reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny wiem, że mowilyscie co oznacza j&d ale powiedzcie mi czy ma znaczenie jak szybko się myjemy jeśli chodzi płeć dziecka?

Chyba na chłopca to trzeba odpuścić, a n dziewczynkę jak najszybciej z tego co zrozumiałam.

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Ok w takim razie nocuje z całym materiałem genetycznym hahahaha - Boże zaczyna mi odbijać :D

Taki wątek, wchodzisz normalna a wychodzisz hahhaha
Ja już pisałam, że gdyby kazali tańczyć bonga bonga na golasa to już by mnie w psychiatryku zamknęli [emoji23][emoji23][emoji23]

@Miciur-ka tak przemyśliwuje te baby dust, i mowisz, ze trzy dni przed lepiej? A skąd wiesz ze to trzy dni a nie akurat cztery? [emoji848]
Ja zastanawiam sie czy wyceluje dwa dni przed [emoji55]
Na razie wykres ładnie sie pisze [emoji1320] i czuje ze sie dzieje...

Wczoraj złamałam sie z dieta zjadłam łyżkę ziemniaków, i cztery mielone (z indyka ale jednak ) i pół banana [emoji85] boziu ale smakowało

atdc9vvjktz16vlw.png

Ostatnia edycja:
Ja tez swiruje ciagle mysle co to jesc hehe. Wy macie regularne cykle? Mi jak na zlosc cos sie porabalo. Boje sie ze sie nie wstrzele 3 dni orzed bo mi owu szybciej przyjdzie a ze w nocy wstaje to mierzenie temp chyba nie ma sensu co? Bo tam min 4h musza byc spoczynku dobrze pamietam?

Moje cykle całkiem się popiepszyły :/ teraz nic wiem kompletnie nic kiedy i co...

Dziewczyny z tym j&d to chyba ma sens... Ja zawsze po przytulankach max 2" idziemy się myć - potem 'czysci' lezymy itd i z tego SS dwie córy...

Leeleeth- Ja nie biorę szyszek tylko mąż , myślę że silniejsze działanie mają kapsułki aniżeli w sprasowanej tabletce, spróbuj się może wbić na 2,5 dnia - ja mierze temp i owulacje mam 19 dzień cyklu caly czas - tylko raz się zdarzyło wcześniej w17, także dosyć regularnie u mnie już rok po porodzie , robię testy no i czuje owulacje - idę na monitoring w tym cyklu jeszcze ale dopiero 27.01 to będzie 15 dc w najgorszym wypadku mi powie że za 2 dni owulacja to biorę męża w obroty na parkingu [emoji23][emoji23], buhaha bo coś kurde miałam mniejsze @ i krócej to przewiduje może wcześniej owulacje 18 lub 17 dc, zobaczymy co dr powie, mialam iść 26 ale mały ma roczek i nie damy rady , ale i tak się zastanawiałam czy starania robić 26 czy 27 to może dobrze samo wyjdzie z przypadku [emoji23]

Szczypiorkowa - co masz na myśli z tym pytaniem w sensie czasowym czy pytasz czy można w ogóle po się umyc i to ma znaczenie co do płci? Na chłopca nie rób wcale - chociaż nie wiem czy ja w ogóle wierzę w to j&d - kochana ja zawsze od razu po seksie wstaje sekundę po i minowolnie jest j&d i 2 synów mamy

Sory może ja jakaś nie kumata jestem [emoji23] ale ostatnio mega się nie wysypiam [emoji14] haha

Kuzwa coś mnie jajniol lewy boli [emoji23] się wkuuu ja mi dzięki Lukrecji pójdzie owulacja po bandzie i omine całkiem liczę na ten monitoring ale robię testy psy to się okaże

Generalnie biorę lukrecje pierwszy cykl pierwszy raz lol to ciekawe co tam sobie wymodze- W każdym razie to wyczytalam że biorą to jak clomid!! Ale jak piszą u każdego inaczej z działaniem jednej dziewczynie się tylko przesunela bliżej owulacja o jednen dzień innej też inaczej - co to będzie [emoji23]

Kredkaczarna-tak z 3 h nikomu napewno trzeba mieć spoczynku ja przed wstaniem sobie mierze nawet jak muszę wstać żeby przynajmniej jakieś pojęcie mieć ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka wybacz, że tak Cię męczę [emoji8]
Ale mam stresa przed starankowego [emoji85]
Zobacz moja Ovia pokazuje mi, że dziś 12dc i w czwartek najbardziej płodny okres (owu) to dzisiaj męża ogarnąć? Czy lepiej jutro ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leelet, jesteś z tym tekstem boska! [emoji12]
Miciurka, ja tez mam watpliwosci co do j&d. Ostatni syn wyszedł po odrzuceniu duuuzej ilości spermy. Chociaż na logikę może cos z tym j&d jest. Tak samo zakwaszanie. Ja już chwytam się prasowe wszystkiego co mogę. Lukrecję bierzesz tylko 5 dni jak clo?
Szyszki mąż bierze w tabletkach, dopiero obczailam ze są w kapsułkach. Mąż dostaje 1szt/dzień już jakoś prawie 3 miesiące.ale przy nim szału nie ma, myśle ze większa robotę robi korzeń Lukrecji.
Kredkaczarna, u mnie jest różnie z tym cyklem, kiedyś miałam ovu w 21dc, teraz bardziej w 17 dc, ale trzeci cykl jestem na vitexie. Pewnie on ma tu wpływ.
Leeleth, szykujesz się jednak na babydust. Ja sama nie wiem czy mam w to wierzyć, zwłaszcza kiedy ustrzeliliscie chłopaka 7 dni przed ovu [emoji6]-dobrze pamietam?
Imama, cały czas bez sensu kombinuje. Myślałam, ze już pozostanę przy e4d, chyba za dużo się na tym forum dzieje [emoji6]

reklama
@Gosica a Ty jak? Idziesz na owu? Czy o+12?
Ja już sama nie wiem, ostatnio zaszłam tak ze plemniczki na jajo czekały 5dni, wiec mam mętlik w głowie w godzinie w.
Myslisz ze to zly pomysł?
Fuck nie wiem sama co robić [emoji33] chyba panika mnie ogarnia [emoji23][emoji23][emoji23]

Mój szyszki bierze w tablach ale po dwie dziennie, lukrecję w dawce 750mg,

Do góry