Ajlak- chyba mnie red twoj pozytyw ominal also po prpstu zacmienie mam [emoji23] - gratuluje wiec
! Testów nie zaszkodzi zrobić ale to prawda że nie raz błędne wychodzą i człowiek ma stres ostatnio z mama gadałam u niej z pracy kobiety siostra - niby dziecko miało być chore ale zdecydowali się urodzić i kompletnie zdrowa dziewczynka - no kurde teraz wszędzie trzeba uważać z tymi diagnozami,
Gosica - już się wyjaśniło co i kiedy owulacje miałam na ostatni dzień roku 2017 [emoji23] - No miłe zakończenie haha , bo 30 mi wyszedł po południu pozytyw taki mega , a myślę że 31 lub wcześnie nad ranem 1.01 była owulacja bo 31 o 10.30am miałam kłucie w jajniku i 01.01 o 3.50 am nad ranem też ból a akurat nie spalam jeszcze - no a , oczywiście nowy rok zaczęliśmy od dobrego seksu rano 01.01 hahahha [emoji23] , także jak ma coś być to będzie - powodzonka za tescik niedługo
! A może kup te zielone one step one akurat mi dobrze pokazały owulacje , mimo tych zawirowan
Imama- do mnie młody nawet nie przychodził , tylko poleżeć ale zawsze spać chciał u siebie za to teraz woła mnie do siebie i chce żebym ja spała u niego haha [emoji23] , napewno mały się spowrotem odzeyczai no i będzie łatwiej jak już będzie 3 bąbelek.
Tak zaraz dodam wykres , na końcu ale nie wiem wątpię że coś się utrzymało z tego 7 dni przed bo zaraz 5 min po był replens i j&d , ale jak czytam te starania jak ładuja tych żeli itp. to tak naprawdę jak ma się zajsc to się zajdzie [emoji23].
Ja już mam ułożony plan na styczeń także tylko do dzieła i na monitoring też sobie pójdę , a może mi coś poradzisz myślę czy może nie zrezygnować z abstynencji męża - bo tak to ciągle było że miał 8-9 dni abstynencji, nie wiem.w sumie sama co myślisz ? Czytałaś coś na temat tworzenia się spermy że najpierw jest dużo XY? Gdzieś mi to się przewineło. A zastanawiam.sie żeby po prostu były plemniki zdrowsze nie wiem sama - planuje zrobić jeden stosunek 3-4 Day cut off w styczniu , i wlasnie mysle co z abtynencja czy jednak zeby moze maz wymienil towar na nowy 48 h przed czy cos [emoji23]co myślisz ?
Ana - No jeju gna do przodu czas
!! Masakra po prostu
))), No ja zawsze mówię że co weszło to i wyjść musi - nic się nie bać tylko czekać i myśleć jak ta dzidzia tam wygląda i będzie dobrze :*
Mój wykres
Tylko z 25.12 może coś się ostac bo 3 dni przed Owu to nie było nic do końca w sumie szkoda bo bym miała fajny cut off
, No nic czekam na początek nowego cyklu
Chociaż właśnie do mnie babka napisała w ciąży z 7 dni cut off!!! Szok szok szok
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom