reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth- z dziećmi leżeć no gdzie to tylko od święta [emoji23]

Imama- mnie codziennie boli kręgosłup i mam bóle krzyzowe i bez ciąży także w życiu bym tego nie wykryła, no 9 dni to trochę było tej abstynencji chociaż zdarzają się dłuższe

Majorcia - aż strach test robić.., zrobię jutro z rana , bo ta kreska taka słaba jest z wczoraj że chyba trzeba poczekać

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka gratuluję a mówiłaś ze nigdy za pierwszym razem wam się nie udawało a tu proszę zawsze musi być ten pierwszy raz ;-)
Dziewczyny jakie herbatki piłyscie przed ciąża z corkami, wiem że pije się miętę malinowe a i któraś tu pisała chyba też o zielonej?

@Miciur-ka No wiem pomiędzy bajki wsadzić [emoji23]
Mimo wszystko dbaj o siebie i jak z jajkiem, wiesz.... my ty wszystkie już w napięciu jak takie wizje roztoczyłas. Teraz tylko spokoj i pozytywne myślenie, wizualizacja słodkiego, pulchnego bejbika za 9mscy [emoji7]

@Marzycielka86 o zielonej i rooiboos chyba

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Matzycielka- no uwierzę po jutrzejszym teście chyba że faktycznie się udało

Leeleeth- u mnie spokoju też nie zaznam niestety , z powodu "głupiego byłego" przywiązania kula u nogi ... (1 syna mam.z debilem i ciagle coś wiesz nie da się normalnie )

ja dziś mam około 11 dpo, bo owulacja późno,

Marzycielka zielone i czerwone to chłopczykowe
Miciurka udało się udało. Jak dobrze się owu wyłapie to duże szanse. A zakwaszalas się i j&d?
Współczuje kłopotów z byłym najgorsze takie sytuacje i bardzo stresujące. Oby sytuacja się uspokoiła

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama- bez zakwaszania ale z j&d, No taka jakaś dobita dziś chodzę jak test jutro bedzie negatyw to będzie załamka

Marzycielka - laska która znam piła tylko roiboos i miętowa ,dieta typowo LE , dużo warzyw zdrowo ona sama chuda że hej i ma dwie dziewczynki ,

Ostatnio byłam na rozdaniu pucharów u mojego starszego syna. Gra on w piłkę ręczną. W czasie meczu piłkarzy ręcznych były rozdawanie pucharów dla młodych zawodników. I siedziałam na ławce gdzie były żony i dzieci piłkarzy i wiecie że były tam same dziewczynki ani jednego chłopca. Zauważyłam że sportowcy mają same córki i to po kilka. Więc może to dieta facetów jest ważna na określoną płeć co Wy na to?
P.s. mojego syna trener od pływania też ma 3 córki.

reklama
Miciurka u mnie taki sam cień cienia słabiutki wyszedł a może jeszcze słabszy na takim samym teście co ty masz gdzieś koło południa a po chwili na innym już aptecznym bobas wyszła jasnorozowa widoczna kreska a na drugi dzień beta 18 więc to tak szybko idzie a na kolejny dzień 60 beta Pisze Ci bo jak robiłam te testy a zwłaszcza 10 to miałam ledwo widoczne cienie moim zdaniem one gorzej wylapują betahcg Dzisiaj wogole są już bardzo wrażliwe testy nie trzeba robić z pierwszego po nocy moczu ale ten co ty masz to chyba ten kiepski

Do góry