reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No ja z synami zawsze robiłam po terminie @. Wiec nie wiem czy wcześniej by mi wyszły. W maju chyba 11 dpo wyszła bladzioszka. To na dniach testujesz. Super kciuki wielkie za dwie kreseczki! Ja chciałam teraz w 8dpo testować ale nie kupiłam wkoncu testu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No jeszcze parę dni i zatestuje ale mam dziwne przeczucia ze coś jest na rzeczy, wiem że na objawy za wcześnie ale mam parę objawów których nigdy nie miałam przed @. Ale nie chce nic narazie zapeszac ;-)
A jak było z waszymi przeczuciami? Czułyście ze jesteście w ciąży?

Marzycielka ja to tez miałam przeczucia teraz w tym cyklu i dlatego wcześniej testowałam i nie czekałam. Ale tez stresa niemożliwego miałam ze się nie uda

Marzycielka, który masz dc? To trzymam kciuki ;)
Ja powiem Wam szczerze, ze coraz częściej myśle o tym clo [emoji57]
Jutro mam już 3dc wiec w tym cyklu raczej nie mam szans na receptę, ale może w kolejnym cyklu...

Marzycielka ja tam bym pewnie zatestowala w niedziele i wtedy jak coś widać na betę w poniedziałek [emoji6]

Imama chyba jednak zatestuje w niedzielę a w razie czego w poniedziałek zrobię betę. Tylko tak bardzo się boję :-(
Majorcia a dlaczego mój post jest stary? ;-)

reklama
Do góry