Miciurka ciche gratulacje...ja też wolę sn rodzić ale tylko jak dziecię jest w miarę małe powyżej 4kg to już bym wolała cc. Powiem wam że nigdy nic nie stosowalam na rozszerzanie bo się bałam że potem nie wrócę do swojego rozmiaru. Ja popekalam troszke ale to myślę że za szybko wszystko sie działo a położna jeszcze przebiła pęcherz płodowy i już było po.
reklama
Ja też miałam tylko imię dla syna i nie wierzyłam że może być córka wszem i wobec oznajmiłam że będzie Marcel a była Maja Pocichutku gratulujęNie wierze po prostu ... Nie wierzę że za 1 razem mo zna trafic... ,
Jest cień cienia .. , dziś mam ok 10 dni po , jak wam.yo pokazać żeby było dobrze widać ..
Co do porodów to ja miałam dwa mega szybkie, w obu przebity pęcherz plodowy i po 20-30min dziecko na rękach (gin powiedział że jestem stworzona do rodzenia - no dzięki bardzo.. postoje) ,ale 2 łatwiejszy bardziej intensywny (bolesny-niestety)ale szybciej doszłam do siebie , dzięki Bogu bez pękniec..
Imama - nie mogę uwierzyć że wykrakałas, naprawdę ... [emoji27] ,
I apropo smaruj się oliwka (ja z rossman używałam te najtańsza) dzięki temu myślę że nie pękłam
Dziewczyny ja się na syna nastawiam naprawdę , już myślę nad imieniem męskim chyba lepiej nie robić sobie nadzieji ,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Wybaczcie cała się trzęse [emoji23], jestem chyba w szoku !
Tak to było: suplementy meza od konca wrzesnia bez przerw wlaz do teraz, plus piwo codziennie lub co 2 dzien (w to mu graj) ja brak sniadan i produkty dziewczynkowe (wg starej metody od dawna(brak czasu ) a dieta LE koniec wrzesnia - jedna próba 1,5 dnia przed owu (myślę tak okolo) , po 9 dniach abstynencji i gorącej kąpieli męża przed seksem ! Maz byl tez po 2 piwach i ja po jednym ale bezalkoholowym, No ja pier**... jakieś plemniki niezniszczalne [emoji23], serio nic sobie z tego nie robiłam bo jak moze się udać za 1 razem (jeszcze nigdy mi się nie udalo) i jeszcze po takich rzeczach ... jak abstynencja gorące kąpiele itp.
Ale widzę że suple działały bo ciężko mu było skończyć może będzie ta dziewczynka ale ciuszkow synów nie chowam i myślę jakie imię chłopięce,
Gosica - bierz luteine nic nie będzie !
Tak ja wiem że zależy od wagi dziecka , moje bąble były 3050 pierwszy i drugi 3360 , także nie tak źle ,
Tak to było: suplementy meza od konca wrzesnia bez przerw wlaz do teraz, plus piwo codziennie lub co 2 dzien (w to mu graj) ja brak sniadan i produkty dziewczynkowe (wg starej metody od dawna(brak czasu ) a dieta LE koniec wrzesnia - jedna próba 1,5 dnia przed owu (myślę tak okolo) , po 9 dniach abstynencji i gorącej kąpieli męża przed seksem ! Maz byl tez po 2 piwach i ja po jednym ale bezalkoholowym, No ja pier**... jakieś plemniki niezniszczalne [emoji23], serio nic sobie z tego nie robiłam bo jak moze się udać za 1 razem (jeszcze nigdy mi się nie udalo) i jeszcze po takich rzeczach ... jak abstynencja gorące kąpiele itp.
Ale widzę że suple działały bo ciężko mu było skończyć może będzie ta dziewczynka ale ciuszkow synów nie chowam i myślę jakie imię chłopięce,
Gosica - bierz luteine nic nie będzie !
