Cześć dziewczyny, generalnie ja mam to samo...
Pragnienie silne a jednocześnie strach , z 2 str. Wiem że zdrowie najważniejsze bo ja jestem za słaba psychicznie żeby patrzeć na cierpienie dziecka, ale to pragnienie siedzi już tak zakorzenione że nie wiem co by było gdy wyjdzie syn,
Także leeleeth-wiem dokładnie o czym mówisz..
Ja też tak bardzo trzymam kciuki za wszystkie nasze planowane ciaze córy i synów,
Imama- dalej mocno kciuki trzymam za Ciebie obyś była w tym % pomyłki co do płci ,
Myślę że wygląd, i kształt brzucha, zachcianki itp.nic nie maja do płci, ja miałam dwie różne ciążę a efekt końcowy ten sam [emoji23], chociaż tak tulę i obcaluje zawsze synka i jednego i drugiego że sobie nie wyobrażam że mogłoby być inaczej oni siebie potrzebują,i napewno w życiu jeszcze nie raz będą . Uwielbiam patrzeć jak się bawią nawet jeszcze tylko obok siebie czasem razem ale widzę że młodszy synek nie zna życia bez brata i zawsze za nim wygląda jak go nie widzi , taki mały a taki kochany , hihi
Ja rozmyślam nad 3 ciąża ,
Najgorsze to gadanie ludzi - och to teraz musi być (odwrotna płeć)
Dlatego naprawdę w 2 ciąży jak nie wiedzieliśmy było lepiej, miałam że mamy niespodziankę i tyle
bynajmniej nie musiałam słuchać, a jak już się urodził to och i ach
śliczny ale naprawdę wiem że każda mama tak napiszę o swoim dziecku (haha) ale mój syn piękny od razu po porodzie haha
No nic rzadko się odzywam ale was czytam zastanawiam się czy planowanie to nie po prostu łud szczęścia i tyle,
Idę dospac bo o 5 wstałam
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom