reklama
Imama
Fanka BB :)
Kitqa Hahah [emoji23]
tez tak miałam i niestety ale te analizy zostają i ja dalej pytam a już nie planuje!
Marzycielka No to kciuki. Jejciu może akurat zaskoczy! U Ciebie zobaczysz będzie córka. Jato już czuje z przed ekranu [emoji7][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
tez tak miałam i niestety ale te analizy zostają i ja dalej pytam a już nie planuje!
Marzycielka No to kciuki. Jejciu może akurat zaskoczy! U Ciebie zobaczysz będzie córka. Jato już czuje z przed ekranu [emoji7][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Marzycielka86
Imama kochana dziękuję :-* Oby twoje słowa były prorocze ;-) Bo trzymam Cię za słowo ze będzie ta córcia
Jesteś takim moim dobrym duszkiem który daje mi nadzieję i siłę do walki bo ja sama już jej nie mam.
Jesteś takim moim dobrym duszkiem który daje mi nadzieję i siłę do walki bo ja sama już jej nie mam.
@Miciur-ka my tez przez długi czas wciąż na kartonach [emoji85]
I w sumie czeka nas przy dobrych wiatrach jeszCze jedna miejmy nadzieje ze docelowa [emoji6]
Moje dzieciaki 5 i niemal 3 lata.
Popatrzę za tym testem.
Ja kupiłam wisiorek z różowego kwarcu i nosze w kieszeni, bransoletkę tez z kwarcu i z hematytu naszyjnik [emoji23]
Lampa solna cały dzień i w nocy aż do momentu gdy idę spać.
Kaminek z lawendą [emoji23]tez cały czas, aż mni mdli od zapachu.
Bez mięsa, soli
No i piwo warka zero, codziennie albo co drugi dzień [emoji23]
Już sama nie wiem co jeszcze?
Ja celuje na dwa dni cut off jakoś mam przeczucie, że to może byc moja data [emoji6]
Ostatnio tak celowalam, tylko owu mi uciekła [emoji23]
Dziewczynki kciuki za starania i za testowanie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech sie posypią kreseczki
Ps @Miciur-ka te sie nadają? Zobacz ofertę: CLEARBLUE CYFROWY TEST OWULACYJNY DUAL 10SZThttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7038445125
I w sumie czeka nas przy dobrych wiatrach jeszCze jedna miejmy nadzieje ze docelowa [emoji6]
Moje dzieciaki 5 i niemal 3 lata.
Popatrzę za tym testem.
Ja kupiłam wisiorek z różowego kwarcu i nosze w kieszeni, bransoletkę tez z kwarcu i z hematytu naszyjnik [emoji23]
Lampa solna cały dzień i w nocy aż do momentu gdy idę spać.
Kaminek z lawendą [emoji23]tez cały czas, aż mni mdli od zapachu.
Bez mięsa, soli
No i piwo warka zero, codziennie albo co drugi dzień [emoji23]
Już sama nie wiem co jeszcze?
Ja celuje na dwa dni cut off jakoś mam przeczucie, że to może byc moja data [emoji6]
Ostatnio tak celowalam, tylko owu mi uciekła [emoji23]
Dziewczynki kciuki za starania i za testowanie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech sie posypią kreseczki
Ps @Miciur-ka te sie nadają? Zobacz ofertę: CLEARBLUE CYFROWY TEST OWULACYJNY DUAL 10SZThttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7038445125
Ostatnia edycja:
Leeleeth to jestes przygotowana na calego:*
Jeszcze maz musi w berecie byc hahaha
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ty beretu nie mam [emoji33]
Moje niedopatrzenie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Leeleeth- ja mam jeszcze czapeczke dziewczęca pod poduszką [emoji23], też chleje piwo , muszę ten Rose quartz, ogarnąć i hematite i myślę że styka bo jeszcze lampa solna , magnetyczna może jeszcze bransoletka, jutro idę zobaczyć , ponoć z turmalinu też dobre,
Wiesz co te digital test to .musisz patrzeć żeby były 3 buźki a nie dwie te fioletowe mają być nie różowe - Dual Digital , ja chce sobie kupić 20 sztuk bo taniej wychodzi u mnie ,
,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co te digital test to .musisz patrzeć żeby były 3 buźki a nie dwie te fioletowe mają być nie różowe - Dual Digital , ja chce sobie kupić 20 sztuk bo taniej wychodzi u mnie ,
,
Leeleeth- nie wiem.nie mogę wejść na tego linka co dałaś , niestety !
