reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Mikallo super wieści ;-) gratuluję.
Imama a jakie są szanse na upragnioną płeć bez diety tylko np.Tak jak ja ze biorę clo,Inofem i jeden stosunek w płodne a mąż OLE?
Imama a jakie są szanse na upragnioną płeć bez diety tylko np.Tak jak ja ze biorę clo,Inofem i jeden stosunek w płodne a mąż OLE?
Gosica
Monia, nie czekaliśmy tylko wieczorem działaliśmy podwójnie dokładnie te dywagacje tylko wprowadzają w błąd. Musze obrać inna strategie na kolejny cykl. Chyba ze cos z tego wyjdzie, zobaczymy...
Miciurka, ja Rez próbuje cis podczytywać GD ale tam jest mnóstwo postów. Można się dosłownie zakopać. Jak się zacznie czytać to trudno skończyć. Dzisiaj po stosunku robiłam j&d i dałam trochę sylku.
Mikallo, gratuluje synka! Super ze zdecydowałaś siena wizytę u nowego lekarza.
An87, jak wiesz z wpadek często dziewczynki wiec kto wie niedługo może wygrana, czego Ci życzę.
Imama, Tapatalk to jest aplikacja GD, czy rodzaj przeglądarki?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miciurka, ja Rez próbuje cis podczytywać GD ale tam jest mnóstwo postów. Można się dosłownie zakopać. Jak się zacznie czytać to trudno skończyć. Dzisiaj po stosunku robiłam j&d i dałam trochę sylku.
Mikallo, gratuluje synka! Super ze zdecydowałaś siena wizytę u nowego lekarza.
An87, jak wiesz z wpadek często dziewczynki wiec kto wie niedługo może wygrana, czego Ci życzę.
Imama, Tapatalk to jest aplikacja GD, czy rodzaj przeglądarki?
Mikallo - gratuluję synka !
W ogóle większość moich znajomych ma odmienne płci dzieci bez żadnego wydziwiania ale oczywiście ja to zawsze muszę być inna Hehe
Ja jeszcze chce wprowadzić żeby urodzić w rok parzysty bo moi chłopcy obaj z nieparzystych rokow są , trzeba to zmienić hehe
Imama - dzieki za tipsy nt. GD., wiesz co ja i tak chciałam rephresh zastosować żeby się zakwasic oprócz tego wszystkiego , generalnie nie chce zbytnio rodzić w grudniu, to jak się nie uda do listopada to daje sobie spokój , suplementy dla męża w drodze z Polski , A mąż ile twój brał suplementy, mogłabyś przypomnieć, 3 mies czy więcej ?
Wczoraj mi obaj synowie tak wyli że zaczęłam się zastanawiać czy chce 3 wyjca [emoji23][emoji23]
Marzycielka - są procentowe statystyki na GD , Link do: Complete PINK Swaying Statistics Spreadsheet Info and Links to enter your sway
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
W ogóle większość moich znajomych ma odmienne płci dzieci bez żadnego wydziwiania ale oczywiście ja to zawsze muszę być inna Hehe
Ja jeszcze chce wprowadzić żeby urodzić w rok parzysty bo moi chłopcy obaj z nieparzystych rokow są , trzeba to zmienić hehe
Imama - dzieki za tipsy nt. GD., wiesz co ja i tak chciałam rephresh zastosować żeby się zakwasic oprócz tego wszystkiego , generalnie nie chce zbytnio rodzić w grudniu, to jak się nie uda do listopada to daje sobie spokój , suplementy dla męża w drodze z Polski , A mąż ile twój brał suplementy, mogłabyś przypomnieć, 3 mies czy więcej ?
Wczoraj mi obaj synowie tak wyli że zaczęłam się zastanawiać czy chce 3 wyjca [emoji23][emoji23]
Marzycielka - są procentowe statystyki na GD , Link do: Complete PINK Swaying Statistics Spreadsheet Info and Links to enter your sway
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosica
Dziewczyny wczoraj analizowałam plik ze statystykami i co dziwnego zauważyłam to ze nie ma ani jednego przypadku ze kiedy kobieta bierze clo, facet OLE ale już bez korzenia Lukrecji. Czyżby to miało jakiś związek ze jeśli jest clo to facet nie może obniżać testosteronu szyszkami lub korzeniami Lukrecji?
Marzycielka86
Dzięki Maciurka. A co do tych lat to u mnie i w rodzinie to się nie sprawdza. Mam kuzynki i 2 sa z parzystych a 3 już nie,ja sama jestem rocznik 86 moja siostra 89. Ostatnio trafiłam na taki kalendarz planowania płci gdzie wykorzystywane jest do tego grupa krwi,biorytm,daty urodzenia i coś jeszcze i na tej podstawie sa tworzone diagramy w jakie dni jest największa możliwość poczęcia upragnionego dziecka.Ale to jak ze wszystkimi takimi zabawami, trzeba brać to z przymrużeniem oka.
Mikallo
Zaczełam 20, dokładnie 19+2 ale z usg dzidziuś jest wiekszy o tydzień.Mikallo- super.gratuluje. W którym tygodniu jestes?
Dziekuję dziewczyny za gratulacje i że zmotywowałyście nie do zmiany lekarza. Czuję się wreszcie zaopiekowana :}
Co do płci to prawdziwe zaskoczenie bo na prenatalnych niby nie okreslił płci ale skłaniał się bardziej ku dziewczynce. Czekam na potwierdzenie podczas badań połowkowych ale już się cieszę
B
bibiU
Gość
Dziewczyny w wypadku ciąży testy owu wychodziły Wam dwie takie same
kreski? Czy takie jak w wypaku testu owu negatywnego czyli dwa różne kolory kresek? :-)
kreski? Czy takie jak w wypaku testu owu negatywnego czyli dwa różne kolory kresek? :-)
reklama
aleksandra_kow
Mikallo gratuluję synka! Pamietam jak mi odpisałaś na moje zdjecię z usg jak pytałam kto może być u mnie wg teorii z czaszki. Wtedy napisałaś mi ze nasze zdjęcia się różnią a u Ciebie ponoć dziewczynka wiec się cieszę bo ta różnica może będzie dla mnie na +. Bardzo bym chciała by okazało się, że to dziewczynka Jak się w ogolę czujesz?
Podziel się: