reklama
Imama - chodzilo mi że warzywa bez ograniczeń , generalnie mam tak że węglowodany 2 x dziennie jakis ryż czy makaron z warzywami i tyle, bez przesady że wszystkim
Maranatha- ty gadalas hormony przed ciąża pamiętasz w jakim okresie cyklu i czy może badalas co miesiac chociaż przez 2 miesiące czy tylko raz ?
Kinga- odpisałam pw.
Tymons mum- powodzenia ! też będę celować w jeden raz na 2 dni przed ,
Ale coś mąż mi się zaczyna zastanawiać , to teraz przez waszą teorię muszę starania przesunąć na styczeń [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Maranatha- ty gadalas hormony przed ciąża pamiętasz w jakim okresie cyklu i czy może badalas co miesiac chociaż przez 2 miesiące czy tylko raz ?
Kinga- odpisałam pw.
Tymons mum- powodzenia ! też będę celować w jeden raz na 2 dni przed ,
Ale coś mąż mi się zaczyna zastanawiać , to teraz przez waszą teorię muszę starania przesunąć na styczeń [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
rena-chan
Fanka BB :)
kurcze najbardziej logiczną teorią dla mnie była ta, że przed owulacją dziewczynki bo żeńskie plemniki dłużej żyją ale piszecie, że nie:/ Kończyłyście starania dzień, dwa, trzy przed owulacją a potem koniec? Może męskie zdążyły wyprzedzić bo stosunek był za blisko jednak owulacji?
Imama
Fanka BB :)
Rena w ta teorie Shettelsa strzelałam 8 miesięcy. Udało się 4-4,5 dnia przed owu. I mam synka drugiego. Teraz strzelałam jak najbliżej owu. Bo wg baby compa to więcej córek w owu jest. A teoria o żywotności niestety obalona.
Miciurka a czemu mąż się zaczyna zastanawiać?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miciurka a czemu mąż się zaczyna zastanawiać?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Link do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection
Spróbujcie ten u mnie się sprawdził i w mojej rodzinie i znajomych też a jak u Was?
Spróbujcie ten u mnie się sprawdził i w mojej rodzinie i znajomych też a jak u Was?
reklama
Podziel się: