reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosica pocieszam się tym ze mam już dwóch synów a co mają powiedzieć te pary które się starają latami i im się nie udaje. Mamy w rodzinie taki przypadek i wolę nie myśleć co oni czują i wszystko by oddali nawet za samych synów lub córki a ja jak ta wariatka pragnę córki ale najbardziej to pragnę zajść w ciąże i urodzić zdrowe dziecko.

reklama
Marzycielka, oj święta prawda. Tyle jest par które mnie mogą mieć dzieci. Niektóre wydają oszczędności swojego życia aby poddać się in vitro, albo biora kredyty. A wiadomo i to im nie daje gwarancji na ciaze. Smutne to jest. A ja tu biadole o córce, mam 2 zdrowych synow i to powinnam docenić. Niestety natura człowieka jest taka, ze nie docenia to co ma i taka jest prawda [emoji19]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka.. moj brat jest chyba 12 lat po slubie i również noe ma dzieci..a bardzo by chcieli. Ja zachodzę w ciążę bez zadnych problemowi.Glupio mi ze ja wybrzydzam z płcią a Oni nie mają nic . Jednak ja im pomoc nie mogę..

Imama już niedługo będziesz tulić swojego własnego prywatnego bobasa także poczekaj jeszcze troszkę. Jak się czujesz?
Andzelisia a ty kiedy się rozpakowujesz? :)
Marzycielka tak mąż ma już jedną parę kajdanek i coś do strzelania ;) także wystarczy dokupić drugie kajdanki [emoji57]
Proszę bardzo wysyłam wiruski dziewczynkowe [emoji135][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66]‍[emoji66][emoji177][emoji179]❣️[emoji738][emoji176][emoji173]️

Dziewczyny a może w tym.planowaniu chodzi o to że wszystko dzieje się na odwrót? Czyli chcąc mieć córkę trzeba starac sie o synka? i na odwrót. Z tego co widzę to tylko "to" działa [emoji41]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,
Witam nowe dziewczyny :happy:

@kitqa gratuluje ślicznej córeczki <3

@Biedronka0506 tak testowałam ,a po teście @ zaraz przyszła :-( :( znowu nic z tego ,ale wlasnie wyjezdzamy na urlop do Polski,mam nadzieję,ze odpoczniemy i na święta akurat bedziemy dzialac ;) teraz zrobie sobie tez badania hormonów i minerałów ,zobaczę to tam u mnie sie dzieje w organizmie .
Trzymam kciuki za Ciebie, oby sie udało w tym cyklu !

@Miciur-ka ,szkoda ,ze nic z tego ...jakas czarna seria dziewczyny jest

Ostatnia edycja:
Imama już niedługo będziesz tulić swojego własnego prywatnego bobasa także poczekaj jeszcze troszkę. Jak się czujesz?
Marzycielka tak mąż ma już jedną parę kajdanek i coś do strzelania ;) także wystarczy dokupić drugie kajdanki [emoji57]
Proszę bardzo wysyłam wiruski dziewczynkowe [emoji135][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66]‍[emoji66][emoji177][emoji179]❣️[emoji738][emoji176][emoji173]️

Dziewczyny a może w tym.planowaniu chodzi o to że wszystko dzieje się na odwrót? Czyli chcąc mieć córkę trzeba starac sie o synka? i na odwrót. Z tego co widzę to tylko "to" działa [emoji41]

Jakbym sie starala na synka to na bank bliźniaki męskie by były [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie wiem czy cokolwiek tu działa czy to nie jest poprostu loteria [emoji848]
Wszystko sie wzajemnie wyklucza i można przyjąć dowolna strategie i tak mamy te same szanse na wymarzona płeć chyba [emoji57]

atdc9vvjktz16vlw.png

Ja niby mam termin na 19 luty ale mam rodzic szybciej przez cukrzyce i insuline ale musze dotrwac do 38 tyg. Dzis wg aplikacji mam 32 i 0.takze jakby 6 tyg minimum :-).obstawiam poczatek lutego :-)

reklama
Do góry