reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Lele, masz 5 synów? Nie wiedziałam. Ale planowani synowie? Jeśli tak to czekam na wskazówki!:) to u Was faktycznie pożądana córcia. Jak patrzę na swoją to taka jest teraz śmieszna papuzka, nie mogę się nadziwić pomysłom rocznego dziecka[emoji16]

Ania, udało się udało, liczę na to.

Monia to już jutro testy? Czekamy na dobre wieści z rana. Napisz w kogo Ty celujesz czy obojętnie? Gubię się trochę:(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny jestem po usg.tak jak myślałam panstwowo iść to masakra.lekarz juz na wejściu powiedział ze mi płci nie powie bo 21tydzien to za wczesnie dziecko się rozkraczylo na cały ekran.a on do mnie -ma pani młodsze oko tobprosze patrzeć!nawet zbliżenie zrobil.jak poprosiłam o zdjęcie to zbulwersowal sie- powiedział ze jak tam można .to tak jakbym ja gacie ściągła i mi zdjęcie zrobi totalny cham!!!powiedziałam mu ze to żadna zbrodnia .mam chociaż zdjęcie.wdtawie poznej

Ana87 współczuję doświadczenia. Mnie chyba już nic nie zdziwi. Czasami człowiek boi się zapytać a przecież z lekarzem powinno się swobodnie o wszystkim rozmawiać przecież w wiele sytuacji jest dość intymnych i krepujacych a oni jeszcze nie pomagają. Nie martw się. Pokaż zdjęcie, a Ty co wypatrzylas?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@kinga niestety nie podpowiem jak chłopca zrobić bo nam to poprostu wychodzi, przeć owu, w owu, po owu [emoji23]
Także samo sie robi, planować dopiero teraz zamierzam, i całe moje planowanie polega na całkowitej odmianie życia i liczę ba fart [emoji6]

@ Ana87 masakra co piszesz, a powiedział Ci cokolwiek?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

zdjecie

Załączniki

• WP_20171023_13_39_00_Pro.jpg
    WP_20171023_13_39_00_Pro.jpg
    835,6 KB · Wyświetleń: 125
Ana ale wizyta.... no szok. Co za burak, w końcu po to sie idzie do lekarza zeby coś zobaczyć, w domu sobie usg nie zrobisz. Poza tym co to znaczy ze 21 tydzien to za wczesnie? Na tym etapie to już widać elegancko chyba że sie dzidziol zasłania. Ze zdjęcia to mi ciężko coś określić bo ja nie umiem tych usg interpretować, a ty co widzisz?

reklama
Do góry