reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth- z dziećmi leżeć no gdzie to tylko od święta [emoji23]

Imama- mnie codziennie boli kręgosłup i mam bóle krzyzowe i bez ciąży także w życiu bym tego nie wykryła, no 9 dni to trochę było tej abstynencji chociaż zdarzają się dłuższe

Majorcia - aż strach test robić.., zrobię jutro z rana , bo ta kreska taka słaba jest z wczoraj że chyba trzeba poczekać

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka gratuluję a mówiłaś ze nigdy za pierwszym razem wam się nie udawało a tu proszę zawsze musi być ten pierwszy raz ;-)
Dziewczyny jakie herbatki piłyscie przed ciąża z corkami, wiem że pije się miętę malinowe a i któraś tu pisała chyba też o zielonej?

@Miciur-ka No wiem pomiędzy bajki wsadzić [emoji23]
Mimo wszystko dbaj o siebie i jak z jajkiem, wiesz.... my ty wszystkie już w napięciu jak takie wizje roztoczyłas. Teraz tylko spokoj i pozytywne myślenie, wizualizacja słodkiego, pulchnego bejbika za 9mscy [emoji7]

@Marzycielka86 o zielonej i rooiboos chyba

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Matzycielka- no uwierzę po jutrzejszym teście chyba że faktycznie się udało

Leeleeth- u mnie spokoju też nie zaznam niestety , z powodu "głupiego byłego" przywiązania kula u nogi ... (1 syna mam.z debilem i ciagle coś wiesz nie da się normalnie )

ja dziś mam około 11 dpo, bo owulacja późno,

Marzycielka zielone i czerwone to chłopczykowe
Miciurka udało się udało. Jak dobrze się owu wyłapie to duże szanse. A zakwaszalas się i j&d?
Współczuje kłopotów z byłym najgorsze takie sytuacje i bardzo stresujące. Oby sytuacja się uspokoiła

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama- bez zakwaszania ale z j&d, No taka jakaś dobita dziś chodzę jak test jutro bedzie negatyw to będzie załamka

Marzycielka - laska która znam piła tylko roiboos i miętowa ,dieta typowo LE , dużo warzyw zdrowo ona sama chuda że hej i ma dwie dziewczynki ,

Ostatnio byłam na rozdaniu pucharów u mojego starszego syna. Gra on w piłkę ręczną. W czasie meczu piłkarzy ręcznych były rozdawanie pucharów dla młodych zawodników. I siedziałam na ławce gdzie były żony i dzieci piłkarzy i wiecie że były tam same dziewczynki ani jednego chłopca. Zauważyłam że sportowcy mają same córki i to po kilka. Więc może to dieta facetów jest ważna na określoną płeć co Wy na to?
P.s. mojego syna trener od pływania też ma 3 córki.

reklama
Miciurka u mnie taki sam cień cienia słabiutki wyszedł a może jeszcze słabszy na takim samym teście co ty masz gdzieś koło południa a po chwili na innym już aptecznym bobas wyszła jasnorozowa widoczna kreska a na drugi dzień beta 18 więc to tak szybko idzie a na kolejny dzień 60 beta Pisze Ci bo jak robiłam te testy a zwłaszcza 10 to miałam ledwo widoczne cienie moim zdaniem one gorzej wylapują betahcg Dzisiaj wogole są już bardzo wrażliwe testy nie trzeba robić z pierwszego po nocy moczu ale ten co ty masz to chyba ten kiepski

Do góry