reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

słuchajcie, ja to się na bank wybiorę do gina i mam nadzieję, że akurat takiego co i od endo jest. Mi się wydaje, że jednak powinno się zbić te moje 3,5 tsh zanim zajdę w ciążę? Co myślicie? a bać się tych hormonów? w ostatniej ciąży jakoś od 4 miesiąca gin kazała mi łykać, po porodzie krótko łykałam i przestałam. Boję się, że te hormony (ja miałam Letrox), to jak się zacznie, to już będzie trzeba je brać....no a z drugiej strony kurcze....niby sztuczne, ale ma się pewność, że skutecznie obniża tsh. Dieta itp. są też skuteczne (po dłuższym czasie jak mi koleżanka mówiła), ale z drugiej strony...tak myślę, że łatwo coś przeoczyć i kicha,

reklama
Miciurka. A może spróbuj jutro iść na betę na jak najróżniejszą godzinę a potem w poniedziałek o świcie.
Wezmę w takim razie luteinę jeszcze dzisiaj, dzięki za radę!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica - Nie chyba olewam betę całkiem - szczerze to nigdy nie robiłam, ale gadalismy dzis z mezem ze płeć się dowiemy w tej ciąży ,

Gorligor-wg mojego gina tsh ma być 1-2 Max ale najlepiej to w granicy 1,5

Imama u mnie beta od 20 do 40e za badanie , z tą cena 40e to chyba na głowę upadli ....

Ale chyba nie robię muszę tyle jechać nie chce mi się [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro zatestuje, ale mam dziwnie przeczucie że ta ciąża się nie utrzyma :/ , nie wiem bol jak na okres - dziwnie mnie jajnik boli, nie wiem oby to było tylko nieuiszczone "przeczucie"

Miciurka odpoczywaj dużo bo te początki najcięższe. A i wizyt tak szybko i tak nie robią.
A mi znów ręce zaczęły dretwiec to jednak chyba ten progesteron bo nawrot mam odkąd znów muszę to brać

Imama - a to od kręgosłupa może masz ? Co bo ja jak mam drętwienie rąk to zdecydowanie kręgosłup, może gdzieś tam masz ucisk w końcu już dzidzia trochę urosła i brzuch też rośnie z dnia na dzień

No nie wiem właśnie tak mnie jajnik rwie że zaczynam się bać że to może pozamaciczna ciąża ... :/ , chyba przez te abstynencje mam takie dziwne myśli

Jutro zatestuje, ale mam dziwnie przeczucie że ta ciąża się nie utrzyma :/ , nie wiem bol jak na okres - dziwnie mnie jajnik boli, nie wiem oby to było tylko nieuiszczone "przeczucie"

Oby to tylko głupie i niepotrzebna myśli były [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Nie strasz nad Kobieto!
Weź No spa albo mg to nie zaszkodzi. Pod ciepłym kocykiem poleż

atdc9vvjktz16vlw.png

Miciurka tylko waśnie drętwienia miałam już i jak odstawiłam progesteron to mi minęło a teraz znów nawrot wiec wnioskuje ze to ten progesteron. Ale No wiadomo to może być wszystko.
Wydaje mi się ze bardziej bóle krzyżowe są niebezpieczne i powodem do obaw. U mnie taki był objaw poronien niestety. Ale to się wszystko rozciąga ze podbrzusze tez mnie bolało w tej ciąży wiec dopóki się nic nie dzieje nie myśl o tym. Nie miałaś Super długiej abstynencji wiec tego bym się nie obawiała.

reklama
Miciurka mnie też bolał brzuch jak na okres i jajnik kłuł ten z którego jajeczkowalam także odpędzić proszę złe myśli wypoczywać a wsio będzie dobrze jak jest wszystko dobrze to nawet test będzie już dzisiaj ciemniejszy więc jak masz więcej na zbyciu to sobie zrób i będziesz wiedzieć

Ostatnia edycja:
Do góry