@Imama ja jeszcze nie mam ciąży i wciąż telepie sie nadzieja, która wyszukuje nawet z chmur [emoji6]
Wiem, co czujesz. Naprawdę wiem. Mnie najbardziej przeraża to NIGDY [emoji17]
A wokół szaleństwo same dziewczynki, nikt nie wie ile razy płakałam. Bo to mnie tak boli, a już jak gdzieś bestialsko pobite albo zabite albo oddane maleńkie i dziewczynka to aż mnie ściska w srodku z takiego chyba niewykrzyczanego żalu. Aż zaczęłam sie zastanawiać czy nie powinnam iść do terapeuty..
patrzę na Emilka i mowie do siebie ze cudny, idealny a w głowie słyszę a jak byłoby cudownie gdyby nie miał fujarki i żal mi podwójnie, za ta corke której nie mam i za to ze synka tak troszkę niedoceniam...
@kitqa 7kg to betka, urodzisz i już po sprawie...
pokaz brzuszek, ja przytyłam 20kg...
@Gosica ta bułka tez naprawa mnie nadzieja, cały czas nie wierze w chłopaka u
@Imama [emoji23]
u mnie każdy poród inny i gdybym mogła je zmiksować i z każdego coś zabrać, to byłoby idealnie. A było jak? za każdym razem z jakimiś przygodami. Najważniejsze, że finał był ok i dzieciaczki zdrowe.
@Imama u mnie porody coraz krótsze. Ostatni niespełna dwie godziny, a parte bym przegapiła [emoji23] bo tak mi sie fajnie z położna rozmawiało..
@Biedronka0506 posłuż jakiegoś płaskiego Jaśka, u mnie pomagało [emoji6]
A właśnie dziewczyny jakie ćwiczenia są dziewczynkowe? Takie bardziej na lajcie? Czy intensywniejsze? Ja zapislam sie na zumbe i teraz tak myśle czy to będzie Ok? Hahha ale rozkminy ....
Trzymam nadal kciuki za testy, cykle i rezultaty wkrótce!
@Miciur-ka ponawiasz sikanca?
nie sama zostajesz na polu walki
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom