reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mój mąż ma 41 lat. Czyli abstynencji nie, raczej codzienny sex. A od kiedy? Bo nie wiem czy damy radę tydzień codziennie [emoji23] bo sił brak i z czasem kiepsko [emoji23]

Rozumiem już. U mnie zazwyczaj nie było przerwy w @ jak już sie pojawiła.
A czy clo mogę brać przy kp?

Tez sie boje ze trafie na te chłopczykowe 5dni przed. Bo ostatnio celowalam w owu i nie wyszło [emoji23]

A myslisz ze Atomic jakoś strasznie by mi zmodyfikowała te moje staranka?
Co np mogłaby doradzić?

A swoją drogą zobaczcie jaką sukienusie kupiłam, tak mnie ujęła za serce [emoji173]️
1515794078-8b9dde81413e501b-aaaaaa.jpeg

I skarpetki które wkładam pod podusie [emoji6]
1515794114-bd75d768b31c4504-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Leeleth. Z planem musisz sobie przemyśleć. Js tam bym nie kupowała, niby 350 zł ale jak to się mówi piechota nie chodzi. Sama widzisz, plan masz, wyglada naprawdę sensownie.
Właśnie zainstalowałem z ciekawości apke fitness. Wrzuciłam sobie dzisiejsze żarełko i wyszło mi 1850 kcal. Eh te draże orzechowe rozwaliły plan, byłoby cos OK.1400-1500kcal. Ale ja bez słodyczy nie bardzo pociągnę [emoji29]

Leeleth. Z planem musisz sobie przemyśleć. Js tam bym nie kupowała, niby 350 zł ale jak to się mówi piechota nie chodzi. Sama widzisz, plan masz, wyglada naprawdę sensownie.
Właśnie zainstalowałem z ciekawości apke fitness. Wrzuciłam sobie dzisiejsze żarełko i wyszło mi 1850 kcal. Eh te draże orzechowe rozwaliły plan, byłoby cos OK.1400-1500kcal. Ale ja bez słodyczy nie bardzo pociągnę [emoji29]

No ciężkie tematy z ta dieta. Naprawdę mocno sie muszę naglowic żeby było ok

atdc9vvjktz16vlw.png

Leeleth, ładne ubranka. Och ta sukieneczka. Może tez podrzucę sobie jakaś sukieneczkę pod łóżko [emoji12]

Hej dziewczyny. Od jakiego czasu Was podczytuje. Jestem w drugiej ciąży i znów będzie synek. Starania 2-3 dni przed owulacja. Cykle od zawsze regularne co 28 dni. Jeżeli bym starała się o kolejne dziecko to starania od razu po okresie, większość dziewczyn z tego co słyszę ma właśnie dziewczynke z takich starań

Gosica - to może będziemy baby buddies jak nam się uda w tym samym czasie [emoji23][emoji6] też już czekam i lecimy :D

Masz 1 dc? Ja mam jupiiiiii na czas 100%

Leeleeth- baby dust to jeden stosunek na cały cykl - można powiedzieć , mąż nie musi mieć abstynencji ale nie może być stosunku , także ja bym nie robiła z zabezpieczeniem nic aż do stosunku wlasxiwego, teraz trochę było tych failed girl sways to zaczynam się martwić!

Wiesz co ja używałam mega dużo sylku w ciąży nr 2 i mam syna to zrezygnowałam z tego ,

A abstynencja 8 dni czyli wtedy co się będziesz starać mąż musi trzymać żołnierze 8 dniowe ,
Jest dobry % ba baby dust że mają córki z długich abstynencji ja się niestety boję że znów będzie pozamaciczna to z tego rezygnuje spróbuje wymienić towar 24h przed i tak spróbuje z mega swiezakami ,

Szczerze Ci powiem że tak się fajnie i komkretnie wzięłaś za temat planowania że trochę szkoda kasy wydać na plan od Atomic - Jak np.mozesz zawsze dodać posta i się jej coś zapytać ona zawsze Ci odpowie , bo leci po kolei z postami mi zawsze odp.po kilku dniach , I za Free, dużo info jest na forach tam także to zależy od Ciebie czy chcesz wydać te kasę czy nie, ja stwierdzam że próbuje sama a też miałam brać ale dużo czytam i chce jeszcze spróbować a jeśli się nie uda to chyba tylko sztucznie mk zostaje bo już bym nie ryzykowala że z 4 się nie uda [emoji23]
Wizualizacja mowisz - No to zaczynamy haha :D ,na różowo żeby nie było wątpliwości heheh
Super ciuszki ! Ja też kupiłam haha,

Imama-a może Leeleeth by pomogły testy clearblue te digital, bo one pokazują ponoć taka buzke i nie ma wątpliwości i pokazują już pik na z 2 dni przed - czytałam bo laski robiły i zwykle i digital , może takim sposobem To podejść , no właśnie ten odstęp7-5 to chłopczyki chociaż widzialam trochę dziewczynek z 5 dni , ale większe prawdopodobieństwo na laseczke z 4-2 dni

Imama.myslisz że nie brać clo ze by mieć owulacje szybciej ? Jak mam dosyć regularnie ? Kurde korci mnie cholera..

No i myślę czy nie brać lukrecji raz dziennie do owulacji ,poczytalam.o tym trochę i nie taki diabeł straszny jak to malują , na Polskich stronach normalnie polecają na zakażenia dróg oddechowych itp. Jako taka prewencja itp. Tylko czy mi nie namiesza w cyklu o to jest pytanie ...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki wciąż Was podczytuję i kibicuję każdej z osobna

Miciurka u mnie córka też po prawie miesięcznej abstynencji ale i ze strony męża miał wtedy trochę na głowie i nie myślał nawet o tych sprawach a dwóch synów mam po abstynencji też dłuższej ale tylko mojej
Mój ma samych synów nawet dwóch z innego związku i ma wysoki testosteron i nic poza colą zero nie stosował czasem lyknal jakieś suplementy typu wapń magnez i to tyle więc może coś jest w tej abstynencji ale takiej całkowitej u faceta

reklama
Majorcia- ja już nic nie wiem , po naszej akcji z abstynencja to trochę się boję znowu że wyjdzie nam jajeczko które nie dojdzie tam gdzie trzeba ,

No ale ogólnie to u nas się powalilo z kredytem i jeśli mąż nie da rady wziąć sam ma siebie to będę musiała odłożyć starania na za rok za 2 !! :( buu , bo jednak chatę trzeba mieć i wolałabym już kupić nam jak najszybciej żeby sytuacja się ustabilizowala i mieć trochę spokoju ducha z mieszkaniem , a teraz wiadomo jak nie pracuje to jestem " kulą u nogi dla męża", chcieliśmy zrobić mały myk ale się nie udało :(, I teraz nie wiem sama , mamy gadać jeszcze z mężem , eh

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry