szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Ja chyba postawie na testy owu OneStep Zielone, jak tylko pokażą dwie krechy - jedziemy z tematem nie ograniczając się
To nasz ostatni cykl
To nasz ostatni cykl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Dziewczyny dawno się nie odzywałem. Jednak czasami Was p odczytuje. Za każdą trzymam kciuki i kibicuje wymarzonej płci. Ja nadal nie mogę uwierzyc w moje spełnione Marzenie... Naprawdę jest to uczucie nie do opisania. Termin mam na początek marca. Ostatnio był na usg i dostałam zdjęcie które wysyłam przekazując Wam różowe fluidki. Serdecznie pozdrawiam każda z osobna.
Niestety składa się na to wiele rzeczyKur.. wcięło mi posta nie
Ana - kochana łapie fluidki różowe, marzec już tuż tuż [emoji7] szczęściaro , szybko zleciało oj szybko - no i faktycznie
pokaż nam brzuszek koniecznie
Szczypiorkowa - to jak nie chcesz czekać nie wiadomo ile to zrób po pozytywnym teście stararania kiedy możecie i później powtórzy 2 3 dni pod rzad i już , a czemu to wasz ostatni cykl?
Gosica-jak szyszki są w kapsułkach i wydaje mi się że lepsze działanie miały na męża aniżeli tabletki , ile twój mąż bierze tych tabletek ? Hehe no ja lecę 3 dni przed owulacja z zakwaszeniem i później zobaczę czy poprawiamy czy nie jak nie zdążę przed Ovu to tylko zrobimy 0+12 jako plan awaryjny- już mierze temp, I robię testy także monitoruje na bieżąco , mam dokładnie tak samo teraz w ten tydzień Owulacji to bym zeżarła konia z kopytami [emoji23] [emoji38], zamiast mało jeść ,postaram się tydzień ten jechać na samych jogurtach jakiś makaron warzywo i tyle ,
Ja nie mam zaufania do samego baby dust wolę zrobić co mogę skoro i tak już czytam o tym dużo , jest 7 failed sways i 106 udanych z BD ostatnio babka z 4 dni cut off - syn, najlepiej się wystrzelić w te 3 dni , generalnie trochę mnie denerwuje to forum BDM bo tam takie wyznawczynie są oj jeny chcą wierzyć że to się udaje każdemu i temu komu się nie uda to wytykaja co jest źle i po prostu tak na czynniki pierwsze rozwala całe starania żeby tylko nie było że to BD zawiodło - masakra ... ,
No co kochane warto próbować człowiek ciągle ma nadzieję [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom