reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Monia0281-nie zrobiłam odwrotnie tylko samo wyszlo ....:) wpadka totalna po 9latach małżeństwa.a bycia razem to jakieś 13lat. Myśleliśmy ze juz po owu .zawsze sie udawało...a tym razem nie... Miciurka- prawda jak wygrana w lotto - wole córkę niz kupę milionow:):):)

reklama
Mikallo wielkie gratulacje! Super ze się udało z chlopcem!!! Dobrze ze lekarz zmieniony i Ty spokojniejsza.
Miciurka ściągnij sobie Tapatalk żeby GD czytać o wiele lepiej niż na przeglądarce [emoji6] i wtedy dodajesz sobie do ulubionych posty i czytasz jak masz czas.
Jeśli chodzi o dietę to pełne 12 tyg musisz zrobić. Nie rób mniej bo naprawdę efekty niezbyt. Jedynie ze faktycznie chcesz dwa i wtedy zakwaszanie i inne techniki to jeszcze Ok. Ale pamiętaj dieta to najważniejsze [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mikallo super marzenie się spełniło ;) a robiłaś coś konkretnie w kierunku zaplanowania płci? Wiem ze córcię już masz ;)
Ah dlaczego z wpadki ja mam drugiego syna :-D
Imama a powiedz mi jak to jest np ze słodkim jest w ogóle dozwolone w diecie LE? Wiem ze jakieś owoce można jeść tylko czy one się liczą do tych 3 posiłków dziennie czy np jak jesteś głodna między posiłkami to możesz np podjeść suszona żurawinę czy jabłko bez skórki?

Mikallo- przypomnij swoje starania o synka. Przyszlamama87- ja jeszcze nie wiem kto w brzuszku siedzi:) marzenie mam...ale zdaje sobie sprawę ze byłoby to za piekne:) czekam jeszcze ok 2tyg i bedzie prawie polowkowe:)

Ana87 uda się na pewno zobaczysz trzymam mocno kciuki ✊✊✊️ Pisałaś ze trafiliście w sama owulacje ale stosunek był przerywany czy normalnie do końca? Bo nie wiedziałaś ze masz dni płodne tak po śluzie itd?

reklama
Przyszlamama87-myślałam ze owu byla bo 16dc miałam taki śluz z delikatna krwia rozciagliwy.to mnie zmyliło.17dc byl przerywany ale na przerywanym juz dobre kilka lat :) a pełny byl 19dc.kolo 10 rano.bol jak na @byl kolo 17.00 tak domniemywam.cykle miałam ok 30-31 .w czerwcu były upały i ćwiczyłam cardio .wszystko sie przestawialo:(

Do góry