Tak ja wiem że zależy od wagi dziecka , moje bąble były 3050 pierwszy i drugi 3360 , także nie tak źle ,
No i dziękuję za gratulacje ! :*
Ciężko wywnioskowac kiedy ta owu była bo z pasków nie wynika - powinien być taki pozytyw co wam dziś wkleiłam a takiego nie miałam ale myślę że 19-20 wg było
Ciężko wywnioskowac kiedy ta owu była bo z pasków nie wynika - powinien być taki pozytyw co wam dziś wkleiłam a takiego nie miałam ale myślę że 19-20 wg było
Gosica
Fanka BB :)
Miciurka, No prawie 2 miesiące na suplementach to już OK. U nas już jest prawie pół roku. Ale bez Lukrecji, bo mąż już miał spore problemy jak piszesz ze skończeniem. Szybko Wam poszło.
Luteina w takim razie biorę jak wrócę z pracy.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Luteina w takim razie biorę jak wrócę z pracy.
aleksandra_kow
Miciur-ka moje gratulację! musiała sobie troche pamieć odświeżyć i przeszukałam forum. Widziałam Twoje starania z 2 ciazy. My jeśli bysmy się zdecydowali na 3 dziecko to mysle ze tez tak szybko jak mlodszy bedzie miał około roczku. Chodź nie wiem czy bym dała sobie radę. Pierwszy syn był bardzo absorbujący licze ze 2 bedzie spokojniejszy..... .Myśli o 3 dziecku są rożne wczesniej w ogole tego nie bralismy pod uwage ale teraz moze...
Gosica - no nie jest zle 2 miesiace a tym bardziej ze widzialam ze męża ruszylo po suplach , ale co tam naprawde sie nastawialam na ten styczen , a teraz nastawiam się na chłopca bardzo chce córkę ale jakoś to do mnie nie dochodzi że w mogła by się zdarzyć ,
Aleksandra - no w tamte starania naprawdę dużo włożyłam , diety, suple jony nie jony i też nic , też się boję czy dam radę ! Bo ja mam.dwoch terrorystów [emoji23] tylko każdy inaczej terroryzuje hehe ,
Niestety nie mam jak zrobić badania Beta bo w jednym robią pn śr i pt to chyba że zrobię pt i pn? Co myślicie ? Cholerna Irlandia nie ma tak łatwo
Aleksandra - no w tamte starania naprawdę dużo włożyłam , diety, suple jony nie jony i też nic , też się boję czy dam radę ! Bo ja mam.dwoch terrorystów [emoji23] tylko każdy inaczej terroryzuje hehe ,
Niestety nie mam jak zrobić badania Beta bo w jednym robią pn śr i pt to chyba że zrobię pt i pn? Co myślicie ? Cholerna Irlandia nie ma tak łatwo
reklama
Imama
Miciurka mi się wydaje ze czasem te zakwaszanie dużo daje tzn ze nie da się zaciążyć. A niby to neutralne wiec po co przesadzać.
A pisałaś ze miałaś sucho wiec musi być córka z tego. Zreszta naprawdę rzadko nie sprawdza się powiedzenie do trzech razy sztuka [emoji23]
Gosica moja gin mi zalecała żeby brać progesteron po pozytywnym ciążowym wiec myśle ze można w każdej chwili wziasc.
Miciurka tez miałam problem żeby zrobić betę. Ale wkoncu wyczytałam ze u mnie robią ale dziwnie się na mnie patrzyły. Później tylko doznałam szoku bo rachunek na 90€! Robiłam dwie bety i dwa razy progesteron
Ja w sumie nigdy bety nie robiłam. Teraz chciałam ten cholery przyrost sprawdzić No i oczywiscie czy wszystko jest Ok bo te poronienia. Ale tez nie wiem czy to konieczne
A pisałaś ze miałaś sucho wiec musi być córka z tego. Zreszta naprawdę rzadko nie sprawdza się powiedzenie do trzech razy sztuka [emoji23]
Gosica moja gin mi zalecała żeby brać progesteron po pozytywnym ciążowym wiec myśle ze można w każdej chwili wziasc.
Miciurka tez miałam problem żeby zrobić betę. Ale wkoncu wyczytałam ze u mnie robią ale dziwnie się na mnie patrzyły. Później tylko doznałam szoku bo rachunek na 90€! Robiłam dwie bety i dwa razy progesteron
Ja w sumie nigdy bety nie robiłam. Teraz chciałam ten cholery przyrost sprawdzić No i oczywiscie czy wszystko jest Ok bo te poronienia. Ale tez nie wiem czy to konieczne
Podziel się: