reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama bardzo się cieszę, że wszystko ok :) to najważniejsze

Dla mnie głowa jest dziewczynkowa bo bardziej płaskie czoło a nub też dłuższy i prosty bardziej dziewczynkowy mi się widzi :) ale nie jestem specjalistą od usg

Nie kusi Ci zrobić badanie nawet samej krwi pod płeć? Gdyby w PL było by to możliwe to ja bym się pewnie skusiła no i nie za cene 2200 :)

reklama
No odstaje dziewczyny ale sama nie wiem czy to to czy nóżka. No wypatrywałam i zależało jak tam dziecko się ułożyło. Z moimi chłopakami odstawał cały nub ale to bliżej 13 tc było. Może podpatrze jeszcze w poniedziałek [emoji6] ważne ze dzidzia dobrze bo jeszcze wczoraj wieczorem znajoma napisała ze jej wysokie prawdopodobieństwo wyszło po badaniach i byłam przerażona!
Aleksandra jeszcze nikt nie odpisał. Ale myśle ze napiszą ze chłopak bo bo tak to wyglada. Ale dam znać jakie odp dostałam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Biedronka zobaczę co zobaczę w poniedziałek. Ale chyba poczekam jeszcze. Zależy kiedy następna wizytę będę miała itd. Także byle do poniedziałku [emoji23]

Imama, gratuluje zdrowej dzidzi. To jest najważniejsze!
Jeśli chodzi o nuba to się tu nie wypowiadam bo się po prostu na tym nie znam, za wiele z usg nie umiem wyczytać;(
Co do płci to ja mam jakieś przeczucia ze to dziewczynka tym bardziej ze jak twierdzicie nub płaski tylko cos jest na końcu. Może to cześć nóżki itp.

Mikallo-mialo być wstawanie [emoji23][emoji23] (do dziecka :p) , Ramzi metoda jak każda inna jednym się sprawdzi innym nie ,

Imama- jak to w Polsce się krwiakami nie przejmuja...?!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mikallo dziękuje. Z ramzi wszysy wywróżyli dziewczynkę ale to takie z przymróżeniem oka teoria.
Miciurka No tak mi dokładnie powiedział! Ze jak nie krwawie to żaden lekarz w Polsce się tym nie przejmuje bo jej plaga krwiaków.
Im więcej patrzę zdj z usg tym serio synek to jest mój trzeci

reklama
Do góry