reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny ta dziewczyna z bakusiowo.pl miala usg i teraz lekarz widzial ewidentnie dziewczynke wiec pomylki na wczensym etapie to nie rzadkosc;-) takze imama bardzo czekam na usg!!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze półtorej tygodnia! Czekam jak na szpilkach. Normalnie wierze w cuda chyba hehe
Maziajka to wychodzi ze jednak testy najpewniejsze. Niedawno na fb tez z chłopaka dziewczynka się zrobiła z usg w 15 tc i naprawdę było widać siurka i jajka.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama, jeszcze tylko 1,5 tyg? Yupppi;) tez czekam na Twoje usg prawie jak na swoje [emoji12]

@Imama ja wciąż wierze w dziewuszke u Ciebie! I z całych sił trzymam kciuki.
Jeszcze tylko półtora tygodnia...

A powiem Wam, ze jak urodziłam Emilka to była kobieta co miała mieć dziewczynkę a urodziła chłopca! W różowościach Go ze szpitala odbierali, kobieta sie tak śmiała, ze na 10 min przed porodem dowiedziała sie ze ma synka [emoji6]
Z tego co słyszę to wcale nie taki rzadki przypadek.

Dzięki, Kochane, ze podzielilyscie sie swoimi odczuciami. Jakoś mi lżej, że nie jestem jakimś ewenementem w swoich odczuciach. Dziękuje za każde dobre słowo, trzymam za Was kciuki, za wymarzone płcie i zdrowe bobaski [emoji1307][emoji1307][emoji7]

Wstałam o 9.30 - z chlopakami - matka roku [emoji23][emoji23] dzięki Bogu pospali i mogłam trochę poleniuchowac a to się rzadko zdarza :D ,

Wczoraj za cukierkami Pogoń , bandy dzieci itp

Mi się przysneło i śniło mi się że byłam w szpitalu z powodu dolegliwości serca jakieś kołatania itp. A koleś do mnie na IP że to związane z ciąża a ja zdziwiko [emoji23][emoji23][emoji23] - I się obudziłam , hah, w tym miesiącu tak mi się cykl przesunął że cudem nie wpadliśmy ! (Uff) aż 4 dni szybciej ! mi się owulacja przesuneła - O matko ! 2-3 dni nam wyszło ale bez wpadki bo właśnie dostałam okres dziś , ale jaja po prostu ..

Całe forum czeka na usg Imamy :D heheh

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, tez przezywasz staranka. Ale wiesz, z wpadek to często dziewczynki wiec wiesz...;)
Ale widzisz jak działaliście 2-3 dni przed ovu to srednio jesteście płodni, chociaż to jest nie mały odstęp.

Gosica - my właśnie z tych bardziej płodnych bo syna mam z hardcore starań córkowych , No i jeszcze się nie staramy [emoji23], zaczynamy jednak w grudniu nie styczniu, generalnie po prostu szok przeżyłam że aż tyle mi szybciej owulacja przyszła

A ty jak tam ??

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, czyli kolejny cykl już starankowy! Fajnie,dołączysz do aktywnych staraczek.
U mnie dzisiaj 20dc. Jakoś dłuży mi się do testowania. Planuje wykonać test w niedziele lub w poniedziałek [emoji4]

Millo a jak Ty nasza Ciężarna?

Miciurka No to będzie ciekawie! Aż się Waszych staranek doczekać nie mogę.
Gosica testuj i dołączaj do ciężarnych a nie się obijasz hehe

reklama
Do góry