reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana87 jeden czynnik to wątpię żeby miał znaczenie. Całe planowanie jest na Ok 70% wiec wiesz a bez planowania 50/50 szans. Myśl pozytywnie. Ja sama sobie się dziwie ale sobie wkręciłam ze to chłopczyk mój i tyle. Naprawdę nie pomyślałabym ze tak Ok to przemyśle ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ana87 zobaczysz jeszcze bułeczka będzie [emoji6]
Marzyciela myśle ze nie ma przeciwskazan. Wiadomo nie popijać tabletki winem ale odstęp i wino myśle ze nie ma problemu. Dziewczyny widziałam ze przy clo często alkohol piją.

Gosica - hm dziwne bo korzeń lukrecji popularny w staraniach, Ja to czytam te udane opisy starań

San.zak- no trudno trzymam kciuki na przyszły cykl, ile już się starasz o jaką płeć i co wdrożyłas,

Marzycielka- no to ja tak sobie pomyślałam że chłopy z nieparzystych to może czas coś zmienić hehe , zadna zabawa to nie była , a ten kalendarz co natrafilas to działa wstecz ? Z chęcią bym spr. Czy mi się z chłopakami zgadza ;)

Mikallo-jak syn to powinien się rozkraczyc na polowkowym [emoji23] faceci to bezwstydniki :D , słodka focia

Biedronka - mi wychodziło jako pozytywny test owu ciemne krechy a ciąża była test owu tylko wykrywał,

Dziewczyny nt. Zelow - rephresh jest zalecany bardziej niż replens że względu że dostosowuje ph czyli jak ma się za niskie to podwyza a jak za wysokie to obniza , A replens jest nie dość że rozpuszczalny w spermie i CM, to jeszcze tylko działa jednostajnie że obnizy ph,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co dziewczyny czasem czytam i nie mogę uwierzyć. Czasem wątpię w to planowanie naprawdę. Nie wiem czy to nie przypadek.
Otóż śledziłam taka będą dziewczynę na GD. Ma dwie córki i planowała trzecia, strasznie nie chciała syna. Dietę miała to sama prawie, ograniczyła podjadanie i dodała femara to taki odpowiednik Clomid. I wiecie co w 11 tc zasugerowało jej dwóch lekarzy ze syn (bardzo szybko wręcz nie możliwe ze można określić tak szybko) i ona wkoncu zrobiła badania krwi i SYN!!! No nie wierze. Wogole się to kupy nie trzyma. Miała już dwie córki i powinna mieć wg GD i tego wszystkiego córkę bo super na to warunki a tu syn [emoji15]
maximbella TTC a GIRL Sway Attempt

Link do: maximbella TTC a GIRL Sway Attempt to jej staranka

Ostatnia edycja:
Imama, mi jakoś utkwiło ze kawy lepiej nie pic przy staraniach na dziewczynke-zwłaszcza dla faceta, bo plemniki maja wtedy większa prędkość i sprzyja to chlopcom.
Ale to było ze 2-3 lata temu jak czytałam, wiec pewnie się zmieniło.
Ana87, Imama czekam zniecierpliwiscia na Wasze usg połówkowy kiedy M.in dowiecie się na temat płci ;( licze na dziewczynki :)
Miciurka, tez mi ten korzeń Lukrecji wydaje się dość popularny przy staraniach. Znając życie tez może być to kwestia indywidualna. Ja póki co trzymam się tej teorii i daje mezowi cały czas szyszki, lukrecja i OLE.

reklama
Imama - może i przypadek , Ale szczerze powiem że ta laska dużo ćwiczyła a to mogło jej podnieść testosteron plus pozycje miała od tylu a to też penetracja dalsza może to zawazylo, widzę że w staraniach na dziewczynkę to misjonarska daje radę , ale też ciągle się zastanawiam o co w tym chodzi, trochę dziwne że syna nie chciała ;) hehe ,

Marzycielka - dzięki oblukam

Ja będę gadać z mężem nt. Starań czy lecimy z tematem czy odkładamy

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry