reklama
Gosica
Fanka BB :)
Imama, najważniejsze ze szybko udalo Ci się zrzucić.5 kg po porodzie to nie jest chyba tak dużo. Rzeczywiście chusta w kaktusy pewniejsza, w razie chłopaka, pokażesz link? Mówisz ze się nie łudzisz, ja po cichutku myśle ze u Ciebie będzie ta córeczka-cos ostatnio pisałaś o bulie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama
Gosica wątpię wątpię. Mi coś tam dydalo ale jak pytałam gin to mówiła ze to stopa Haha. Także ekspertem jednak nie jestem. Ale to duże było wiec pewnie jajca. W 16 tc był siurek wiec chyba nie zniknie. No ale przy porodzie się okaże. Nawet nie mam szczerze parcia żeby wiedzieć wiesz, nastawiona jestem na chłopca a co będzie to będzie.
Tu moje nosidełko
już przyszło tylko do polski i mama mi na święta przywiezie. Ale na dziewczynki maja mega wzory. Jak zawsze zreszta hehe
Tu moje nosidełko
B
bibiU
Gość
Hej dziewczyny wczoraj przyszło mi zamówienie z apteki gemini obkupiłam się w 4 rózne testy ciązowe i inne pierdółki, także będe je obsikiwać przed świętami jeśli o figure po ciąży chodzi to dopiero nie dawno brzuszki zaczelam robic wczesniej hula hop troche krecilam po
pół godziny dziennie ale szkoda mi bylo czasu i przekonalam sie do brzuszkow choc nie lubie bo zawsze mi kość ogonową obijało bo mam płaskodupie
Ale czuje różnice a brzuszki to chyba dziewczynkowe jest ?
Gosica trzymam kciuki
pół godziny dziennie ale szkoda mi bylo czasu i przekonalam sie do brzuszkow choc nie lubie bo zawsze mi kość ogonową obijało bo mam płaskodupie
Ale czuje różnice a brzuszki to chyba dziewczynkowe jest ?
Gosica trzymam kciuki
Gosica
Imama, super nastawienie. Ostatnio rozmawiałam z koleżanka która jest w ciazy z drugim synem, trochę rozczarowana bo liczyła na córkę. Twierdzi e będą jeszcze próbowali trzecie podejście. Cóż, widac nie tylko my mamy takie pragnienia. Dobrze, ze oswajasz się z myślą ze to syn, lepiej w te stronę niż odwrotnie.
Nosidło piękne, żywe kolorki, tez chce powoli robic takie zakupy [emoji12]
Nosidło piękne, żywe kolorki, tez chce powoli robic takie zakupy [emoji12]
@Imama ja jeszcze nie mam ciąży i wciąż telepie sie nadzieja, która wyszukuje nawet z chmur [emoji6]
Wiem, co czujesz. Naprawdę wiem. Mnie najbardziej przeraża to NIGDY [emoji17]
A wokół szaleństwo same dziewczynki, nikt nie wie ile razy płakałam. Bo to mnie tak boli, a już jak gdzieś bestialsko pobite albo zabite albo oddane maleńkie i dziewczynka to aż mnie ściska w srodku z takiego chyba niewykrzyczanego żalu. Aż zaczęłam sie zastanawiać czy nie powinnam iść do terapeuty..
patrzę na Emilka i mowie do siebie ze cudny, idealny a w głowie słyszę a jak byłoby cudownie gdyby nie miał fujarki i żal mi podwójnie, za ta corke której nie mam i za to ze synka tak troszkę niedoceniam...
@kitqa 7kg to betka, urodzisz i już po sprawie...
pokaz brzuszek, ja przytyłam 20kg...
@Gosica ta bułka tez naprawa mnie nadzieja, cały czas nie wierze w chłopaka u @Imama [emoji23]
@Imama u mnie porody coraz krótsze. Ostatni niespełna dwie godziny, a parte bym przegapiła [emoji23] bo tak mi sie fajnie z położna rozmawiało..
@Biedronka0506 posłuż jakiegoś płaskiego Jaśka, u mnie pomagało [emoji6]
A właśnie dziewczyny jakie ćwiczenia są dziewczynkowe? Takie bardziej na lajcie? Czy intensywniejsze? Ja zapislam sie na zumbe i teraz tak myśle czy to będzie Ok? Hahha ale rozkminy ....
Trzymam nadal kciuki za testy, cykle i rezultaty wkrótce!
@Miciur-ka ponawiasz sikanca?
Wiem, co czujesz. Naprawdę wiem. Mnie najbardziej przeraża to NIGDY [emoji17]
A wokół szaleństwo same dziewczynki, nikt nie wie ile razy płakałam. Bo to mnie tak boli, a już jak gdzieś bestialsko pobite albo zabite albo oddane maleńkie i dziewczynka to aż mnie ściska w srodku z takiego chyba niewykrzyczanego żalu. Aż zaczęłam sie zastanawiać czy nie powinnam iść do terapeuty..
patrzę na Emilka i mowie do siebie ze cudny, idealny a w głowie słyszę a jak byłoby cudownie gdyby nie miał fujarki i żal mi podwójnie, za ta corke której nie mam i za to ze synka tak troszkę niedoceniam...
@kitqa 7kg to betka, urodzisz i już po sprawie...
pokaz brzuszek, ja przytyłam 20kg...
@Gosica ta bułka tez naprawa mnie nadzieja, cały czas nie wierze w chłopaka u @Imama [emoji23]
@Imama u mnie porody coraz krótsze. Ostatni niespełna dwie godziny, a parte bym przegapiła [emoji23] bo tak mi sie fajnie z położna rozmawiało..
