reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mój mąż ma 41 lat. Czyli abstynencji nie, raczej codzienny sex. A od kiedy? Bo nie wiem czy damy radę tydzień codziennie [emoji23] bo sił brak i z czasem kiepsko [emoji23]

Rozumiem już. U mnie zazwyczaj nie było przerwy w @ jak już sie pojawiła.
A czy clo mogę brać przy kp?

Tez sie boje ze trafie na te chłopczykowe 5dni przed. Bo ostatnio celowalam w owu i nie wyszło [emoji23]

A myslisz ze Atomic jakoś strasznie by mi zmodyfikowała te moje staranka?
Co np mogłaby doradzić?

A swoją drogą zobaczcie jaką sukienusie kupiłam, tak mnie ujęła za serce [emoji173]️
1515794078-8b9dde81413e501b-aaaaaa.jpeg

I skarpetki które wkładam pod podusie [emoji6]
1515794114-bd75d768b31c4504-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Leeleth. Z planem musisz sobie przemyśleć. Js tam bym nie kupowała, niby 350 zł ale jak to się mówi piechota nie chodzi. Sama widzisz, plan masz, wyglada naprawdę sensownie.
Właśnie zainstalowałem z ciekawości apke fitness. Wrzuciłam sobie dzisiejsze żarełko i wyszło mi 1850 kcal. Eh te draże orzechowe rozwaliły plan, byłoby cos OK.1400-1500kcal. Ale ja bez słodyczy nie bardzo pociągnę [emoji29]

Leeleth. Z planem musisz sobie przemyśleć. Js tam bym nie kupowała, niby 350 zł ale jak to się mówi piechota nie chodzi. Sama widzisz, plan masz, wyglada naprawdę sensownie.
Właśnie zainstalowałem z ciekawości apke fitness. Wrzuciłam sobie dzisiejsze żarełko i wyszło mi 1850 kcal. Eh te draże orzechowe rozwaliły plan, byłoby cos OK.1400-1500kcal. Ale ja bez słodyczy nie bardzo pociągnę [emoji29]

No ciężkie tematy z ta dieta. Naprawdę mocno sie muszę naglowic żeby było ok

atdc9vvjktz16vlw.png

Leeleth, ładne ubranka. Och ta sukieneczka. Może tez podrzucę sobie jakaś sukieneczkę pod łóżko [emoji12]

Hej dziewczyny. Od jakiego czasu Was podczytuje. Jestem w drugiej ciąży i znów będzie synek. Starania 2-3 dni przed owulacja. Cykle od zawsze regularne co 28 dni. Jeżeli bym starała się o kolejne dziecko to starania od razu po okresie, większość dziewczyn z tego co słyszę ma właśnie dziewczynke z takich starań

Gosica - to może będziemy baby buddies jak nam się uda w tym samym czasie [emoji23][emoji6] też już czekam i lecimy :D

Masz 1 dc? Ja mam jupiiiiii na czas 100%

Leeleeth- baby dust to jeden stosunek na cały cykl - można powiedzieć , mąż nie musi mieć abstynencji ale nie może być stosunku , także ja bym nie robiła z zabezpieczeniem nic aż do stosunku wlasxiwego, teraz trochę było tych failed girl sways to zaczynam się martwić!

Wiesz co ja używałam mega dużo sylku w ciąży nr 2 i mam syna to zrezygnowałam z tego ,

A abstynencja 8 dni czyli wtedy co się będziesz starać mąż musi trzymać żołnierze 8 dniowe ,
Jest dobry % ba baby dust że mają córki z długich abstynencji ja się niestety boję że znów będzie pozamaciczna to z tego rezygnuje spróbuje wymienić towar 24h przed i tak spróbuje z mega swiezakami ,

Szczerze Ci powiem że tak się fajnie i komkretnie wzięłaś za temat planowania że trochę szkoda kasy wydać na plan od Atomic - Jak np.mozesz zawsze dodać posta i się jej coś zapytać ona zawsze Ci odpowie , bo leci po kolei z postami mi zawsze odp.po kilku dniach , I za Free, dużo info jest na forach tam także to zależy od Ciebie czy chcesz wydać te kasę czy nie, ja stwierdzam że próbuje sama a też miałam brać ale dużo czytam i chce jeszcze spróbować a jeśli się nie uda to chyba tylko sztucznie mk zostaje bo już bym nie ryzykowala że z 4 się nie uda [emoji23]
Wizualizacja mowisz - No to zaczynamy haha :D ,na różowo żeby nie było wątpliwości heheh
Super ciuszki ! Ja też kupiłam haha,

Imama-a może Leeleeth by pomogły testy clearblue te digital, bo one pokazują ponoć taka buzke i nie ma wątpliwości i pokazują już pik na z 2 dni przed - czytałam bo laski robiły i zwykle i digital , może takim sposobem To podejść , no właśnie ten odstęp7-5 to chłopczyki chociaż widzialam trochę dziewczynek z 5 dni , ale większe prawdopodobieństwo na laseczke z 4-2 dni

Imama.myslisz że nie brać clo ze by mieć owulacje szybciej ? Jak mam dosyć regularnie ? Kurde korci mnie cholera..

No i myślę czy nie brać lukrecji raz dziennie do owulacji ,poczytalam.o tym trochę i nie taki diabeł straszny jak to malują , na Polskich stronach normalnie polecają na zakażenia dróg oddechowych itp. Jako taka prewencja itp. Tylko czy mi nie namiesza w cyklu o to jest pytanie ...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki wciąż Was podczytuję i kibicuję każdej z osobna

Miciurka u mnie córka też po prawie miesięcznej abstynencji ale i ze strony męża miał wtedy trochę na głowie i nie myślał nawet o tych sprawach a dwóch synów mam po abstynencji też dłuższej ale tylko mojej
Mój ma samych synów nawet dwóch z innego związku i ma wysoki testosteron i nic poza colą zero nie stosował czasem lyknal jakieś suplementy typu wapń magnez i to tyle więc może coś jest w tej abstynencji ale takiej całkowitej u faceta

reklama
Majorcia- ja już nic nie wiem , po naszej akcji z abstynencja to trochę się boję znowu że wyjdzie nam jajeczko które nie dojdzie tam gdzie trzeba ,

No ale ogólnie to u nas się powalilo z kredytem i jeśli mąż nie da rady wziąć sam ma siebie to będę musiała odłożyć starania na za rok za 2 !! :( buu , bo jednak chatę trzeba mieć i wolałabym już kupić nam jak najszybciej żeby sytuacja się ustabilizowala i mieć trochę spokoju ducha z mieszkaniem , a teraz wiadomo jak nie pracuje to jestem " kulą u nogi dla męża", chcieliśmy zrobić mały myk ale się nie udało :(, I teraz nie wiem sama , mamy gadać jeszcze z mężem , eh

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry