reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie o planowaniu mąż wie. Na początku twierdził ze to nie ma sensu. Dopiero jak mu pokazałam statystki suplementacja OLE i lukrecja to stwierdził ze wyglada na to ze jakieś szanse na córkę się zwiększają ;) dlatego ja mu podaje suplementy to grzecznie łyka ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Moj nie wie o planowaniu, daję mu suplementy "na zdrowie', ale wiem, ze liczy na córkę. Wczoraj pytał czy okres przyszedł, nie chce mi pokazać ze mu zalezy, żebym ja się nie stresowała że nie wyszło w ogóle z ciążą. Gosica ja czekam właśnie na okres, miałam dziś rano taki ból okresowy ale póki co to to jeszcze nie przyszła @, test negatywny, więc czekam dalej

U nas maz wiedzial z tym ze ja tak swirowalam tylko 2 cykle ( odstep, sylk, pozycja) bo w 2 cyklu zaszlam ale niestety nie trwalo to dlugo...pozniej maz sie zbuntowal i powiedzial ze zadnych odstepow i sylkow uzywac nie bedzie.Ja tylko sie suplementowalam ale tylko dlateho ze mialam te tabletki i wzkoda wyrzucic w szczesliwym cyklu bralam tez duphaston ze wzgledu na niski prpgesteron.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielka ja robiłam w domu pierwszy test w 9dpo i wyszedł cień cienia i beta 5. Od 5 chyba wychodzi beta pozytywna. Myśle 9-10 dpo najwcześniej. Chociaż czytałam na forach ze niektórym i w 8 dpo wychodziły i szły na betę.ile jesteś teraz dpo?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry