reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ana87 No nie wierzę... jak widać wizyty na NFZ utrzymują się nadal na tym samym kiepskim poziomie, jakoś obsługi i to zdjęcie. Ana kiepsko widać, ale ; ) można by rzec że widać tam rozłączone kreski, moim zdaniem jest szansa na dziewczynkę :D ale głowy nie daję ;)

Aż zaczęłam obawiać się swojej wizyty na NFZ.... :( aż nie chce mi się tam iść

Ostatnia edycja:
Drugie zdjęcie nie pozostawia wątpliwości- faktycznie córeczka! [emoji4]
No dokładnie co za gin skoro w 21 tygodniu i w takiej pozycji dziecka nie potrafi określić płci. Następne usg też u tego samego?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

bardzo dziekuje dziewczyny
jestem przybita.juz dostaje fiola.chcialabym wiedzieć juz na 100%. tak w styczniu u tego samego.on zrobił to dziś z premedytacja bo wiedział ze mam dwóch synów.brany jest na kasę niestety.jak bym kasę dala to odrazu by mi powiedział.☹ jeszcze perfidnie zrobił zbliżenie i kazał mi samej odgadywac☹ szkoda gadać.mi zdawało się ze widzę te 3kreseczki sławne.ale .....zostaje ale ☹ lekazem nie jestem☹ myślałam żeby iść na usg 3d nigdy nie byłam.co sadzicie? Jest szansa dokładnie zobaczyć? Z pomiarów usg dzidzia ma ponad 19tygodni.a z miesiączki 21

Ana pewnie ze tak idz do dobrego gina ale wg mnie to laseczka jest.Moze idz prywatnie na polowkowe i tyle zaplacisz tyle samo co 3d a sprawdzi jeszcze wszystkie narzady porzadnie.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ana a może faktycznie pójdź prywatnie już nie chodzi o sama płeć ale w tym tygodniu ważne jest precyzyjne badanie bo serduszko ładnie widać. Ja miałam 3d. Ogólnie ludzie mnie wysmiali ze płacę bez sensu ale zdjęcia są świetne i pamiątka naprawdę super. Stoi w ramce i podoba mi się najbardziej ze wszystkich. Sam fakt że zrobione jak była w moim brzuchu to już całkiem mnie rozczula... Ale to tylko moje osobiste odczucia, każdy ma inne.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry