Miciurka, mi tez się wydaje ze jak już ma się obie płcie dzieci to przy trzecim dziecku chłopiec czy dziewczynka raczej wszystko jedno.Chyba, ze jest sytuacja specyficzna jak choroby genetyczne tylko u jednej płci itp.
Ja tez mam jazdy z tymi testami. Wychodzi na to, ze lipne testy z niebieska końcówka są lepsze niż o 10 x droższe testy z rossmana. Na tych ostatnich prawie cały czas. Widzę ovu. Dlatego badałam się na 2 testach różnych firm i przy okazji badałam szyjkę i śluz. Dzięki tak naprawdę śluzowi udało mi się w miarę wychwycić ovu. Co do wykresu to rzeczywiście dziwnie on wyglada, ale doświadczenia za bardzo w tym temacie nie mam wiec nie podpowiem.
Imama, pamiętasz pisałam Ci ze miałam mało śluzu ze pewnie to clo itd. No i ze ovu przyszła dość wczesnie bo w17dc jak z clo. Zapomniałam dodać ze w tym cyklu brałam castagnus-tab/dobe. Trochę wczoraj o nim poczytałam i myśle ze on mógl obniżyć estrogen dzięki czemu miałam mniej śluzu, szybciej ovu. Dlatego zaczęłam sie zastanawiać czy w kolejnym cyklu jednak nie pozostać z tym castagnusem a odpuścić clo. Co myślisz?
Witaj Biedronko, fajnie ze się odezwałeś. Ogólnie na forum podczas świat była cisza, wiadomo zamieszanie świąteczne u większości z nas. O już 8dc! Działacie w tym cyklu? Ja już 3/4 dpo [emoji51]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom