Dziewczyny wiem, że mowilyscie co oznacza j&d ale powiedzcie mi czy ma znaczenie jak szybko się myjemy jeśli chodzi płeć dziecka?
Chyba na chłopca to trzeba odpuścić, a n dziewczynkę jak najszybciej z tego co zrozumiałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wiem, że mowilyscie co oznacza j&d ale powiedzcie mi czy ma znaczenie jak szybko się myjemy jeśli chodzi płeć dziecka?
Ok w takim razie nocuje z całym materiałem genetycznym hahahaha - Boże zaczyna mi odbijaćChyba na chłopca to trzeba odpuścić, a n dziewczynkę jak najszybciej z tego co zrozumiałam.
Ok w takim razie nocuje z całym materiałem genetycznym hahahaha - Boże zaczyna mi odbijać
Uwielbiam Cie ahahahahahahahahahaTaki wątek, wchodzisz normalna a wychodzisz hahhaha
Ja już pisałam, że gdyby kazali tańczyć bonga bonga na golasa to już by mnie w psychiatryku zamknęli [emoji23][emoji23][emoji23]