reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No u mnie mąż przy drugim synu był pewien ze córka a jak się okazało ze syn to No szok. I teraz w sumie mówił ze spróbujemy wszystkiego jak to wiadomo nie bedzietrwalo pare lat.
Przyszłamama No szkoda ze zdjęci nie masz. Wtedy to człowiek może sam realistycznie w miare na to popatrzeć i ocenić a tak to wiaodmo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

PrzyszlaMama ja też doszukiwalam się pomyłki pomimo mocnego dowodu ze to synek :-)

Załączniki

• Screenshot_2017-09-05-20-09-30.png
    Screenshot_2017-09-05-20-09-30.png
    280,4 KB · Wyświetleń: 83
Marzycielka mój to tez wielki dowód miał na usg a tez szukałam [emoji23] także człowiek żyje nadzieja do ostatniego chwili porodu. Ja to jak urodziłam to patrzyłam czy ma jajka faktycznie. Ale teraz myśle ze jak jajka będą to już się pogodzę z tym faktem

No teraz Imama mnie troche nastraszylas z ta abstynencja :szok:
Oj tam u mnie nie ma innej opcji bo MaZ całe życie albo był co weekend tylko albo co drugi weekend i chłopaki zdrowe jak ryby :p teraz też był jeden stosunek przed owu bo nie było możliwości więcej.. I tyle.
A o moich kombinacjach z clo itd on nie wie bo nie ma takiej potrzeby, nawet mu nie mówię kiedy owu kiedyś pow to pow że to stres i nici były z wszystkiego. :oo2: więc dla niego ma być sex z przyjemności a dla mnie również lecz z premedytacją :p:D

Kruszynka to podobnie jak u mnie :-) im mniej wie tym lepiej
A co do tej abstynencji to liczę że tak jak pisała Imama ze wadliwy plemniki nie powinien dotrzeć do jajka bo skoro czasem i zdrowe nie dają rady to jak ma się dostać taki uszkodzony. A zresztą wszystko jest w rękach Boga i nie mamy na to wpływu i co jest nam pisane musimy przyjąć.

Marzycielka a z którego tygodnia jest to zdjęcie synka?
Tak racja człowiek żyje nadzieja do ostatniej chwili pomimo zapewnień ciężko uwierzyć tak na 99% ;) a to mój synek w 22tyg i tu faktycznie pomyłki 7 lat temu byc nie mogło :D
Zobacz media 718554Imama mój tez nie wierzy ze tym razem tez chłopczyk i powiedział ze dopóki nie będzie miał dowodu to nie uwierzy :-D

Ostatnia edycja:
Marzycielka myśle ze nie ma co się przejmować. Jedne matki uważają dmuchają na zimne a dzieciątka chore a np moja bratowa paliła cała ciąże naprawdę mega dużo a dwóch synów super zdrowych- jedynie problem z porodem bo musiała zapalić aby dziecko się ruszyło.
Przyszłamama mam nadzieje ze dostaniesz teraz dowód i się okaże kto tam w brzuszku. Ja w 15 tc już miałam super zdj jak Marzycielka i później drugie w 20 tc.

reklama
Do góry