reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny ta dziewczyna z bakusiowo.pl miala usg i teraz lekarz widzial ewidentnie dziewczynke wiec pomylki na wczensym etapie to nie rzadkosc;-) takze imama bardzo czekam na usg!!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze półtorej tygodnia! Czekam jak na szpilkach. Normalnie wierze w cuda chyba hehe
Maziajka to wychodzi ze jednak testy najpewniejsze. Niedawno na fb tez z chłopaka dziewczynka się zrobiła z usg w 15 tc i naprawdę było widać siurka i jajka.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama, jeszcze tylko 1,5 tyg? Yupppi;) tez czekam na Twoje usg prawie jak na swoje [emoji12]

@Imama ja wciąż wierze w dziewuszke u Ciebie! I z całych sił trzymam kciuki.
Jeszcze tylko półtora tygodnia...

A powiem Wam, ze jak urodziłam Emilka to była kobieta co miała mieć dziewczynkę a urodziła chłopca! W różowościach Go ze szpitala odbierali, kobieta sie tak śmiała, ze na 10 min przed porodem dowiedziała sie ze ma synka [emoji6]
Z tego co słyszę to wcale nie taki rzadki przypadek.

Dzięki, Kochane, ze podzielilyscie sie swoimi odczuciami. Jakoś mi lżej, że nie jestem jakimś ewenementem w swoich odczuciach. Dziękuje za każde dobre słowo, trzymam za Was kciuki, za wymarzone płcie i zdrowe bobaski [emoji1307][emoji1307][emoji7]

Wstałam o 9.30 - z chlopakami - matka roku [emoji23][emoji23] dzięki Bogu pospali i mogłam trochę poleniuchowac a to się rzadko zdarza :D ,

Wczoraj za cukierkami Pogoń , bandy dzieci itp

Mi się przysneło i śniło mi się że byłam w szpitalu z powodu dolegliwości serca jakieś kołatania itp. A koleś do mnie na IP że to związane z ciąża a ja zdziwiko [emoji23][emoji23][emoji23] - I się obudziłam , hah, w tym miesiącu tak mi się cykl przesunął że cudem nie wpadliśmy ! (Uff) aż 4 dni szybciej ! mi się owulacja przesuneła - O matko ! 2-3 dni nam wyszło ale bez wpadki bo właśnie dostałam okres dziś , ale jaja po prostu ..

Całe forum czeka na usg Imamy :D heheh

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, tez przezywasz staranka. Ale wiesz, z wpadek to często dziewczynki wiec wiesz...;)
Ale widzisz jak działaliście 2-3 dni przed ovu to srednio jesteście płodni, chociaż to jest nie mały odstęp.

Gosica - my właśnie z tych bardziej płodnych bo syna mam z hardcore starań córkowych , No i jeszcze się nie staramy [emoji23], zaczynamy jednak w grudniu nie styczniu, generalnie po prostu szok przeżyłam że aż tyle mi szybciej owulacja przyszła

A ty jak tam ??

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, czyli kolejny cykl już starankowy! Fajnie,dołączysz do aktywnych staraczek.
U mnie dzisiaj 20dc. Jakoś dłuży mi się do testowania. Planuje wykonać test w niedziele lub w poniedziałek [emoji4]

Millo a jak Ty nasza Ciężarna?

Miciurka No to będzie ciekawie! Aż się Waszych staranek doczekać nie mogę.
Gosica testuj i dołączaj do ciężarnych a nie się obijasz hehe

reklama
Do góry