reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tak sobie myślę ze w mojej Wpadce było prawie wszystko odwrotnie niz z synami- zmieniam styl dotychczasowego zycia. Jesli z tego córki nie bedzie to juz nigdy nie bede po prostu Jej miec- bo nic mi nie pomoże juz... Szwagierka meza ma 3corki-chciala syna- jak sue dowiedziała ze jestem w ciazy to pewnie krzyżem leży żebym miała 3syna- taka wredna jest.... Tak tez powiedziała teściowej- ze pewnie syn bedzie... A wie ze marze o corce:angry:

reklama
Ana mi się widzi, że normalne który masz tc? Mnie też si€ tak robiło. Jeśli chodzi o szwagierke haha to jest żałosna siostra mojego męża jest taka sama hehe wszystko od nas odgapia naroznik sprzedaje z salonu u siebie bo chce tak jak u mnie sam wielki stół i krzesła :-D i wiele takich rzeczy robi

Dziewczyny zadam głupie pytanie- jak stoję to brzuch jest .dosc mały ale jest.ale jak siebpoloze to sie rozlewa i jakby go nie było.czy to normalne???

Tak : ) tak samo bylo u mnie, jak lezalam to brzuch byl plaski i nie bylo widac ciazy [emoji57] teraz tez jest mniejszy jak leze, ale juz jest bo i i ciaza "wyzsza"

tak sobie myślę ze w mojej Wpadce było prawie wszystko odwrotnie niz z synami- zmieniam styl dotychczasowego zycia. Jesli z tego córki nie bedzie to juz nigdy nie bede po prostu Jej miec- bo nic mi nie pomoże juz... Szwagierka meza ma 3corki-chciala syna- jak sue dowiedziała ze jestem w ciazy to pewnie krzyżem leży żebym miała 3syna- taka wredna jest.... Tak tez powiedziała teściowej- ze pewnie syn bedzie... A wie ze marze o corce:angry:

Och te szwagierki... Czemu one sa takie wredne, swojej tez nie lubie fujj (ciekawe co o mnie opowiada[emoji848]) a o tesciowej to juz nie wspomne.
Mam nadzieje ze utrzesz jej nosa [emoji1303][emoji16]i bedzie corcia piekna jak ta lala

Miciurka to moje pierwsze starania. Chcialabym dziewczynke ale ogolnie chyba z zajsciem u mnie nie bedzie latwo wiec odpuszczam i moze byc tez chlopiec.
Ogolnie to malo sole i malo miesa jem a duzo nabialu, bo lubie. Kawke tez pije i cos slodkiego do tego.

Dzis mialam dziwny atak @. 2dc a mialam tak silny bol brzucha i skurcze, ze myslalm ze zemdleje. Do tego zimny pot i dretwienie rak. Czy ktos mial cos takiego?

Leeleth- testosteron obniża korzeń lukrecji, Ja chce tak samo jak Imama trochę lukrecji trochę szyszki chmielu (to samo działanie ) ale lukrecji nie mogą osoby z nadcisnisniem,

Kitqa- mąż niech je dużo czerwonego mięsa , mielone np. Łatwo wchodzi ;), No i może ćwiczenia na zwiekszenie masy mięśniowej,

Gosica-a może jakiś vitex lub castagnus by Ci pomógł na regulacje cykli, ja tak samo miałam co dziwne po porodzie mi przeszło wow... ,

Ana- takie osoby się uważa za szczęściary heheh,czyli ci dziecko w kręgosłup weszło ;) [emoji14] Hehe, ja tak miałam w 2 ciąży , wszyscy w szoku że ja w ciąży i że zaraz rodze bo do 7 miesiąca prawie zero brzucha [emoji23], ps. Szwagierka to Cię chyba zje jak się dowie że córka (trzymam kciuki za córkę dalej ) może lepiej jak będzie córka to kłam że syn niech się szwagierka chwile pocieszy hehe, mój kuzyn tak zrobił wpadli z 3 dzieckiem mieli 2 synów i powiedzieli mamie że 3 syn (wiedzieli że córka będzie ) i mama taka zaskoczona taka szczęśliwa Hihi, niespodziankę jej chcieli zrobić :)

Ja tu z mężem debaty prowadzę czy tak właściwie teraz dobry czas na dzidcko , bo szczerze to mnie zamecza psychicznie te moje chłopy zwlaszcza młody (nic nie je nie pije oprócz mleka ) to wmuszanie juz mnie doprowadza do szewskiej pasji, chciałabym troszkę się odbić od dna zmienić auto i kupić dom [emoji23], bo wynajmowanie też już mnie wkurza ile się można przeprowadzać eh,

Tylko mnie trzyma ta myśl że teraz jak jeszcze mam mleko i jestem szybko po porodzie to przewaga na córkę no i wychować "krejzi bunch "na raz a później spokój :D , ciężko mi się zdecydowac - dlatego wpadka najlepsza [emoji23] hehe

Imama - jak twój mąż bral OLE? I czy brał na raz w tym samym czasie co szyszki i lukrecje?

Ja się muszę przemoc do kawy i diety , eh zmora..

Marzycielka ja się śmieje że już mam syna z lata i zimy (sierpień i styczeń) więc została mi jesień i wiosna do zaliczenia [emoji6] [emoji14] Hehe ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosica ja też myślałam, że owu była w niedzielę lub najwyżej w poniedziałek. Sądziłam, że się ładnie wstrzeliliśmy w owulację. A z tego co mi na wykresie wyszło to była dopiero we wtorek, więc zrobiliśmy 2 dni przed owu:(Raczej uznaje ten cykl znowu za stracony, bo mój to ma chyba już słabe plemniki. Ostatnio było też 2 dni przed i nici:(. Zauważyłam że jak jestem na wyjeździe to organizm niby jest gotowy do uwolnienia jajeczka (śluz, testy pozytywne)ale jakby się wstrzymuje kilka dni i owu jest póżniej.
Ja też mam baby compa i tak jak piszesz jak mamy nieregularne cykle to te jego prognozy niestety nie bardzo się sprawdzają.

P.S. A ja mam akurat fajną teściową, moja matka ma gorszy charakter;)

Do góry