie i później powtórzy 2 3 dni pod rzad i już ;), a czemu to wasz ostatni cykl?

Gosica-jak szyszki są w kapsułkach i wydaje mi się że lepsze działanie miały na męża aniżeli tabletki , ile twój mąż bierze tych tabletek ? Hehe no ja lecę 3 dni przed owulacja z zakwaszeniem i później zobaczę czy poprawiamy czy nie jak nie zdążę przed Ovu to tylko zrobimy 0+12 jako plan awaryjny- już mierze temp, I robię testy także monitoruje na bieżąco , mam dokładnie tak samo teraz w ten tydzień Owulacji to bym zeżarła konia z kopytami [emoji23] [emoji38], zamiast mało jeść ,postaram się tydzień ten jechać na samych jogurtach jakiś makaron warzywo i tyle ,

Ja nie mam zaufania do samego baby dust wolę zrobić co mogę skoro i tak już czytam o tym dużo , jest 7 failed sways i 106 udanych z BD ostatnio babka z 4 dni cut off - syn, najlepiej się wystrzelić w te 3 dni , generalnie trochę mnie denerwuje to forum BDM bo tam takie wyznawczynie są oj jeny chcą wierzyć że to się udaje każdemu i temu komu się nie uda to wytykaja co jest źle i po prostu tak na czynniki pierwsze rozwala całe starania żeby tylko nie było że to BD zawiodło - masakra ... ,

No co kochane warto próbować człowiek ciągle ma nadzieję [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka te szyszki chmielu ty tez bierzesz?
A jakie działanie maja te w kapsułkach, ja po moim nie widzę efektu jakoś ekstra, tylko ostatnio tro he mało ejakulatu było (sorry za opis) i nie wiem czy to to [emoji6]
Po odstawieniu Lukrecji niemożność odeszła [emoji6] u mnie na testach owu bardzo słaba kreseczka a temp nadal bez skoku. A w sumie już powinno cos byc, cholera boje sie że znowu wstrzele sie w chłopczykowe fale [emoji23] znając moje szczęście.

Kur.. wcięło mi posta nie

Ana - kochana łapie fluidki różowe, marzec już tuż tuż [emoji7] szczęściaro :), szybko zleciało oj szybko - no i faktycznie
pokaż nam brzuszek koniecznie :)

Szczypiorkowa - to jak nie chcesz czekać nie wiadomo ile to zrób po pozytywnym teście stararania kiedy możecie i później powtórzy 2 3 dni pod rzad i już ;), a czemu to wasz ostatni cykl?

Gosica-jak szyszki są w kapsułkach i wydaje mi się że lepsze działanie miały na męża aniżeli tabletki , ile twój mąż bierze tych tabletek ? Hehe no ja lecę 3 dni przed owulacja z zakwaszeniem i później zobaczę czy poprawiamy czy nie jak nie zdążę przed Ovu to tylko zrobimy 0+12 jako plan awaryjny- już mierze temp, I robię testy także monitoruje na bieżąco , mam dokładnie tak samo teraz w ten tydzień Owulacji to bym zeżarła konia z kopytami [emoji23] [emoji38], zamiast mało jeść ,postaram się tydzień ten jechać na samych jogurtach jakiś makaron warzywo i tyle ,

Ja nie mam zaufania do samego baby dust wolę zrobić co mogę skoro i tak już czytam o tym dużo , jest 7 failed sways i 106 udanych z BD ostatnio babka z 4 dni cut off - syn, najlepiej się wystrzelić w te 3 dni , generalnie trochę mnie denerwuje to forum BDM bo tam takie wyznawczynie są oj jeny chcą wierzyć że to się udaje każdemu i temu komu się nie uda to wytykaja co jest źle i po prostu tak na czynniki pierwsze rozwala całe starania żeby tylko nie było że to BD zawiodło - masakra ... ,

No co kochane warto próbować człowiek ciągle ma nadzieję [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety składa się na to wiele rzeczy :(

reklama
Do góry