reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Florę bakteryjną to ci na pewno ciąża zmieniła, w jej czasie często występują infekcje więc to nie jest wyznacznik że miałaś infekcje w czerwcu. Czyli jednak miałaś dwa stosunki, lepiej jak w danym cyklu jest jeden. A Jk u was wygląda to genetycznie, mąż z rodziny samych facetów?
Miciurka dzieki że pytasz, dalej mam mdłości i wymioty do tego jestem chora. We wtorek kończę 12 tydzień u czasami już płaczę z bezsilności mam dni że nie jestem w stanie wyjść z domu. Nie spodziewałam się takich objawów. Mam nadzieję że jeszcze max 2 tyg i minie to co złe a wróci energia i dobre samopoczucie :-)

reklama
Mąż ma siostrę i 2 braci, siostra ma syna i 2 córki, jeden brat syna i córkę, drugi brat 2 córki. Ja mam 2 siostry i brata, nie mają jeszcze dzieci. Zimą miałam infekcje pęcherza i pochwy i w cytologii też wyszła ta zła flora, brałam gynoflor i później nie miałam żadnych infekcji, myślałam że już wszystko ok i w czerwcu zaczęliśmy się starać o dziecko i od razu zaszłam w ciążę

To genetycznie pomieszani hmm myślę że po prostu miałaś 50 procent szans i dwa razy trafił się chłopczyk. Będziecie jeszcze starac się o 3?

Coraz częściej myślę że to loteria i że zależy to od szczęścia. Pierwszy syn dzień przed owu lub w owulacje. Jak się dowiedziałam że znów chłopczyk to powiedziałam że chce 3,ale teraz się zastanawiam. Jeżeli drugie będzie grzeczne to pewnie się zdecyduje, a jak będzie dawał popalić to może się odechce ;) ciężko mi było się pogodzić na początku, ale teraz się cieszę z tego co mam

Zonami- oby przeszło szybko ! Jeju U Ciebie to dopiero ciąża leci ! Szok ! Że już 12 tydzień !

Nawojaa22- ja mam dwóch synów i super się bawią razem , aż miło popatrzeć ja to bym chciała 2 synow i 2 córki Ale kto za mnie urodzi [emoji23], :D , a w którym tygodniu dokładnie jesteś ?

Ja chce spróbować jeden stosunek 3 dni przed owulacja , plus suple.meza i inne tam takie kombinacje, I zobaczymy

Jeju dziewczyny mi się tak marzy córka że aż po prostu chyba już głupiej,tyle.emocji,

Leeleeth - zobacz o ten test clearblue mi chodzi,widzisz wyłapuje test lh 2-3 dni przed owulka (to słoneczko z promykami) ,
Sama.mysle czy się nie skusic,jutro idę macać bransoletki jakieś magnetyczne a ty co dokładnie kupiłaś jak możesz napisac ;)

1515897172-c99aaa8cd724c241-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś zaczynam 33 tydzień :) ta ciąża tak mi szybko mija że szok :) oj mi też się marzy dziewczynka, zwłaszcza że u męża każdy z rodzeństwa ma córki tylko nie my ;) ale myślę sobie właśnie, ze dla małego fajnie będzie miał brata, chociaż na początku chciał siostrę :) mąż chciał drugiego syna i poszło po jego myśli i teraz ja się śmieje że za to jeszcze o córkę będę pewnie walczyć. Tylko najgorsze jest to że pewnie teraz też będę miała cesarke

Dzień dobry dziewczyny.
Miciurka, widzę podlamijesz się baby dust. Ja już nie wiele co mam wierzyć. Na razie jako tako w te szyszki korzeń Lukrecji. U mnie jeszcze @ nie ma, ale wczoraj był spadek tempki wiec dzisiaj / jutro powinna przyjść.
Jabłuszkowa, witamy [emoji12]
Nawoja22, rzeczywiście po Teoim opisie wnioskowalabym ze dziewczynka murowana z tu taka niespodzianka.
Zonami, zobaczysz ze zaraz mdłości mina. To już ten czas, 13tc i będzie jak ręka odjął.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka- a ty jak tam ?
Ba jakim.etapoe cyklu jesteś ?

Gosica - to dzis lub jurro penie bedzie , a owu będziemy miały w podobnym czasie [emoji23], a ty dalej na vitexie? No powiem Ci że trochę się podłamałam bo kilka lasek napisało o nieudanych staraniach i to różne odstępy 2,3 i 4 dni ! Także troszkę mnie to dobiło! A psychicznie nie wiem męczą starania jak nie wiem co ... :/

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam dziewczyny w 20dc, nie pisze ostatnio bo nie mam co, ale czytam Was codziennie i każdej kibicuje ;) ja staram się poprostu o dziecko, przemyślałam sprawe i z dziewczynkowych czynników zostało mi picie inofolika i piwa, 1 duza kawa dziennie , herbaty wcale nie pije, jem tylko filet z kurczaka. Będzie co mam być a dzieci planuje 3 może 4 ;) więc bezstresu próbuje zajsc w 2 ciaze :)
Milego dnia

Do góry