Kitqa- Hehe research trzrba robić odpowiednio wcześniej )))
Marzycielka - a jaka metodę obralas na ten cykl ?
Wiesz co a ja właśnie sobie wyobrażam córkę i przywołuje myślami ja - uda mi się i koniec do 3 razy sztuka!
Nawojaa22- ja myslalam.ze będę miała prędzej 3 córki aniżeli 2 synów lub więcej , u mnie same dziewczyny, siostra ma córkę , pełno kuzynek mało płci męskiej ale to chyba musiał w końcu ktoś wyrównać [emoji23] padło na mnie [emoji23]
Imama-dobrze że już lepiej trochę !! Oby już starszak pokonał zarazę szybko do końca ! A jakie clearblue używałas? Te 2 fazowe , bo właśnie trzrba wyłapać ten moment kiedy jest takie ala słoneczko , I to pokazuje zawsze 2 dni przed już przeanalizowałam hehe, drogo ale chce tylko 2 cykle.sprobowac to chyba się szarpne
W ogóle jest ta bransoletka co mierzy temp Ava bracelet chciałabym ale 200$ kosztuje więc szkoda.mi kasy na takie coś jak narazie , ps. Drogo płaciłas za testy u mnie jest 10 sztuk za 29e a 20 szt za 39 e więc opłaca się brać od razu 20 , A ja myślę że bym nie robiła ich codziennie tylko z 5 szt na cykl zuzyla, Już mam dużą świadomość kiedy owulacja także to by była tylko formalność
Biedronka - Oby szybko się udało , a nóż widelec się trafi dziewczynka ! A wiem że na czasie Ci zależało też ,
Kitqa- Hehe research trzrba robić odpowiednio wcześniej )))
Marzycielka - a jaka metodę obralas na ten cykl ?
Wiesz co a ja właśnie sobie wyobrażam córkę i przywołuje myślami ja - uda mi się i koniec do 3 razy sztuka!
Nawojaa22- ja myslalam.ze będę miała prędzej 3 córki aniżeli 2 synów lub więcej , u mnie same dziewczyny, siostra ma córkę , pełno kuzynek mało płci męskiej ale to chyba musiał w końcu ktoś wyrównać [emoji23] padło na mnie [emoji23]
Imama-dobrze że już lepiej trochę !! Oby już starszak pokonał zarazę szybko do końca ! A jakie clearblue używałas? Te 2 fazowe , bo właśnie trzrba wyłapać ten moment kiedy jest takie ala słoneczko , I to pokazuje zawsze 2 dni przed już przeanalizowałam hehe, drogo ale chce tylko 2 cykle.sprobowac to chyba się szarpne
W ogóle jest ta bransoletka co mierzy temp Ava bracelet chciałabym ale 200$ kosztuje więc szkoda.mi kasy na takie coś jak narazie , ps. Drogo płaciłas za testy u mnie jest 10 sztuk za 29e a 20 szt za 39 e więc opłaca się brać od razu 20 , A ja myślę że bym nie robiła ich codziennie tylko z 5 szt na cykl zuzyla, Już mam dużą świadomość kiedy owulacja także to by była tylko formalność
Biedronka - Oby szybko się udało , a nóż widelec się trafi dziewczynka ! A wiem że na czasie Ci zależało też ,
reklama
Marzycielka86
Miciurka miałam działać w owu z abstynencja a wyszło tak że mąż wziął sprawy w swoje ręce i sex był z zabezpieczeniem w 9 dc a bez zabezpieczenia był w 15 dc a owu w 18 dc. I dlatego jestem pewna że jeżeli się udało to będzie syn bo 2 syn był poczety 2,5 przed owu.
Podziel się: