Tak, typowa kawe lub/i z ekspresu
Przed pierwsza ciaza pilam caly czas zielona i zwykla herbatę i tylko raz dziennie ok poludnia kawe i jest corka
Picie/nie picie kawy tyczy sie rowniez partnerow ?
Dobre pytanie [emoji848]
Przedstawiam Wam mojego synka
Cudowny [emoji173]️
Niech rośnie pięknie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Aleksandra- ja sie nie przygotowywałam -wpadka. Ale pol roku przed juz zmieniłam styl zycia- tak dla siebie - piłam ok 2-3l wody dziennie.przestalam jeść ziemniaki.zaczelam kasze orkiszowa.przestalam solic.pilam tylko zielona herbatę z sokiem malinowym.cwiczylam 3razy w tygodniu cardio przeważnie.staralam sie jeść regularnie co 3h. Lykalam witaminę c1000 i magne b6max. No i tyle.... Z synem drugim było ok 3dni przed owu. Teraz z wyliczeń wpadka tuz przed owu lub w owu.jeszcze nie wiem kto w brzuszku siedzi. Mam nadzieje ze dowiem sie kolo 10pazdziernika. Lekarz w 15tc próbował dlugo podejrzeć dziecko ale sie zaslanialo rączkami jak było bokiem to nuba nie widziałam ale powiedział ze nic nie sterczy- co dla mnie nic nie znaczy- bo mógł leżeć akurat
Za dziewczynkę [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Gosica - hm dziwne bo korzeń lukrecji popularny w staraniach, Ja to czytam te udane opisy starań
San.zak- no trudno trzymam kciuki na przyszły cykl, ile już się starasz o jaką płeć i co wdrożyłas,
Marzycielka- no to ja tak sobie pomyślałam że chłopy z nieparzystych to może czas coś zmienić hehe , zadna zabawa to nie była , a ten kalendarz co natrafilas to działa wstecz ? Z chęcią bym spr. Czy mi się z chłopakami zgadza
Mikallo-jak syn to powinien się rozkraczyc na polowkowym [emoji23] faceci to bezwstydniki , słodka focia
Biedronka - mi wychodziło jako pozytywny test owu ciemne krechy a ciąża była test owu tylko wykrywał,
Dziewczyny nt. Zelow - rephresh jest zalecany bardziej niż replens że względu że dostosowuje ph czyli jak ma się za niskie to podwyza a jak za wysokie to obniza , A replens jest nie dość że rozpuszczalny w spermie i CM, to jeszcze tylko działa jednostajnie że obnizy ph,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Na co jest lukrecja?
Normalnie miesza mi sie w głowie [emoji15]
Czyli repelentami na dziewczynkę jest lepszy?! Notuje [emoji3]
Mnie też się wydaje, że to wszystko kwestia przypadku i szczęścia :-)
Ginekolodzy mówią, że nie ma metody na płeć tzn. Mówi tak mama ginekolog, że się nie da. Zając Tomasz nie wiem czy kojarzycie występuje często w Pytanie na Śniadanie. Oglądałam odcinek właśnie o planowaniu płci i mówił o Shettlesie, że to jedynie zwiększa prawdopodobieństwo.
A my kobiety musimy w coś wierzyć i nie byłybyśmy sobą gdybyśmy nie spróbowały :-) trzeba wiedzieć, że zrobiło się wszystko
Ale skoro IG i DG mają oparcie w badaniach to coś musi w tym być według mnie...
A ja rozmawiałam z mężem nt planowania, on nie gin ale tez lekarz i wg niego sens ma zakwaszanie bo eliminuje męskie plemniki.
Witam w sobotni ponury dzień. U mnie trzeci 19dc, trzeci dzien od skoku temp. Dopiero na dzisiaj komputer pokazuje mi symbol chłopca, wiec potencjalne szanse na ciaze. Wczoraj wydawało mi się ze szyjka była nisko, rozpulchniona i lekko otwarta. Bez testów wnioskowalabym ze owulke mogła być wczoraj. Teraz już nic nie wiem ;( cóż może cos załapie z sobotnich przedtygodniowych przytulanek lub nocnych czwartkowych...
Biedronka, cos mi się ubzdurała ze staranka u ciebie już ruszyły, a na razie są tylko przygotowania?
Imama, tak sobie jeszcze myśle o czynniku ćwiczenia, pewnie ze zechce spróbować-tylko ja wybrałabym pływanie, nie wiesz jak ono ma się do cardio, czynnika dziewczynkowego?
Ja co najwyżej mogę ale colę, z kawa dla mnie będzie ciężko. Tu pewnie chodzi o to, ze kawa zakwasza organizm.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ciekawe pytanie ale chyba gdzieś na forum z fizjoterapia albo fitnessem można by zapytać [emoji848]
Imama - jeśli już to zastosuje metodę kanapowca[emoji23], bo z tego co czytałam to trzrba minimum 60 min dziennie a ja bym raz dała raz nie i bała bym się że sobie właśnie tylko podwyze testosteron,
Biedronka- na tv to bym nie patrzyła oni tam.mowia co chcą lub za co im tam zapłacą , mnie pociesza fakt że Atomic ś sumie dużo wie i dziewczyny biorą od niej diety i coaching i faktycznie mają corki, sama się zastanawiam czy się nie skusić na dietę od niej ,
Gosica - hm 3 wyższe temp to przecież potwierdzenie owulacji , dziwnie pokazuje a ty masz baby comp tak ? Ponoć tam też planowanie płci i sprawdza się bynajmniej bardziej aniżeli strzał na ślepo heh
Ja też mam jakieś dziwne objawy , jakieś bóle jajników i ból jak na okres nie wiem o co chodzi , zwykle jak już był okres po porodzie to już został , mam nadzieję że nic się nie rozwalilo,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to chyba nie chce sama kombinować bo boje sie, że z mojego kombinowania nic nie będzie i mocno zastanawiam sie nad planem od Atomic. Jedyne sensowne mi sie wydaje. W moim przypadku, No i dieta. Tylko jak skontrolować mojego, że nie podjada na mieście prosiak?
No jak żyć??? [emoji30]
Czy badanie hormonów i minerałów mogę robić karmiąc?
Wiadomo prolaktyna podwyższona będzie ale testo?
Co jeszcze zrobić?
@Imama podlewasz przykładowa dietę swoją ?