Leeleth- testosteron obniża korzeń lukrecji, Ja chce tak samo jak Imama trochę lukrecji trochę szyszki chmielu (to samo działanie ) ale lukrecji nie mogą osoby z nadcisnisniem,
Kitqa- mąż niech je dużo czerwonego mięsa , mielone np. Łatwo wchodzi
, No i może ćwiczenia na zwiekszenie masy mięśniowej,
Gosica-a może jakiś vitex lub castagnus by Ci pomógł na regulacje cykli, ja tak samo miałam co dziwne po porodzie mi przeszło wow... ,
Ana- takie osoby się uważa za szczęściary heheh,czyli ci dziecko w kręgosłup weszło
[emoji14] Hehe, ja tak miałam w 2 ciąży , wszyscy w szoku że ja w ciąży i że zaraz rodze bo do 7 miesiąca prawie zero brzucha [emoji23], ps. Szwagierka to Cię chyba zje jak się dowie że córka (trzymam kciuki za córkę dalej ) może lepiej jak będzie córka to kłam że syn niech się szwagierka chwile pocieszy hehe, mój kuzyn tak zrobił wpadli z 3 dzieckiem mieli 2 synów i powiedzieli mamie że 3 syn (wiedzieli że córka będzie ) i mama taka zaskoczona taka szczęśliwa Hihi, niespodziankę jej chcieli zrobić
Ja tu z mężem debaty prowadzę czy tak właściwie teraz dobry czas na dzidcko , bo szczerze to mnie zamecza psychicznie te moje chłopy zwlaszcza młody (nic nie je nie pije oprócz mleka ) to wmuszanie juz mnie doprowadza do szewskiej pasji, chciałabym troszkę się odbić od dna zmienić auto i kupić dom [emoji23], bo wynajmowanie też już mnie wkurza ile się można przeprowadzać eh,
Tylko mnie trzyma ta myśl że teraz jak jeszcze mam mleko i jestem szybko po porodzie to przewaga na córkę no i wychować "krejzi bunch "na raz a później spokój
, ciężko mi się zdecydowac - dlatego wpadka najlepsza [emoji23] hehe
Imama - jak twój mąż bral OLE? I czy brał na raz w tym samym czasie co szyszki i lukrecje?
Ja się muszę przemoc do kawy i diety , eh zmora..
Marzycielka ja się śmieje że już mam syna z lata i zimy (sierpień i styczeń) więc została mi jesień i wiosna do zaliczenia [emoji6] [emoji14] Hehe ,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom