reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosica oj ja pamietam jak ja się stresowałam do pierwszego testowania.
Monia dopiero doczytałam. Który masz dpo? Ja miałam naprawdę ledwo widoczna kreskę albo cień w tym miejscu. A na inny z clearblue był kompletny negatyw. Może spróbuj zrobić zdjęcie to popatrzymy [emoji7] ja tam wierze ze pozytyw!
Z tym odstępem małym po porodzie widomo nie jest to pewniak. U mnie tez niby mała różnica i chyba się nie sprawdziło tyle czynników co serio gdybym czytała te moje staranka u kogoś to bym stawiała na ta core Haha
Kitqa właśnie rozmawiałam ze znajoma miała mieć córkę druga do końca a urodziła syna. I szok ale dla nich tez wielkie szczęście i radość. Oby był ten siurek. Bo jak patrzę na fb te potty shot to jestem bardzo kiepska w zgadywaniu.
Karmienie piersią myśle tez ma wpływ wielki chyba Elena i PolciaPoleczka tez maja córki po kp. Ogólnie przy kp ma się niskie wszystkie hormony w tym właśnie najważniejszy testosteron i estrogen ale zaś nie można brać prawie żadnych suplementów i to mnie denerwowało.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Katirl, Imama już się nastawiła na synka. Fajnie gdyby się okazało ze to córcia, Oj byśmy świętowały ! [emoji41]

Imama no to znajoma doznała niezłego szoku hehe u mnie szoku nie będzie bo spodziewam się każdej ewentualności :)[emoji178][emoji170]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ah tam ah tam Gosica ja tez myślałam ze się nastawiłam ale jednak w głębi serca ma się silne parcie na ta core. Jest rozczarowanie nie ma co, niestety.
Kati gdyby to był taki pewniak to Ok ale niestety można wiele zrobić a nic z tego. U mnie serio praktycznie sami chłopcy w rodzinie (jedna córka) wiec szanse są i tak znikome. Jest dużo rodzic 50/50 a u mnie 90/10 Haha

Imama, miałabym podobnie.Liczylabym cały czas na córkę. I rozumiem Twoje rozczarowanie-niestety jak się marzenie nie spełni to ten żal zostaje ;( poczekajmy jeszcze 3 tyg!
Co z tego ze mnie w rodzinie przewaga dziewczyn, jak u męża większość chłopców-myśle ze ta strona tutaj gra duża role.

Imama wiesz powiem Ci że naprawdę czasami chyba zależy to od genów kobiety mam sąsiadów u których są same dziewczyny i nawet zmiana partnerów co miało miejsce daje i tak córki. Sąsiadka ma 4 córki te córki mają po kilka córek i tak dalej i w całej bardzo dużej rodzinie nie ma ani jednego chłopca to dla mnie jest coś niesamowitego. A mówią że to nie zależy od kobiety.

Dziewczyny, ja z kolei znam rodzine gdzie były 3 dziewczyny, one miały corki-2 z nich po 2, a ta trzecia 6!;) z kolei te córki maja już w większości synów! I bądź to mądry [emoji23]

reklama
Leeleeth- to nie ma co się brać za listonosza Haha, generalnie jak to ma na zbyciu kasę to czemu nie można zobaczyć co oferują plus dalej robić wg siebie planowanie , to u Ciebie dużo miłości tyle chlopaczkow

Majorcia - chociaż nagroda za brak namiętności jest

Gosica - ja też cały czas myślę o zakwaszaniu czy działać z tym czy nie , no i powodzonka :) . Wow koleżanka niezła tak szybko 3 dzieci pokłony dla niej :D

Dziewczyny raczej wątpię że z konkretnego jajnika jest konkretna płeć - jajo to jajo , z obojętnie jakiego jajnika :D

Aleksandra- pomysl z perspektywy syna - że fajnie będzie miał mając brata, są i synowie co blisko rodziców się trzymają ale rozumiem twoje obawy, też się boję ze chłopaki zajmą się sobą że z mężem beda cos robić a ja zostanę taka "zapomniana Zosia samosia"

Katiairl-ale masz dużo rodzeństwa , i co dało się bez planowania mamie obie płcie mieć a teraz nie wiem czemu tak trudno :/ ,

Szczerze wam powiem że zawsze myślałam że będę miała same córki a nie samych synów ,przez to że u mnie w rodzinie naprawdę same dziewczyny bardzo mało płci męskiej , no ale widać teraz że Chyba musi się wyrównać ;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry