reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka jeszcze będziesz się cieszyć jak to wpadka [emoji6] ból trwa długo i co do h ciężko przecież określić. Czasem silniejszy jest np na drugi dzień a się myśli ze wczoraj był mega. Ja przynajmniej tak miałam.
Co do spisu produktów popatrz sobie dokładnie a spis treści od Atomic. I tam masz link do diety LE i Sa podane produkty. A jeśli chodzi o produkty chłopięce to patrz na dział testosteron i wtedy będzie co zwiększa testosteron jakie właśnie produkty [emoji6] przeczytaj sobie codziennie jeden link albo pare bo to szybko idzie i wtedy naprawdę cos zaczyna w tej głowie się układać. Ja tak robiłam.
Gosica dziwnie z tymi testami. Mi jednak zawsze to wychodziło. Pozytyw i na drugi dzień owu i wzrost temp po i właśnie trzy wyższe to się sprawdza owu. Ale z lady compem to powinnaś mieć łatwo. Ale jak widać to chyba tylko zaprogramowany komputerek i samemu trzeba sprawdzać. Działajcie dzisiaj ja trzymam kciuki!
Ja mam termin na prenatalne na 11 października [emoji7] będę wtedy 12t3dzien

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Miciurka, pytasz o metodę czy abstynencja itp? Działaliśmy w sobotę, wiec jeśli ovu była dzisiaj to 5 dni odstępu.
Jeśli ovu dzisiaj to w razie czego zadziałamy dzisiaj hurryup.
A dieta LE, to skrót od Łów?? Generalnie niskokaloryczna? Bo jeśli tak to taka dietę mam od paru lat ;)
Plemnik gigantów musiał być ze przy takim zakwaszeniu się przebił ;)
Ale ja po stosunku przed II ciąża podsyłam się płynem do higieny intymnej +j&d i ciąża była.
Kiedy masz 10-12 dpo?
Ana87, suwaczka nie widzę ale to chyba przez to ze tez jestem na tel ;) ciąża już zaawansowana, optymalny czas na oszacowanie płci.10 października już niedługo ;)
Imama, dzięki za [emoji110]widzisz na mój cykl to nawet komputer nie daje rady ;(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama dokładnie trzeba mieć nadzieję, najwyżej będę codziennie aplikować sobie trochę żelu żeby pomóc chłopakom przetrwać do owu. Te 2/3dni.
Buniczek to prawda że zakwaszanie i duże odstępy od owu mogą zadziałać że wogole ciąży nie będzie ale rozumiem ciebie też miałam w głowie że niechce syna że 3 ci to już za wiele itd itp dopuki nie poronilam......

Gosica powodzenia, nie ma już na co czekać, działaj! Ja też się ciągle wcześniej zastanawiałam czy już, czy może trochę poczekać i wydaje mi się że zawsze się raczej spóźniałam przez te dywagacje;)
Ana 87 jeśli zrobiłaś odwrotnie niż z synem to jest duża szansa że płeć będzie odwrotna. Tak mi się wydaje bo też na to stawiam:)
Miciurka dopiero zaczynasz przygotowania, a kto wie może już nie będą potrzebne;)może już coś zmajstrowaliście:)oczywiście córcie mam na myśli:)
Imama 11.10. już niedługo, może już coś uda się podejrzeć:)

Imama - dzięki za info , szczerze powiem troszkę ciężko mi się odnaleźć na GD, za dużo tam tego nie wiadomo gdzie iść co czytać , no nie wiem jak będzie wpadka to będzie trudno juz nie zmienię , ale mi chyba tak łatwo ciąża nie przychodzi ;) , Z tym bólem owulacyjnym to wiem o co chodzi , prawda prawda ja nigdy nie czułam a teraz po porodach czuje ,
A słuchaj myślisz że jak zrobię 2 miesiące diety to już ok żeby zacząć starania czy zrobić pełne 3 mies? Wiem.ze zalecane 12 tyg, ale np z clo myślę że tylko 2-3 cykle będę chciała , więcej nie bo strach , teraz tak sobie myślę że znam.laske która bardzo chuda same warzywka jadła tak mega zdrowo i dwie córki ma,

Ana- Jest laska i koniec [emoji16] hehe ale to wtedy strzał jak wygrana w totka , czekamy i kciuki trzymamy :)

Gosica - tak jaką metodę obrałas starań pytam :) , kochana ja się podmywalam płynem do higieny intymnej , robiłam j&d, zakwaszanie itp i też ciąża była hahha, nie wiem kiedy mam 12 dpo muszę obczaić :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry