reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kitqa Hahah [emoji23]
tez tak miałam i niestety ale te analizy zostają i ja dalej pytam a już nie planuje!
Marzycielka No to kciuki. Jejciu może akurat zaskoczy! U Ciebie zobaczysz będzie córka. Jato już czuje z przed ekranu [emoji7][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama kochana dziękuję :-* Oby twoje słowa były prorocze ;-) Bo trzymam Cię za słowo ze będzie ta córcia :-D
Jesteś takim moim dobrym duszkiem który daje mi nadzieję i siłę do walki bo ja sama już jej nie mam.

@Miciur-ka my tez przez długi czas wciąż na kartonach [emoji85]
I w sumie czeka nas przy dobrych wiatrach jeszCze jedna miejmy nadzieje ze docelowa [emoji6]

Moje dzieciaki 5 i niemal 3 lata.

Popatrzę za tym testem.
Ja kupiłam wisiorek z różowego kwarcu i nosze w kieszeni, bransoletkę tez z kwarcu i z hematytu naszyjnik [emoji23]
1515939492-e585457e1428bc59-aaaaaa.jpeg
1515939498-cfb4678483daf316-aaaaaa.jpeg

Lampa solna cały dzień i w nocy aż do momentu gdy idę spać.
1515940295-8b3d847e07113888-aaaaaa.jpeg

Kaminek z lawendą [emoji23]tez cały czas, aż mni mdli od zapachu.
1515940340-f5cca64a2fd606e1-aaaaaa.jpeg

Bez mięsa, soli
No i piwo warka zero, codziennie albo co drugi dzień [emoji23]
Już sama nie wiem co jeszcze?

Ja celuje na dwa dni cut off jakoś mam przeczucie, że to może byc moja data [emoji6]
Ostatnio tak celowalam, tylko owu mi uciekła [emoji23]

Dziewczynki kciuki za starania i za testowanie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech sie posypią kreseczki

Ps @Miciur-ka te sie nadają? Zobacz ofertę: CLEARBLUE CYFROWY TEST OWULACYJNY DUAL 10SZThttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7038445125

atdc9vvjktz16vlw.png

Ostatnia edycja:
Leeleeth to jestes przygotowana na calego:*
Jeszcze maz musi w berecie byc hahaha:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth- ja mam jeszcze czapeczke dziewczęca pod poduszką [emoji23], też chleje piwo , muszę ten Rose quartz, ogarnąć i hematite i myślę że styka bo jeszcze lampa solna , magnetyczna może jeszcze bransoletka, jutro idę zobaczyć , ponoć z turmalinu też dobre,

Wiesz co te digital test to .musisz patrzeć żeby były 3 buźki a nie dwie te fioletowe mają być nie różowe - Dual Digital , ja chce sobie kupić 20 sztuk bo taniej wychodzi u mnie ,
1515957453-654257c329b39668-aaaaaa.png

1515957461-74c7a0533cc49fb4-aaaaaa.png

,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth- nie wiem.nie mogę wejść na tego linka co dałaś , niestety !

Kitqa- Hehe research trzrba robić odpowiednio wcześniej :D :))))

Marzycielka - a jaka metodę obralas na ten cykl ?
Wiesz co a ja właśnie sobie wyobrażam córkę i przywołuje myślami ja - uda mi się i koniec do 3 razy sztuka! :)

Nawojaa22- ja myslalam.ze będę miała prędzej 3 córki aniżeli 2 synów lub więcej , u mnie same dziewczyny, siostra ma córkę , pełno kuzynek mało płci męskiej ale to chyba musiał w końcu ktoś wyrównać [emoji23] padło na mnie [emoji23]

Imama-dobrze że już lepiej trochę :)!! Oby już starszak pokonał zarazę szybko do końca ! A jakie clearblue używałas? Te 2 fazowe , bo właśnie trzrba wyłapać ten moment kiedy jest takie ala słoneczko , I to pokazuje zawsze 2 dni przed już przeanalizowałam hehe, drogo ale chce tylko 2 cykle.sprobowac to chyba się szarpne

W ogóle jest ta bransoletka co mierzy temp Ava bracelet chciałabym ale 200$ kosztuje więc szkoda.mi kasy na takie coś jak narazie , ps. Drogo płaciłas za testy u mnie jest 10 sztuk za 29e a 20 szt za 39 e więc opłaca się brać od razu 20 , A ja myślę że bym nie robiła ich codziennie tylko z 5 szt na cykl zuzyla, Już mam dużą świadomość kiedy owulacja także to by była tylko formalność ;)

Biedronka - Oby szybko się udało , a nóż widelec się trafi dziewczynka ! :) A wiem że na czasie Ci zależało też ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka miałam działać w owu z abstynencja a wyszło tak że mąż wziął sprawy w swoje ręce :wściekła/y: i sex był z zabezpieczeniem w 9 dc a bez zabezpieczenia był w 15 dc a owu w 18 dc. I dlatego jestem pewna że jeżeli się udało to będzie syn bo 2 syn był poczety 2,5 przed owu.

Do góry