reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny wiem, że mowilyscie co oznacza j&d ale powiedzcie mi czy ma znaczenie jak szybko się myjemy jeśli chodzi płeć dziecka?

Chyba na chłopca to trzeba odpuścić, a n dziewczynkę jak najszybciej z tego co zrozumiałam.

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Ok w takim razie nocuje z całym materiałem genetycznym hahahaha - Boże zaczyna mi odbijać :D

Taki wątek, wchodzisz normalna a wychodzisz hahhaha
Ja już pisałam, że gdyby kazali tańczyć bonga bonga na golasa to już by mnie w psychiatryku zamknęli [emoji23][emoji23][emoji23]

@Miciur-ka tak przemyśliwuje te baby dust, i mowisz, ze trzy dni przed lepiej? A skąd wiesz ze to trzy dni a nie akurat cztery? [emoji848]
Ja zastanawiam sie czy wyceluje dwa dni przed [emoji55]
Na razie wykres ładnie sie pisze [emoji1320] i czuje ze sie dzieje...

Wczoraj złamałam sie z dieta zjadłam łyżkę ziemniaków, i cztery mielone (z indyka ale jednak ) i pół banana [emoji85] boziu ale smakowało

atdc9vvjktz16vlw.png

Ostatnia edycja:
Ja tez swiruje ciagle mysle co to jesc hehe. Wy macie regularne cykle? Mi jak na zlosc cos sie porabalo. Boje sie ze sie nie wstrzele 3 dni orzed bo mi owu szybciej przyjdzie a ze w nocy wstaje to mierzenie temp chyba nie ma sensu co? Bo tam min 4h musza byc spoczynku dobrze pamietam?

Moje cykle całkiem się popiepszyły :/ teraz nic wiem kompletnie nic kiedy i co...

Dziewczyny z tym j&d to chyba ma sens... Ja zawsze po przytulankach max 2" idziemy się myć - potem 'czysci' lezymy itd i z tego SS dwie córy...

Leeleeth- Ja nie biorę szyszek tylko mąż , myślę że silniejsze działanie mają kapsułki aniżeli w sprasowanej tabletce, spróbuj się może wbić na 2,5 dnia - ja mierze temp i owulacje mam 19 dzień cyklu caly czas - tylko raz się zdarzyło wcześniej w17, także dosyć regularnie u mnie już rok po porodzie , robię testy no i czuje owulacje - idę na monitoring w tym cyklu jeszcze ale dopiero 27.01 to będzie 15 dc w najgorszym wypadku mi powie że za 2 dni owulacja to biorę męża w obroty na parkingu [emoji23][emoji23], buhaha bo coś kurde miałam mniejsze @ i krócej to przewiduje może wcześniej owulacje 18 lub 17 dc, zobaczymy co dr powie, mialam iść 26 ale mały ma roczek i nie damy rady , ale i tak się zastanawiałam czy starania robić 26 czy 27 to może dobrze samo wyjdzie z przypadku [emoji23]

Szczypiorkowa - co masz na myśli z tym pytaniem w sensie czasowym czy pytasz czy można w ogóle po się umyc i to ma znaczenie co do płci? Na chłopca nie rób wcale - chociaż nie wiem czy ja w ogóle wierzę w to j&d - kochana ja zawsze od razu po seksie wstaje sekundę po i minowolnie jest j&d i 2 synów mamy

Sory może ja jakaś nie kumata jestem [emoji23] ale ostatnio mega się nie wysypiam [emoji14] haha

Kuzwa coś mnie jajniol lewy boli [emoji23] się wkuuu ja mi dzięki Lukrecji pójdzie owulacja po bandzie i omine całkiem liczę na ten monitoring ale robię testy psy to się okaże

Generalnie biorę lukrecje pierwszy cykl pierwszy raz lol to ciekawe co tam sobie wymodze- W każdym razie to wyczytalam że biorą to jak clomid!! Ale jak piszą u każdego inaczej z działaniem jednej dziewczynie się tylko przesunela bliżej owulacja o jednen dzień innej też inaczej - co to będzie [emoji23]

Kredkaczarna-tak z 3 h nikomu napewno trzeba mieć spoczynku ja przed wstaniem sobie mierze nawet jak muszę wstać żeby przynajmniej jakieś pojęcie mieć ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka wybacz, że tak Cię męczę [emoji8]
Ale mam stresa przed starankowego [emoji85]
Zobacz moja Ovia pokazuje mi, że dziś 12dc i w czwartek najbardziej płodny okres (owu) to dzisiaj męża ogarnąć? Czy lepiej jutro ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leelet, jesteś z tym tekstem boska! [emoji12]
Miciurka, ja tez mam watpliwosci co do j&d. Ostatni syn wyszedł po odrzuceniu duuuzej ilości spermy. Chociaż na logikę może cos z tym j&d jest. Tak samo zakwaszanie. Ja już chwytam się prasowe wszystkiego co mogę. Lukrecję bierzesz tylko 5 dni jak clo?
Szyszki mąż bierze w tabletkach, dopiero obczailam ze są w kapsułkach. Mąż dostaje 1szt/dzień już jakoś prawie 3 miesiące.ale przy nim szału nie ma, myśle ze większa robotę robi korzeń Lukrecji.
Kredkaczarna, u mnie jest różnie z tym cyklem, kiedyś miałam ovu w 21dc, teraz bardziej w 17 dc, ale trzeci cykl jestem na vitexie. Pewnie on ma tu wpływ.
Leeleth, szykujesz się jednak na babydust. Ja sama nie wiem czy mam w to wierzyć, zwłaszcza kiedy ustrzeliliscie chłopaka 7 dni przed ovu [emoji6]-dobrze pamietam?
Imama, cały czas bez sensu kombinuje. Myślałam, ze już pozostanę przy e4d, chyba za dużo się na tym forum dzieje [emoji6]

reklama
@Gosica a Ty jak? Idziesz na owu? Czy o+12?
Ja już sama nie wiem, ostatnio zaszłam tak ze plemniczki na jajo czekały 5dni, wiec mam mętlik w głowie w godzinie w.
Myslisz ze to zly pomysł?
Fuck nie wiem sama co robić [emoji33] chyba panika mnie ogarnia [emoji23][emoji23][emoji23]

Mój szyszki bierze w tablach ale po dwie dziennie, lukrecję w dawce 750mg,

Do góry