B
bibiU
Gość
Gosica ja mam 7 dc takze jakoś przed wigilą będzie testing u mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Imama ja następną wizytę mam na 20 grudnia...
Nie wiem jak to robicie że tak mało tyjecie ja to połówka i już sporo kg do przodu aż strach powiedzieć co to będzie na koniec. W poprzednich ciazach przytylam max 10 kg i rósł mi tylko brzuch a teraz to cała rosnę! Mój pierwszy poród był straszny bardzo długi i ciężki a drugi tylko 30 min i po ciekawe jak ten trzeci. Mój pierwszy synuś ważył 3 700 a drugi 3 200 może dlatego drugi poród był krótszy.
Leeleeth ja teraz parte miałam 25 min bo rodził się z rączka na głowie skubany! Ogólnie 1,5 h całej akcji z bólami przed ledwo zdarzyłam. Teraz będę dzwonić po karetkę. A pierwszy syn 3 h od boli z partylo ale ile one trwały to nawet nie wiem ile
Kati to dajesz mi nadzieje. J.A strasznie boje się ze będzie większy. Ogólnie moi mieli 3150 i ten miał 3540 ale ta rączka! A na usg mówili ze z 4 kg na bank. Z tym ze w 38 tc urodziłam obydwu.
I peklam na każdym razem. Teraz to nawet nie patrzyłam jak bardzo bo się bałam ale wg lekarza nie tak złe jak na ta rączkę! A się smarowałam masowałam u dupa.
Ja Kitqa wiecznie na dietach jak nie patrzę na produkty które jem to tyle. Albo wegetarianizm albo weganizm albo diety proteinowe bez chleba itd. Wiec pewnie dlatego. W drugiej ciąży to nie patrzyłam teraz staram się uważać. Myślałam ze do tych 14 kg dobije więcej i bym była zadowolona! A ty kur 7 kg- zazdraszczam!!! I napewno się w ta kiecke zmieścisz
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Majorcia czytałam już wcześniej o tej zamożności ze niby właśnie rodza częściej chłopców. Ale nie zgadza mi się to z Kardashiankami hehe tam aż 5 córek i jeden syn a Bruse Jenner z innego związku ma zaś dwóch synów a z Matka Kardashianek dwie córki.
Leeleeth współczuje. Ja jestem przerażona tym wszystkim bo teraz mam dwojke i już ciężko a jak mały przyjdzie na świat a mój dwulatek zachoruje to dupa blada nie poradzę sobie! Nie wiem jak dajesz sovie radę z taka gromadka, normalnie podziwiam!
Kati No to może jednak wstydnisia! Ważne ze wszystko dobrze i łożysko się podniosło. Kiedy następna wizyta?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom