reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oj u mnie choróbsko. Ale od dzisiaj już naszczescie lepiej. Syn starszy z gorączka i bólem gardła a to taki panikarz ze tragedia jakaś! Dobrze ze już się uspokoiło.
Miciurka dlatego nie warto się przejmować tym czasem przed owu, naprawdę. Lepiej skupić się na innych czynnikach bo z tym trafieniem i żeby zaskoczyło różnie bywa.
Nowoja witaj. Ja w czas nie wierze kompletnie! Mam syna drugiego z 5-4 dni przed owu. Także te teorie do mnie wogole nie przemawiają. A robiłaś coś więcej czy tylko patrzyłaś na ten dzień staranek?
Masz mieszane w rodzinie dzieci także duże szanse ze z tym 3 będzie córka. U mnie na 12 wnuków jest jedna córka u brata także dupa. Szanse znikome, nic nie podziałało i jest syn numer 3 [emoji6]
Aha i mi clearblue dziewczyny wychodziła buźka tak samo jak owulacyjne. A bardzo drogi to wychodzi. Nie wiem jak w pl ale Ja płaciłam 30€ za 7 testów tylko tych digitalnych.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
DSC_2921.JPG
Ja myślę że u mnie ta flora zawaliła sprawę ;) pierwszy syn z częstych staranek, mąż był wtedy tylko na tydzień w domu i wyszła niespodzianka :) moja koleżanka dalej nie może uwierzyć że będę miała drugiego syna :) nawet to zdjęcie z początku 23 tyg jej nie przekonuje hehe

Załączniki

• DSC_2921.JPG
    DSC_2921.JPG
    994,2 KB · Wyświetleń: 373
Nawoja jajka i siusiaczek jak malowane. U mnie tez nikt nie wierzył ze drugi syn. Po porodzie każdy pytał czy naprawdę synek.
Co do flory to to jednen z czynników i tez wątpię żeby aż tak nieraz przeważał. Ja zakwaszalam się i byłam po poronieniach i duuuuuzo mega dużo innych rzeczy a trzeci syn. Także to jak wygrana- trzeba mieć szczęście i nie każdemu jest jednak pisana ta córka- taka smutna prawda

NAWOJAA22 piszesz ze masz syna z częstych staranek, tzn? Jak czesto współżyliście? I w jakim czasie cyklu?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa a Ty kochana nadal analizy. Widzę ze Ci to pochłonie- uciekaj hehe. Nie No żartuje. Ale znajoma tez teraz ma syna z codziennego od @ do końca cyklu! A chciała oczywiscie córeczkę.

Diety żadnej nie stosowałam, znalazłam Wasze forum jak już było po fakcie :) ale ogólnie piłam sporo kawy i dużo nabiału bo lubię. jak mi lekarz pokazał to zdjęcie to już żadnych złudzeń nie miałam :) jeszcze się lekarz śmiał że tak dobrze widać wszystko. Mego męża siostra zaszła w ciążę dzień przed dniami płodnymi, owulacja musiała jej się przesunąć i wyszła dziewczynka. A od lat stosuje kalendarzyk małżeński. Koleżanka ma dwóch synów i 3 córka dzień po okresie i wpadka. Była pewna że to niepłodne dni

Mąż był w tyg w którym miałam płodne i tak prawie codziennie się przytulalismy i raz się zapomnieliśmy i z tego wyszedł synek dzień przed owu lub w sama owulacje

Nawoja wiesz to nie daje gwarancji. Na forum mamy dużo dziewczyn co maja córki z codziennego w płodne jak i w owu i jednen dzień przed. Także to napewno nie jest czynnik przeważający. Twojego męża siostrze wcale nie musiała przesunąć się owu.
Wg baby comp to taki elektorniczny kalendarzyk to w owu więcej dziewczynek jest poczętych a chłopców więcej przed owulacja: Link do: Planowanie dziecka.

Czyli to zależy od szczęścia. Coraz częściej sobie myślę że może ta córka nie jest mi pisana. Zawsze jak myślałam o dziecku to widziałam dziewczynke. Ale z drugiej strony trzeba się cieszyć że w ogóle możemy mieć dzieci :)

reklama
Miciurka dziś mam 4 dpo. Jak narazie nic nie czuję że się udało, a jeżeli pojawi się taka myśl że jednak może coś z tego wyjdzie to widzę oczyma przyszłości jednak synka jakoś nie mogę wyobrazić sobie tej córki ze mogła by być z tego.

Do góry