reklama
PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Ana87 ja widzę 3 kreseczki Wiec dziewczynka
B
bibiU
Gość
Dopiero w styczniu? MASAKRA ;(
kitqa
Ana87 No nie wierzę... jak widać wizyty na NFZ utrzymują się nadal na tym samym kiepskim poziomie, jakoś obsługi i to zdjęcie. Ana kiepsko widać, ale ; ) można by rzec że widać tam rozłączone kreski, moim zdaniem jest szansa na dziewczynkę ale głowy nie daję
Aż zaczęłam obawiać się swojej wizyty na NFZ.... aż nie chce mi się tam iść
Aż zaczęłam obawiać się swojej wizyty na NFZ.... aż nie chce mi się tam iść
Ostatnia edycja:
kinga_z1
Drugie zdjęcie nie pozostawia wątpliwości- faktycznie córeczka! [emoji4]
No dokładnie co za gin skoro w 21 tygodniu i w takiej pozycji dziecka nie potrafi określić płci. Następne usg też u tego samego?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
No dokładnie co za gin skoro w 21 tygodniu i w takiej pozycji dziecka nie potrafi określić płci. Następne usg też u tego samego?
Ana87
bardzo dziekuje dziewczyny
jestem przybita.juz dostaje fiola.chcialabym wiedzieć juz na 100%. tak w styczniu u tego samego.on zrobił to dziś z premedytacja bo wiedział ze mam dwóch synów.brany jest na kasę niestety.jak bym kasę dala to odrazu by mi powiedział.☹ jeszcze perfidnie zrobił zbliżenie i kazał mi samej odgadywac☹ szkoda gadać.mi zdawało się ze widzę te 3kreseczki sławne.ale .....zostaje ale ☹ lekazem nie jestem☹ myślałam żeby iść na usg 3d nigdy nie byłam.co sadzicie? Jest szansa dokładnie zobaczyć? Z pomiarów usg dzidzia ma ponad 19tygodni.a z miesiączki 21
jestem przybita.juz dostaje fiola.chcialabym wiedzieć juz na 100%. tak w styczniu u tego samego.on zrobił to dziś z premedytacja bo wiedział ze mam dwóch synów.brany jest na kasę niestety.jak bym kasę dala to odrazu by mi powiedział.☹ jeszcze perfidnie zrobił zbliżenie i kazał mi samej odgadywac☹ szkoda gadać.mi zdawało się ze widzę te 3kreseczki sławne.ale .....zostaje ale ☹ lekazem nie jestem☹ myślałam żeby iść na usg 3d nigdy nie byłam.co sadzicie? Jest szansa dokładnie zobaczyć? Z pomiarów usg dzidzia ma ponad 19tygodni.a z miesiączki 21
Ana pewnie ze tak idz do dobrego gina ale wg mnie to laseczka jest.Moze idz prywatnie na polowkowe i tyle zaplacisz tyle samo co 3d a sprawdzi jeszcze wszystkie narzady porzadnie.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kinga_z1
Ana a może faktycznie pójdź prywatnie już nie chodzi o sama płeć ale w tym tygodniu ważne jest precyzyjne badanie bo serduszko ładnie widać. Ja miałam 3d. Ogólnie ludzie mnie wysmiali ze płacę bez sensu ale zdjęcia są świetne i pamiątka naprawdę super. Stoi w ramce i podoba mi się najbardziej ze wszystkich. Sam fakt że zrobione jak była w moim brzuchu to już całkiem mnie rozczula... Ale to tylko moje osobiste odczucia, każdy ma inne.
Podziel się: