Gosica-tak dokładnie ten cykl jeszcze spokojnie a następny już do dzieła
, no kciuki trzymam za pozytywa
, nie myśl o tym to przestanie się dłużyć hehe , mnie w takim cyklu co ileś dni po 7-10 zakuł jajnik to test wyszedł pozytyw
może Coś się tam Wyrabia
Imama- haha no cykam się ze nam nie wyjdzie ale będziemy działać ,
Gorligor-hahaha to masz niezłe wątki w tych swoich snach
Aleksandra_kow - tak mam 2 synów 4 latka i 9 miesięcznego, co do przygotowania to chodzi Tobie o dietę itp ?! Działam na GD, pytam się Atomic co i jak
I apropo ona mówi że już rezygnują ludzie z brania zyrtec i sudafed bo bardzo ciężko zaciazyc a jakoś efekty też nie za boskie, to samo że zmienianiem ph, najbardziej poleca dietę i kawę i żeby mąż nie jadł czerwonego mięsa(chociaz),ja mojego chmieluje zewszad hehe,
To fajnie znajomym wyszlo czyli mają naprzemiennie inna płeć co ciążę córka syn córka syn
?
Wiesz co jest szansa że będziesz miała grzecznego drugiego synka wg teorii o odmiennych charakterach hahaha [emoji6][emoji23]
Nas młodszy wymeczył ojeju , jeszcze do niedawna mówiłam że to już koniec dzieci
Naomi- u mnie musi być córka bo już mi się męskie pomysły skończyły [emoji23][emoji23][emoji23], a dziewczynek to znowu za dużo mi się podoba to mogę mieć od razu te bliźniaczki hahhaha
Co do utrzymania itp to ja często myślę czy damy radę w tyle osób czy ja dam radę psychicznie(hehe) ale też czy finansowo , co prawda mój mąż jest "robotny" Ale też nie chce go obarczac, teraz my spróbujemy z 2 razy i jak się nie uda to chyba damy spokój na jakiś czas wrócę do pracy trochę odsapniemy i zobaczymy co dalej i czy nam się będzie chciało , generalnie to ja już na pracę patrzę , Ale marzenie o córce nie umiera ..
BBAnna- trzymam kciuki może coś będzie , musi w końcu
Katiirl- nie ma co trzeba poczekać na faktyczne usg, aby raczej się rzadko kiedy sprawdzają
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom