reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kati No właśnie nie czuje nic a nic. Jakoś w obydwu ciążach Ok 20 tc zaczęłam wyczuwać ruchy teraz to bardziej jelita pracują.
BBAnna to tak dobrze bo z zaskoczenia mog wyjsc kreseczki [emoji6] my od paru lat Mia mieliśmy dla córki wybrane ale No narazie sami synowie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mam Jasia i Jagode jesli by kiedys jeszcze sie jakies przytrafilo( nie planujemy) to dla chlopca Julian a dla dziewczynki moze Anastazja albo Kalina.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Kalina i Jagoda super. A dla chłopca Bartosz Szymon.
Dziewczyny a miałyście stracha przy dziecku powyżej 2? Mnie np tez przeraża fakt ze trzeba się utrzymać wiem ze to takie przyziemne ale jakoś na spontana nie jestem w stanie podejść ze chce 3? I już. Tylko myśle czy damy radę czy dwójce nie będzie cEgos brakować przez to ze będzie nas więcej itd. W ogóle powiedzcie mi jak rozgryźć sama siebie. Czy chce czy nie o to jest pytanie ?

Gosica-tak dokładnie ten cykl jeszcze spokojnie a następny już do dzieła ;) , no kciuki trzymam za pozytywa :), nie myśl o tym to przestanie się dłużyć hehe , mnie w takim cyklu co ileś dni po 7-10 zakuł jajnik to test wyszedł pozytyw ;) może Coś się tam Wyrabia :D

Imama- haha no cykam się ze nam nie wyjdzie ale będziemy działać ,

Gorligor-hahaha to masz niezłe wątki w tych swoich snach

Aleksandra_kow - tak mam 2 synów 4 latka i 9 miesięcznego, co do przygotowania to chodzi Tobie o dietę itp ?! Działam na GD, pytam się Atomic co i jak

I apropo ona mówi że już rezygnują ludzie z brania zyrtec i sudafed bo bardzo ciężko zaciazyc a jakoś efekty też nie za boskie, to samo że zmienianiem ph, najbardziej poleca dietę i kawę i żeby mąż nie jadł czerwonego mięsa(chociaz),ja mojego chmieluje zewszad hehe,

To fajnie znajomym wyszlo czyli mają naprzemiennie inna płeć co ciążę córka syn córka syn :)?

Wiesz co jest szansa że będziesz miała grzecznego drugiego synka wg teorii o odmiennych charakterach hahaha [emoji6][emoji23]

Nas młodszy wymeczył ojeju , jeszcze do niedawna mówiłam że to już koniec dzieci ;)

Naomi- u mnie musi być córka bo już mi się męskie pomysły skończyły [emoji23][emoji23][emoji23], a dziewczynek to znowu za dużo mi się podoba to mogę mieć od razu te bliźniaczki hahhaha

Co do utrzymania itp to ja często myślę czy damy radę w tyle osób czy ja dam radę psychicznie(hehe) ale też czy finansowo , co prawda mój mąż jest "robotny" Ale też nie chce go obarczac, teraz my spróbujemy z 2 razy i jak się nie uda to chyba damy spokój na jakiś czas wrócę do pracy trochę odsapniemy i zobaczymy co dalej i czy nam się będzie chciało , generalnie to ja już na pracę patrzę , Ale marzenie o córce nie umiera ..

BBAnna- trzymam kciuki może coś będzie , musi w końcu :)

Katiirl- nie ma co trzeba poczekać na faktyczne usg, aby raczej się rzadko kiedy sprawdzają

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Na dziewczynke to mi się zawsze podobało Gabrysia

Jak bylam w ciazy z synem to miał byc Szymek haha ale jak zaczelam zgłebiać temat jakie w Pl imiona popularne teraz i Szymon był wysoko w rankingu i Szymek został Przemkiem :D takze z Gabrysią moze byc podobnie :)

hej Dziewczyny podczytuje Was i ciągle kibicuje każdej z osobna.:*:* nie wymienie Was bo pewnie zapomnie o którejś. Imama- Ty pierwsza wybierasz sie na usg.? Ja w tej ciąży bardzo późno poczułam ruchy.z synami było to bardzo wcześnie.teraz odczuwam ruchy maleństwa jak kopie po pecherzu:) modle sie bybdzidzi było zdrowe i by nic nie wyrosło miedzy nóżkami:) imienia dla chłopca nie mam.juz z drugim synem miałam problem...dla dziewczynki podoba mi sie Aurelia.Marcelina.Blanka.Lena. Co sadzicie ??? Dopiero niedawno dopatrzylam sie ze sa dziewczyny które były w 2014r jak planowałam córkę a wyszedł syn:) i tez podchodzą trzeci raz do planów:)

Witam :)
Oj cos czuje ze ja nie długo też będę częściej tu zaglądąć. Chodż poczekam jeszcze na wizytę Imamy (bardzo mocno kibicuje by marzenie się spełniło) jeśli okaże się, że jednka bedzie chłopczyk to chyba te planowanie sobie odpuszczę znaczy się bez przygotowywania.

Maciurka - a jaką masz dietę? Mozesz cos wiecej opisać? Ja bardzo dużo jadłam nabiału, unikałam soli, ziemiaków, bananów ogolnie produktów zakazanych przy planowaniu dziewczynki. Uwazam, że prowadziłam zupełnie inny tryb zycia niz przed 1 ciąża a przede wszystkim byłam bardzo aktywna fizycznie. Nawet faza ksiazyca mi sprzyjała a tu i tak chłopiec ;)

Mnie tez martwi kwestia finansowa zwiazana z 3 ciażą. Mamy małe mieszkanie i juz w 4 osoby bedzie nam ciasno a co dopiero w 5. ...

reklama
@Ana87 mi najbadrziej podoba się Lena aczkolwiek wszystkie sa piekne :D
Kiedy masz kolejna wizyte? Ktory to juz tc?

Dziewczyny czy ktorasz nie miala dzis testowac?

Przepraszam, że nic nie pisze ale za bardzo nie mam co, to że trzymam za każdą z Was kciuki to juz wiecie ;)

@ana. Co u Ciebie?

Do góry