reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka, to ovu miałaś gdzieś tego dnia co ja, bo u mnie jakoś 29/30 [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
  1. Gosica czyli niedługo testujesz? Trzymam kciuki mocno i czekam na testowanie. Ja ten cykl bez testów owu bo w domu nie mam i nie kupilam, uzywam dwoch apek obserwacja szyjki i tempki, testuje gdzies kolo 26 stycznia. Gdyby teraz sie udalo byl by termin na 2 październik :D
Miciurka haha mój dobrze, ze ojca rano nie zobaczył to spokój haha :D

Biedronka, tak jakoś za tydzień myśle ze złapie test ;) ja bym miałam termin jakoś na 21 października ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny a skąd macie clo ?? W Pl jest na receptę a ginek chyba bez wskazań nie wypisze ?
Ja póki co odpuszczam starania. Na pare miesięcy. Ale chce przez ten czas obserwować cykl.
Któraś z Was pisała o Tsh wynik 5? Jestem zaskoczona ze przy takim wyniku endo zabronił staran. Czy już takie odchylenie powoduje np poronienie ?

Dziewczyny nie straszcie mnie że będzie coraz gorzej. Ja tu czekam kiedy córka skończy 3lata aby stał się "cud" a wy mi tu piszecie że nic z tego [emoji14] to ja nie wiem. Ja za to słyszałam o buncie 5 latka haha panie w przedszkolu o tym wieku mówią że jest trudny aż odechciewa się więcej dzieci [emoji6] haha ha
Imama starsza córkę zawsze odnosiłam do jej łóżeczka do własnego pokoju, i nic się to nie zadało bo teraz przychodzi do nas co noc. Zaczęła przychodzić jak wyciągnęlismy szczeblki z łóżeczka. A teraz przy młodszej pozwalam sobie na nocne tulenie i spanie :) bo sprawia mi to taka przyjemność [emoji7] że sobie nie potrafię tego odmówić.

Hallo @ASA915 co z tobą?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny; wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia marzeń oraz duzo zdrowia! Ja w tym tygodniu mam usg 1 trymestru i zaczynam sie stresować.
Czy robiliście badanie pappa z krwi? Ja sie ciagle waham, w pierwszej ciazy nie robiłam, tylko samo usg a teraz sie nasłuchałam ze moze wyjsć fałszywo dodatni i dochodzi dodatkowy stres, najczęściej niepotrzebny.

Któraś z Was pisała o Tsh wynik 5? Jestem zaskoczona ze przy takim wyniku endo zabronił staran. Czy już takie odchylenie powoduje np poronienie ?

Mi 5 lat temu endokrynolog zabronił starań przy TSH powyżej 4.

@kitqa nic sie nie martw. Każde dziecko inne. Nasz nie mial żadnych buntów aż chyba wszystkie zaległe na raz przyszły w wieku 3,5. Mojej przyjaciółki córka była nie do okiełznania w wieku ok 2 lat. Histerie, wicie sie po podłodze, rozbieranie sie w sklepie, wymuszanie, wrzaski itp Jak skończyła 3 lata to jej przeszło. Nie ma reguły

Ajlak ja przy dwóch ciążach robiłam tylko usg. Byłam spokojna ale jakbym była w trzeciej to chyba nawet na test z krwi bym się zdecydowała. Koszt jest duży ale ma się wtedy gwarancje ze wszystko jest dobrze a i płeć przy okazji potwierdzona

Mi 5 lat temu endokrynolog zabronił starań przy TSH powyżej 4.

@kitqa nic sie nie martw. Każde dziecko inne. Nasz nie mial żadnych buntów aż chyba wszystkie zaległe na raz przyszły w wieku 3,5. Mojej przyjaciółki córka była nie do okiełznania w wieku ok 2 lat. Histerie, wicie sie po podłodze, rozbieranie sie w sklepie, wymuszanie, wrzaski itp Jak skończyła 3 lata to jej przeszło. Nie ma reguły
Nie No jestem w szoku z Tsh. Mi ostatnio tez coś dzieje się z tarczyca. A leczysz się ?

reklama
Do góry