@Biedronka0506 posłuż jakiegoś płaskiego Jaśka, u mnie pomagało [emoji6]
A właśnie dziewczyny jakie ćwiczenia są dziewczynkowe? Takie bardziej na lajcie? Czy intensywniejsze? Ja zapislam sie na zumbe i teraz tak myśle czy to będzie Ok? Hahha ale rozkminy ....
Trzymam nadal kciuki za testy, cykle i rezultaty wkrótce!
@Miciur-ka ponawiasz sikanca?
Imama
Gosica trzymam kciuki żebyś mogła zaniedlugo kompletować wyprawkę. Ja mam wszystko ale właśnie pozwalam sobie na coś droższego co wcześniej nie kupowałam bo szkoda kasy a wiem teraz ze mega się przyda.
Ja dziewczyny jednak czytałam ze cardio jest na dziewczynkę a ćwiczenia na mięśnie tez waśnie brzuszki to na chłopca. Ale jednak dużo fit mam widzę ma córki a modelki chude co dieta pewnie uboga i ćwiczą to dużo ma synów. Takze jak każdy czynnik do obalenia [emoji6]
Leeleeth No właśnie tu nie chodzi o to ze to chłopcy ale właśnie ze tej córki nie ma i ze właśnie nigdy już nie będzie. Patrzę na synów i mnie duma, radość rozpiera i wiem ze to najlepsze co mogło mnie w życiu spotkac. Ale to ze nikt mi gwarancji nie ma ze kiedyś mogę mieć córkę jest dobijające a wokoło wszyscy maja te upragnione- jest ciężkie i będę to i tak wewnętrznie przezywać nie ma co!
Tez ostatnio dużo w internecie zdjęć i reportaży i na discover tez oglądałam o tych dzieciach co umierają z głodu. W dzisiejszych czasach tragedia. I jak sobie pomyśle ze miałabym na takie coś patrzeć to się cieszę z tego co mam. Ale tej myśli CÓRKA się nie pozbędę. Wiec może razem pójdziemy do terapeuty Haha bo to nie zniknie. Nie wierze....
mam nadzieje ze Ci się kochana chociaż uda po takiej gromadce akurat Ci się najbardziej należy! I aż nie wyobrażam sobie ze Ci nie będzie pisane
Ja dziewczyny jednak czytałam ze cardio jest na dziewczynkę a ćwiczenia na mięśnie tez waśnie brzuszki to na chłopca. Ale jednak dużo fit mam widzę ma córki a modelki chude co dieta pewnie uboga i ćwiczą to dużo ma synów. Takze jak każdy czynnik do obalenia [emoji6]
Leeleeth No właśnie tu nie chodzi o to ze to chłopcy ale właśnie ze tej córki nie ma i ze właśnie nigdy już nie będzie. Patrzę na synów i mnie duma, radość rozpiera i wiem ze to najlepsze co mogło mnie w życiu spotkac. Ale to ze nikt mi gwarancji nie ma ze kiedyś mogę mieć córkę jest dobijające a wokoło wszyscy maja te upragnione- jest ciężkie i będę to i tak wewnętrznie przezywać nie ma co!
Tez ostatnio dużo w internecie zdjęć i reportaży i na discover tez oglądałam o tych dzieciach co umierają z głodu. W dzisiejszych czasach tragedia. I jak sobie pomyśle ze miałabym na takie coś patrzeć to się cieszę z tego co mam. Ale tej myśli CÓRKA się nie pozbędę. Wiec może razem pójdziemy do terapeuty Haha bo to nie zniknie. Nie wierze....
mam nadzieje ze Ci się kochana chociaż uda po takiej gromadce akurat Ci się najbardziej należy! I aż nie wyobrażam sobie ze Ci nie będzie pisane
reklama
kitqa
Gosica jeszcze pewnie z kg wpadnie, ale trzymam się dzielnie bo mam cel: sukienka [emoji126] hihi
Imama każda z nas ma inną urodę. Jesz rozsądnie? Masz jakieś kaloryczne zachcianki? [emoji39]
Takie zakupy dla dziecka od razu poprawiają humor więc szaleje dalej [emoji5]️ ja już wszystko mam. Piękne nosidełko! Ja siebie nie widzę aby ciągle nosić przy sobie dziecko. Wolę je odkładać.
Wiem że ci smutno, tym bardziej że dążyłaś w jakiś sposób do osiągnięcia swego celu. A inni nic nie robią i wszystko mają, i to jest niesprawiedliwe [emoji19]
Termin mam na 15. 12 [emoji123] jeszcze trochę.
Biedronka haha fajnie napisałaś nie wiem czy brzuszki są dziewczynkowe ale rób je dalej mężowi na pewno będą się podobać [emoji6]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Imama każda z nas ma inną urodę. Jesz rozsądnie? Masz jakieś kaloryczne zachcianki? [emoji39]
Takie zakupy dla dziecka od razu poprawiają humor więc szaleje dalej [emoji5]️ ja już wszystko mam. Piękne nosidełko! Ja siebie nie widzę aby ciągle nosić przy sobie dziecko. Wolę je odkładać.
Wiem że ci smutno, tym bardziej że dążyłaś w jakiś sposób do osiągnięcia swego celu. A inni nic nie robią i wszystko mają, i to jest niesprawiedliwe [emoji19]
Termin mam na 15. 12 [emoji123] jeszcze trochę.
Biedronka haha fajnie napisałaś nie wiem czy brzuszki są dziewczynkowe ale rób je dalej mężowi na pewno będą się podobać [emoji6]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: