reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

BBAnna No pierwsza na odstrzał idziesz kciuki za kreseczki
Naomi u nas jak córka to miała być Mia, Nina tez mi się podoba jak i Lea Emma. Dużo dla dziewczynek
A dla chłopca mój mąż wymyślił Elvis Haha serio ale chyba już mu przeglądałam- chociaż do końca nie jestem pewna bo od roku mówił każdemu ze jak będzie syn to Elvis. Mi się podoba jeszcze Luis, Nolan, Leo. Ale ogólnie No to ja wole takie nietypowe bardziej nie Polskie imiona. Ale nie powiem tez mi się podoba Stas czy Antoś. Ale mam synów Niko i Milana wiec coś musi pasować [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Co do snów to mi ostatnio dzień przed wizytą usg prenatalne przysnil się chłopiec tylko ubrany był na różowo i dziwił mnie ten fakt aż się obudziłam! Jak myślicie cóż to może znaczyć? Rozum mówi chłopak a serce dziewczyna...

Kati No ja właśnie w sny nie wierze ze maja jakaś prorocza moc itd. U mnie się zawsze sprawdza jak o czymś myśle bądź jakaś sytuacja ma miejsce to to mi się mniejwiecej śni.
Jedni mówią ze na odwrót. Tyle teori ze hoho. Pewnie dużo o tym myślisz dlatego tak [emoji6]

BbAnna, kiedy testujesz?
Mi osobiście podoba się żeńskie imię Nadia, Natalia, Amelia, Pola. Z męskich Alan, Wiktor.

@Gosica w piątek test, tak sobie wymyslilam. Dość wcześnie bo 11 dpo. Prezczucia mam totalnie 50 na 50. Raz myślę że może się udało a za chwilę ze na bank nic z tego..

reklama
Bb_Anna, a rzeczywiście pisałaś ze test przed weekendem. Ja chwile po ;) moje przeczucia to niestety ze się nie udało. Poza jajnikiem nie mam innych objawów. Temp na razie w gorze. Ale to 20 dc wiec ma prawo.

Do góry