reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No u mnie mąż przy drugim synu był pewien ze córka a jak się okazało ze syn to No szok. I teraz w sumie mówił ze spróbujemy wszystkiego jak to wiadomo nie bedzietrwalo pare lat.
Przyszłamama No szkoda ze zdjęci nie masz. Wtedy to człowiek może sam realistycznie w miare na to popatrzeć i ocenić a tak to wiaodmo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

PrzyszlaMama ja też doszukiwalam się pomyłki pomimo mocnego dowodu ze to synek :-)

Załączniki

• Screenshot_2017-09-05-20-09-30.png
    Screenshot_2017-09-05-20-09-30.png
    280,4 KB · Wyświetleń: 80
Marzycielka mój to tez wielki dowód miał na usg a tez szukałam [emoji23] także człowiek żyje nadzieja do ostatniego chwili porodu. Ja to jak urodziłam to patrzyłam czy ma jajka faktycznie. Ale teraz myśle ze jak jajka będą to już się pogodzę z tym faktem

No teraz Imama mnie troche nastraszylas z ta abstynencja :szok:
Oj tam u mnie nie ma innej opcji bo MaZ całe życie albo był co weekend tylko albo co drugi weekend i chłopaki zdrowe jak ryby :p teraz też był jeden stosunek przed owu bo nie było możliwości więcej.. I tyle.
A o moich kombinacjach z clo itd on nie wie bo nie ma takiej potrzeby, nawet mu nie mówię kiedy owu kiedyś pow to pow że to stres i nici były z wszystkiego. :oo2: więc dla niego ma być sex z przyjemności a dla mnie również lecz z premedytacją :p:D

Kruszynka to podobnie jak u mnie :-) im mniej wie tym lepiej
A co do tej abstynencji to liczę że tak jak pisała Imama ze wadliwy plemniki nie powinien dotrzeć do jajka bo skoro czasem i zdrowe nie dają rady to jak ma się dostać taki uszkodzony. A zresztą wszystko jest w rękach Boga i nie mamy na to wpływu i co jest nam pisane musimy przyjąć.

Marzycielka a z którego tygodnia jest to zdjęcie synka?
Tak racja człowiek żyje nadzieja do ostatniej chwili pomimo zapewnień ciężko uwierzyć tak na 99% ;) a to mój synek w 22tyg i tu faktycznie pomyłki 7 lat temu byc nie mogło :D
Zobacz media 718554Imama mój tez nie wierzy ze tym razem tez chłopczyk i powiedział ze dopóki nie będzie miał dowodu to nie uwierzy :-D

Ostatnia edycja:
Marzycielka myśle ze nie ma co się przejmować. Jedne matki uważają dmuchają na zimne a dzieciątka chore a np moja bratowa paliła cała ciąże naprawdę mega dużo a dwóch synów super zdrowych- jedynie problem z porodem bo musiała zapalić aby dziecko się ruszyło.
Przyszłamama mam nadzieje ze dostaniesz teraz dowód i się okaże kto tam w brzuszku. Ja w 15 tc już miałam super zdj jak Marzycielka i później drugie w 20 tc.

reklama
Do góry