reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama bardzo się cieszę, że wszystko ok :) to najważniejsze

Dla mnie głowa jest dziewczynkowa bo bardziej płaskie czoło a nub też dłuższy i prosty bardziej dziewczynkowy mi się widzi :) ale nie jestem specjalistą od usg

Nie kusi Ci zrobić badanie nawet samej krwi pod płeć? Gdyby w PL było by to możliwe to ja bym się pewnie skusiła no i nie za cene 2200 :)

reklama
No odstaje dziewczyny ale sama nie wiem czy to to czy nóżka. No wypatrywałam i zależało jak tam dziecko się ułożyło. Z moimi chłopakami odstawał cały nub ale to bliżej 13 tc było. Może podpatrze jeszcze w poniedziałek [emoji6] ważne ze dzidzia dobrze bo jeszcze wczoraj wieczorem znajoma napisała ze jej wysokie prawdopodobieństwo wyszło po badaniach i byłam przerażona!
Aleksandra jeszcze nikt nie odpisał. Ale myśle ze napiszą ze chłopak bo bo tak to wyglada. Ale dam znać jakie odp dostałam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Biedronka zobaczę co zobaczę w poniedziałek. Ale chyba poczekam jeszcze. Zależy kiedy następna wizytę będę miała itd. Także byle do poniedziałku [emoji23]

Imama, gratuluje zdrowej dzidzi. To jest najważniejsze!
Jeśli chodzi o nuba to się tu nie wypowiadam bo się po prostu na tym nie znam, za wiele z usg nie umiem wyczytać;(
Co do płci to ja mam jakieś przeczucia ze to dziewczynka tym bardziej ze jak twierdzicie nub płaski tylko cos jest na końcu. Może to cześć nóżki itp.

Mikallo-mialo być wstawanie [emoji23][emoji23] (do dziecka :p) , Ramzi metoda jak każda inna jednym się sprawdzi innym nie ,

Imama- jak to w Polsce się krwiakami nie przejmuja...?!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mikallo dziękuje. Z ramzi wszysy wywróżyli dziewczynkę ale to takie z przymróżeniem oka teoria.
Miciurka No tak mi dokładnie powiedział! Ze jak nie krwawie to żaden lekarz w Polsce się tym nie przejmuje bo jej plaga krwiaków.
Im więcej patrzę zdj z usg tym serio synek to jest mój trzeci

reklama
Do góry