reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

leeleeth
leeleeth, post: 16178910, member: 169370"]@Gosica a Ty jak? Idziesz na owu? Czy o+12?
Ja już sama nie wiem, ostatnio zaszłam tak ze plemniczki na jajo czekały 5dni, wiec mam mętlik w głowie w godzinie w.
Myslisz ze to zly pomysł?
Fuck nie wiem sama co robić [emoji33] chyba panika mnie ogarnia [emoji23][emoji23][emoji23]

Mój szyszki bierze w tablach ale po dwie dziennie, lukrecję w dawce 750mg,

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom[/QUOTE]
#leeleeth
@leeleeth
Przypomnij mi kobieto Ty startujesz po dziopke czy chłopaka?! Bo czytam i zaczynam kuźwa liczyć i już się całkiem pogubiłam :( trzymam kciuki!!!:)

reklama
Leeleeth- A testy owu robisz ? Ja tam apką nie wierzę - ani jednej - to jest po prostu algorytm a czy prawdę mówi ... nie wiadomo ,ciezko jest mi Coś zasugerować bo to zależy od organizmu, , zawsze miałaś regularnie powrot cyklu po porodzie wcześniej ?

Gosica- jeszcze myślę z lym licorice root czy brać do faktycznej owulacji czy jeszcze tyko dziś i koniec , ja szyszki daje 2 tabl. mężowi i 2 x lukrecje, to może kup w kapsułkach szyszki może zobaczysz różnicę ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth- A testy owu robisz ? Ja tam apką nie wierzę - ani jednej - to jest po prostu algorytm a czy prawdę mówi ... nie wiadomo ,ciezko jest mi Coś zasugerować bo to zależy od organizmu, , zawsze miałaś regularnie powrot cyklu po porodzie wcześniej ?

Gosica- jeszcze myślę z lym licorice root czy brać do faktycznej owulacji czy jeszcze tyko dziś i koniec , ja szyszki daje 2 tabl. mężowi i 2 x lukrecje, to może kup w kapsułkach szyszki może zobaczysz różnicę ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli planujesz płeć to aplikację są BEZNADZIEJNE ja tak wł przeoczyłam swoją owu :/ bo test mi wyszedł z 2 krechami w 4 dni wcześniej niż wg aplikacji a miesiączki miałam co do minuty...

Leeleth, ja jeszcze się motam ze strategia. Chyba zwiększę dawkę tych szyszek swojemu mezowi. Poza tym waham się 2/3 dni przed lub e4d. Mnie tez panika ogarnia na np.4 dni przed kiedy jest wyrzut testosteronu. To trochę przyblokowało mnie psychicznie. Sorki, ze mnie żadna doradczyni, tu probuje trochę łyknąć Wasze rady [emoji12]
Miciurka, chyba zakupie te szyszki w kapsułkach, a poki co zwiększam dawkę do 2 tabletek.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja nie wiem... To na chłopca to powinno być przecież 'banalne'...
1 test - dwie krechy - jedziemy
2 test - nie ma krechy stop
3 test ciążowy - bingo
Hahaha nie ma więcej liczenia ani nic a tu masz... :D:p

Leeleth, ja jeszcze się motam ze strategia. Chyba zwiększę dawkę tych szyszek swojemu mezowi. Poza tym waham się 2/3 dni przed lub e4d. Mnie tez panika ogarnia na np.4 dni przed kiedy jest wyrzut testosteronu. To trochę przyblokowało mnie psychicznie. Sorki, ze mnie żadna doradczyni, tu probuje trochę łyknąć Wasze rady [emoji12]
Miciurka, chyba zakupie te szyszki w kapsułkach, a poki co zwiększam dawkę do 2 tabletek.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Trzymam kciuki również! Wysyłam nasze podwójne różowe fluidy, BIERZECIE WSZYSTKIE JAKIE MAM! :D mi wystarcza te męskie :D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry